×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Uretralni dilatatorji

Elementi 33 do 64 od 106 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Se radi igrate s svojo sečnico? Ta edinstven kos iz nerjavečega jekla bo vašim igram dodal novo raven. Ima 4 močne nastavljive roke, ki vam omogočajo intenzivno raztezanje. In kaj potem? Ko ste cev raztegnili na želeno velikost, lahko nadaljujete z uvajanjem svojih najljubših pripomočkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novo linijo igrač za raziskovalce sečil! Če je sondiranje uretre tvoja razvada, potem naj ti gladki sondi prinesejo vrhunski užitek! Uretra je obložena s superobčutljivimi živčnimi končiči, ki so lahko ob stimulaciji izjemno prijetni. Poleg tega je globoko igranje z uretro edini način za neposredno masažo prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 8pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dolg in gladek dilatator sečnice za elektroseks. Popolnoma se prilega za posebno stimulacijo penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Pripravljamo se na pregled vaše sečnice od znotraj? Poskusite s tem čepom, ki je prijetno gladek in se poigrava z vašimi živčnimi končiči v sečnici zahvaljujoč 20-stopenjskim vibracijam. Poševna konica zagotavlja enostavno vstavljanje, upravljanje z daljinskim žičnim daljinskim upravljalnikom in USB polnjenjem pa je enostavno. Naj vaša sečnica dolgo ne čaka na tovrstno strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds je komplet čudovito oblikovanih uretralnih igračk za čutne užitke.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Lepota in eleganca, ki izžarevata nerjavno jeklo, sta ustvarili to genialno napravo, zasnovano za stimulacijo sečnice od znotraj. Je gladka, kvalitetna in zaključena s solzico, ki ji sledi telo in premer 3 mm. Pustite se zapeljati s kakovostnim pripomočkom za ozvočenje iz čudovitega materiala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Boste odkrili skrivnosti stimulacije sečnice? Ta par čepov bo kot nalašč za vas! Njihova konica olajša vstavljanje, končna krogla pa zagotavlja varnost in enostavno rokovanje. Uživajte v gladkem in valovitem dizajnu, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni komplet za vse ljubitelje sondiranja, torej stimulacije sečnice od znotraj. Vsebuje 14 dilatorjev znamke Penisplug iz visokokakovostnega nerjavnega jekla v čudoviti torbici za shranjevanje. Vsi dilatatorji so gladki, polirani in neposredno ustvarjeni za užitek. Vsak od njih ima vgraviran premer za boljši pregled in zagotovo boste cenili zaobljene konice za enostavno vstavljanje in ravne ročaje za enostavno rokovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Orodje za vse izkušene ljubitelje zvoka, ki želijo svoj užitek dvigniti na novo raven. Tremler ima funkcijo vibriranja, v kateri lahko uživate bodisi v sečnici ali umirjeno na drugih delih telesa. Ste pripravljeni na res intenzivno vibriranje?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima obliko kroglic in končni del za enostavno rokovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Cock Nails

    Nohti za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti nohti so prožni in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite premakniti meje stimulacije? Če ste že padli na sondiranje, stimulacijo sečnice od znotraj, poskusite nekaj več - elektrostimulacijo! Ta vibrirajoča uretralna naprava zagotavlja neverjeten in edinstven občutek znotraj in zunaj genitalij. Pošilja elektrovalove v penis in sečnico. Ne bojte se in pridite poskusiti!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvijte svojo ekstazo tako, da s temi vijaki stimulirate sečnico! Komplet 3 izjemno dolgih dilatatorjev vas bo razveselil z različnimi velikostmi in težami. Idealen je za začetnike in napredne, njihova tekstura pa bo še posebej prijetna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Small 4 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire ponuja edinstveno zbirko opreme za penis, posebej oblikovano za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. Razširjevalci penisa so zasnovani tako, da zagotavljajo dodatno stimulacijo z vsako izboklino, ki zdrsne v vašo sečnico.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Cadence Extreme Vibrating Sound

