×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki stimulativno gladko

Elementi 65 do 94 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Tudi ženske lahko uživajo v uretralnem užitku! S tem votlem dilatatorjem z odstranljivim čepom bo šlo brez težav, saj je narejen iz najboljšega silikona s fino teksturo. Hkrati je tudi zelo prilagodljiv in enostaven za izvedbo. Izpolnite svoje erotične sanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni komplet 14 dilatorjev iz nerjavnega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trio drsnikov za penis iz nerjavečega jekla za odkrivanje užitka stimulacije sečnice od znotraj. Idealne niso samo za začetnike, ki jih mika odkrivanje fetišev in možnosti stimulacije penisa. So trdni, niso votli in se končajo v krogli za tiste neprijetne občutke. Pridite torej poskusite nekaj novega s svojim penisom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Podprite in branite svoje trdo delo! Najkakovostnejši erekcijski prstan iz nepovratnega jekla ima potencial, da zagotovi vašo nesmrtno erotično pomoč vsem živim bitjem. Popravili vam bomo penis v korenu in imeli erekcijo ter intenzivno steljo, ki jo lahko uporabljamo tudi pri otrocih. Imajo tudi obseg, ki jim ga je mogoče enostavno dodeliti ali uporabiti na kakršen koli drug način, ki ga potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Oblikujte modo in uživajte v zraku! Ta krog Rebel je omejen na modo in je priložen ključu. Ali pa želite še nekaj? Pred uporabo poskusite obroč zavarovati (v letu vode) ali ga zgladiti (v nivoju vode).

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    En komplet in veliko možnosti! Uživajte v vsakem od 15 dilatatorjev različnih velikosti za ženske in druge namene. Pakirani so v praktičnem in lepem ohišju, imajo srebrno barvo in so izdelani iz 100% kirurškega jekla iz nerjavnega jekla. Privoščite si nepozabno izkušnjo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Občutite razburjenje, ki vam ga lahko povzroči stimulacija sečnice.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, ko se boste poglobili, kot je potrebno. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Ali radi stimulirate sečnico od znotraj? Kaj pa poskusite z elektrostimulacijo tega mesta? Proper Finn je tanek in gladek stimulator z zaobljeno konico. Izgleda elegantno in vam bo zaradi moči električne energije prinesla grenko-sladki užitek. Drzni se in uživaj!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Iščete nekaj preprostega in hkrati priročnega za vaša moda? Ta visokokakovostna nosilka znamke Brutus meri 40 x 34 mm in je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje. Privoščite si tisto, o čemer sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Zaradi močnejšega končnega dela vam bo zagotovila intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk. Ta vibrirajoča sonda Mister B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova raven zdravnikovega igranja! To orodje vibrira in tudi sveti, tako da vam pomaga videti točno tam, kjer želite ali morate videti. Tako ima vgrajeno LED lučko in ga lahko vnesete vaginalno ali analno. Pomagal vam bo razširiti luknjo do 2 cm, zgornje rezilo pa je prozorno za boljši pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravljeni na obremenitev? V tem na videz nevpadljivem usnjenem prstanu se skriva 650 gramov teže, s katerim lahko okusite zakon gravitacije na lastnih modih!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    To orodje je tako majhno, da ga lahko uporabljate za različne namene! Zaradi svoje majhnosti ga bodo cenili predvsem začetniki, seveda pa lahko služi tudi izkušenim odkrivalcem. Odkrijte nove izkušnje in zaznave!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Ste že slišali za zvok? To je stimulacija sečnice od znotraj, ki prinaša intenzivne občutke in zadovoljstvo. Viviana je orodje, primerno za to prakso. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona brez škodljivih snovi in je zaradi gladke površine in premera 6 mm primeren tudi za začetnike in raziskovalce. Pridi se zabavat!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 5 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Ali hrepenite po res dražeči in morda rahlo boleči stimulaciji? In si upate preizkusiti ta kovinski ožemalnik znamke Rimba? Uporabite ga lahko na penisu, modih ali prsih. Samo privijte ga in prilagajajte pritisk, dokler ne dosežete maksimuma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ne glede na obliko in velikost penisa se bo sonda popolnoma prilagodila vam in uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je domiselno ukrivljena nosilka za moda, ojačana z industrijsko teksturo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona Pure Platinum in je zato zelo prožen, mehak in gladek za udobno raztezanje mod. Spustite se malo in odkrijte nove izkušnje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Anchor Medium 11mm

    Ste nori na zvok? Tako zagotovo veste, da so za stimulacijo sečnice od znotraj navzven potrebni dobri pripomočki. Takole - Sidro iz Penispula. Dala vam bo intenzivne občutke vznemirljive stimulacije, zahvaljujoč visokokakovostnemu nerjavnemu jeklu pa je udobna in enostavna za rokovanje. Zato zgrabite široko podlago in uživajte v gladki površini.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Komplet 3 čepov, primernih za igre na sečnici. Vsak od njih ima drugačno teksturo in tudi velikost. So votli, zato omogočajo udobno prehajanje tekočin. Zahvaljujoč njihovi obliki boste ob vstavljanju občutili vznemirjenje vsakega izboklina, valovanja in utora. Izdelane so iz zelo fleksibilnega silikonskega materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in ni porozen. Uporabljate jih lahko sami med samozadovoljevanjem, pa tudi med strastnimi trenutki s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Steel Dilators Set 3pcs

    Za to je namenjen ta trojček dilatatorjev v različnih velikostih: 3 rahlo ukrivljeni dilatatorji z brezhibno zaključeno konico. Vsak dilatator je dolg približno 16,5 cm in ima Ø 7, 10 in 12 mm. Srebrne barve. Material: kovina iz nerjaveče cinkove zlitine.

    37,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 094

    Votli čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • Penis Plug with a Glans Ring & Vibration 35mm

    Razburljive vibracije v vaši sečnici! Si upaš? Ta trden vibrirajoči penis vtikač ima premični želod obroč in je tu, da vam zagotovi intenzivne občutke, vznemirljivo masažo in prijetno draženje. Vse je narejeno iz varnega in udobnega materiala, tako da vam ni treba skrbeti. Odkrijte novo raven igre!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Black Label The-O C-Ring 55mm

    Podprite in branite svoje trdo delo! Najkakovostnejši erekcijski prstan iz nepovratnega jekla ima potencial, da zagotovi vašo nesmrtno erotično pomoč vsem živim bitjem. Popravili vam bomo penis v korenu in imeli erekcijo ter intenzivno steljo, ki jo lahko uporabljamo tudi pri otrocih. Imajo tudi obseg, ki jim ga je mogoče enostavno dodeliti ali uporabiti na kakršen koli drug način, ki ga potrebujete.

    41,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Tukaj je prvi ergonomsko oblikovan nosilec za žoge, ki ga bodo vaša jajca vzljubila.

    41,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 94 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.