×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki stimulativno

Elementi 33 do 64 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Beads 8 Pcs Set

    Ta zvok rožnega popka je zelo primeren za igranje v sečnici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethal Bendable Beads 8mm

    Ni veliko uterialnih pripomočkov, ki bi bili prilagodljivi, a ta je eden izmed njih. Ta edinstveni pripomoček se upogiba. S svojimi 6 in 8 mm kroglicami iz nerjavnega jekla lahko vsebuje to lastnost. Tako je res narejen iz jekla, vendar je še vedno prožen za dodaten občutek. Super gladko poliran. Zaradi njegove dolžine 20 cm kroglic, ki jih je mogoče priključiti, se lahko neizmerno zabavate.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dark Rod Sounding Dilator Black

    Čudovit vibrirajoči dilator, zasnovan za vse bolj priljubljeno sondiranje, torej stimulacijo penisa od znotraj.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Silicone Dilator Set Small 090 - Set of Silicone Dilators 4 pack

    S tem kompletom silikonskih dilatatorjev odkrijte svoje najgloblje in najbolj občutljive točke. Komplet je kot nalašč za moške, ki želijo premikati svoje meje. Začnite z majhnimi in počasi nadaljujte z največjim dilatatorjem.

    45,90 €

    19,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ta elektronska sonda doseže impresivnih 12 000 vrtljajev na minuto v načinu vibracij in elektrošokov ter je zelo tiha, saj znaša manj kot 50 dB. Daljinski upravljalnik uporablja eno samo baterijo AAA (priložena).

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite razveseliti konico penisa znotraj in zunaj? To je kompakten in zelo enostaven za uporabo mastrubator. Ponudil vam bo vznemirljive vibracije in nežne stimulativne pike, ki bodo razveselile želod in uzdo. Ali hočeš več? Dodajte enega od 3 prožnih dilatatorjev in uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Vas pritegne odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili sondiranje in se ga ne naveličate? S tem čepom boste še bolj raziskali svojo sečnico, saj nima le impresivne teksture, temveč tudi odstranljiv obroč za udoben oprijem želoda. Doživite največji užitek s pomočjo super občutljivih živčnih končičev v sečnici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 8pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Pripravljamo se na pregled vaše sečnice od znotraj? Poskusite s tem čepom, ki je prijetno gladek in se poigrava z vašimi živčnimi končiči v sečnici zahvaljujoč 20-stopenjskim vibracijam. Poševna konica zagotavlja enostavno vstavljanje, upravljanje z daljinskim žičnim daljinskim upravljalnikom in USB polnjenjem pa je enostavno. Naj vaša sečnica dolgo ne čaka na tovrstno strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds je komplet čudovito oblikovanih uretralnih igračk za čutne užitke.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Lepota in eleganca, ki izžarevata nerjavno jeklo, sta ustvarili to genialno napravo, zasnovano za stimulacijo sečnice od znotraj. Je gladka, kvalitetna in zaključena s solzico, ki ji sledi telo in premer 3 mm. Pustite se zapeljati s kakovostnim pripomočkom za ozvočenje iz čudovitega materiala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Boste odkrili skrivnosti stimulacije sečnice? Ta par čepov bo kot nalašč za vas! Njihova konica olajša vstavljanje, končna krogla pa zagotavlja varnost in enostavno rokovanje. Uživajte v gladkem in valovitem dizajnu, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Cock Nails

    Nohti za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti nohti so prožni in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni komplet za vse ljubitelje sondiranja, torej stimulacije sečnice od znotraj. Vsebuje 14 dilatorjev znamke Penisplug iz visokokakovostnega nerjavnega jekla v čudoviti torbici za shranjevanje. Vsi dilatatorji so gladki, polirani in neposredno ustvarjeni za užitek. Vsak od njih ima vgraviran premer za boljši pregled in zagotovo boste cenili zaobljene konice za enostavno vstavljanje in ravne ročaje za enostavno rokovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvijte svojo ekstazo tako, da s temi vijaki stimulirate sečnico! Komplet 3 izjemno dolgih dilatatorjev vas bo razveselil z različnimi velikostmi in težami. Idealen je za začetnike in napredne, njihova tekstura pa bo še posebej prijetna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte nov zvok svojim zvenečim igram, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Probe Sound je izdelan iz super močnega in hkrati fleksibilnega silikona, ki je na dotik prijetno gladek in se hitro segreje na telesno temperaturo. Probe Sound je res dolg, a to ne pomeni nujno, da je samo za izkušene ljubitelje, v njem bodo uživali tudi začetniki. Ne pozabite uporabiti sterilnih maziv in po vsaki uporabi higiensko očistiti igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Ste preizkusili stimulacijo sečnice in zdaj iščete popolno igračo, s katero bi trenutke strasti popeljali na višjo raven? To orodje se ne imenuje Hudič ali hudič kar tako! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je eleganten, močan in vam bo dal intenzivno izkušnjo. Prepustite se razkošju in popolni stimulaciji sečnice hkrati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Dick Screws

    Vijaki za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti vijaki so prilagodljivi in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, saj je vibrator dolg in ima močnejši končni del. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Tudi ženske lahko uživajo v uretralnem užitku! S tem votlem dilatatorjem z odstranljivim čepom bo šlo brez težav, saj je narejen iz najboljšega silikona s fino teksturo. Hkrati je tudi zelo prilagodljiv in enostaven za izvedbo. Izpolnite svoje erotične sanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni komplet 14 dilatorjev iz nerjavnega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boneyard Piss Holer Black

    Boste v tej smeri odkrili čarobnost presojanja ali poglobili svoje izkušnje? Ta komplet je primeren za začetnike in napredne navdušence. Vsebuje 3 silikonska orodja različnih dolžin in debelin. Cenili boste njihovo prilagodljivost, enostavnost uporabe in vznemirljivo teksturo. Uživajte v vsakem centimetru in se poglobite, kot želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v vznemirljivem dizajnu in obliki vijakov, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    En komplet in veliko možnosti! Uživajte v vsakem od 15 dilatatorjev različnih velikosti za ženske in druge namene. Pakirani so v praktičnem in lepem ohišju, imajo srebrno barvo in so izdelani iz 100% kirurškega jekla iz nerjavnega jekla. Privoščite si nepozabno izkušnjo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Občutite razburjenje, ki vam ga lahko povzroči stimulacija sečnice.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.