    Vibracijski dilatator, zasnovan za vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj. Uživajte v njegovi super dolgi dolžini in prvovrstnem fleksibilnem silikonu, ki se bo popolnoma prilegal vašemu telesu in hkrati odlično prenašal vibracije po igrači. Izbirate lahko med 7 pulzirajočimi načini in 3 hitrostmi, da odkrijete strast, ki se skriva v vašem penisu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots ManCage Model 16 Chastity 4.5" Cage with Silicone Urethal Sounding

    Ko ptica ujame, je zanič! Ampak to ni samo kletka, v posvetnem imajo bonus dilator. Dilatator je izdelan iz težkih, ognjevzdržnih medicinskih silikonskih in polikarbonatnih kletk, ki so primerne za obrabo. Pripravite se, da boste pogrešali svojo ptico!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Kaj pa okušanje novih izkušenj, združenih z vznemirljivo stimulacijo sečnice od znotraj? S tem kompletom vam bodo prišli prav super občutljivi živčni končiči v sečnici, ki vam bodo končno zagotovili neverjetno stimulacijo. Uživajte v gladkem dizajnu čepov, obliki nohta, kakovostnem silikonu in predvsem v izjemnem užitku, ki ga boste okusili z njimi!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte nov zvok svojim zvenečim igram, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Probe Sound je izdelan iz super močnega in hkrati fleksibilnega silikona, ki je na dotik prijetno gladek in se hitro segreje na telesno temperaturo. Probe Sound je res dolg, a to ne pomeni nujno, da je samo za izkušene ljubitelje, v njem bodo uživali tudi začetniki. Ne pozabite uporabiti sterilnih maziv in po vsaki uporabi higiensko očistiti igračo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Ste preizkusili stimulacijo sečnice in zdaj iščete popolno igračo, s katero bi trenutke strasti popeljali na višjo raven? To orodje se ne imenuje Hudič ali hudič kar tako! Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je eleganten, močan in vam bo dal intenzivno izkušnjo. Prepustite se razkošju in popolni stimulaciji sečnice hkrati.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fucktools Dick Screws

    Vijaki za penis iz visoko kakovostnega silikona! Uživajte v stimulaciji sečnice od znotraj in odkrijte nove občutke. Ti vijaki so prilagodljivi in zanimivi za uporabo ter zelo enostavni za čiščenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Penis Dilator Set Large 4 pcs Black

    Extreme by Hidden Desire ponuja edinstveno zbirko opreme za penis, posebej oblikovano za tiste, ki jih lahko premikate po svoji užitki. Razširjevalci penisa so zasnovani tako, da zagotavljajo dodatno stimulacijo z vsako izboklino, ki se zdravi v vaši sečnici.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulirajte sečnico s tem vibrirajočim dilatatorjem. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je kreacija več kroglic, katerih vnašanje v penis vas bo večkrat stimuliralo, ponuja pa vam tudi 7 načinov vibriranja, med katerimi lahko preklapljate s pritiskom na gumb. Silikonska površinska obdelava zaradi svoje mehkobe obljublja enostavno namestitev, pri čemer ne smete pozabiti, da se ta material lahko kombinira le z mazivi na vodni osnovi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 3

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Penis Plug Vibrating Bendable Dilator 0555150 Black

    Vroč vibrirajoči sečnični užitek! Ta vibrirajoči in fleksibilni dilatator je tukaj za vse, ki obožujete sondiranje, torej stimulacijo sečnice od znotraj. Izdelan je iz kakovostnega brezšivnega silikona in je zelo prijeten na dotik. Njegova zaobljena konica omogoča enostavno vstavljanje, zaradi svoje fleksibilnosti pa se dilatator popolnoma prilagodi vašemu telesu. Izbirajte med 10 načini vibriranja za različne izkušnje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Odkrijte prvovrsten vibrator za vašo sečnico! Dala vam bo intenzivno stimulacijo in dodaten pritisk, saj je vibrator dolg in ima močnejši končni del. Ta vibrirajoča sonda znamke Mistera B je izdelana iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla, opremljena s sodobno tehnologijo za čutno stimulacijo. Odkrijte novo raven zvoka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 106 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.