×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Klinični pripomočki

Elementi 33 do 43 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Se želite igrati zdravnikov ali samo popestriti svoje BDSM zabavo? Triune pripomočki so namenjeni naprednejšim ljubiteljem, izpostavljeni so nevarnostim in so izdelani iz luksuznega nerjavečega jekla. Ta Rectal vam bo pomagal raziskati svojega partnerja, ali si ga res želite?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Si želite ogledati notranjost? S tem nevarnim orodjem ji široko razširi ustnice. Izdelan je iz trpežnega in kakovostnega nerjavečega jekla brez niklja in je primeren za kombinacijo z vsemi mazivi. Zgoraj in spodaj sta dva kompresijska vijaka, ob straneh pa vrstice dodatnih vijakov, ki se bodo boleče zarili v občutljivo tkivo sramnih ustnic. Zgrabi imbus ključ in prilagodi vijake, da bo držalo orodje na mestu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Privijte, dokler ne boli! Ta trdna "igrača" zgrabi vaša moda in jih čutno obremeni. Poleg tega ima tudi notranje tope konice. Ne ostanite samo pri modih, prosim uporabite tega čednega moškega na penisu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ne glede na obliko in velikost penisa se bo sonda popolnoma prilagodila vam in uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Blue Ice

    Ali sanjate o prstanu za penis ali o modi z dobrim oprijemom? Preizkusite CORE - udobno se razteza, prilega in stisne. Ima teksturo znotraj in zunaj, kar je zelo praktično. Gre pravzaprav za dva obroča v enem, najprej natakneš spodnji, širši obroč Core, nato pa mu dodaš obroč Axis Power. To vam bo povzročilo največji pritisk in občutek!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Red Ice

    Ali sanjate o obročku za penis ali moda z dobrim oprijemom? Preizkusite CORE - udobno se razteza, prilega in stisne. Ima teksturo znotraj in zunaj, kar je zelo praktično. Gre pravzaprav za dva obroča v enem, najprej natakneš spodnji širši obroč Core in nato nanj dodaš obroč Axis Power. To vam bo dalo največji pritisk in občutke!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Penis Extender Luxury Set Large

    Odpravite se na transformativno potovanje z našim ekskluzivnim luksuznim kompletom podalškov za penis s stransko obremenitvijo, vrhuncem prefinjenosti in učinkovitosti. Ta luksuzni komplet ima nadgrajen držalni mehanizem iz trpežnega PVC-ja, ki ga spremlja dva večja TPE obroča za večjo udobje. Poleg tega si privoščite obilico dodatnih podaljškov, ki ponujajo možnosti za tiste, ki iščejo še večjo velikost.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Penis Extender Luxury Set Medium

    Odpravite se na transformativno potovanje z našim ekskluzivnim luksuznim kompletom podaljškov za penis s stransko obremenitvijo, vrhuncem prefinjenosti in učinkovitosti. Ta luksuzni komplet ima nadgrajen držalni mehanizem iz trpežnega PVC-ja, ki ga spremljata dva večja TPE obroča za večje udobje. Poleg tega si privoščite obilico dodatnih podaljškov, ki ponujajo možnosti za tiste, ki iščejo še daljše velikosti.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Oculus Stainless Steel Anal Explorer Silver

    Ta analni raziskovalec iz nerjavečega jekla je popoln za tiste, ki se ukvarjajo z medicino in želijo razširiti in raztegniti svoja zadnja vrata! Izdelano iz močnega, vzdržljivega, neporoznega jekla brez niklja, je združljivo z vsemi vrstami maziv in je neporozno.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Stainless Steel Adjustable Pussy Clamp

    Tudi trpljenje je lahko ustvarjalno! Točno to ste zamudili na nožnični sponki. Široko ga razširite in zagotovite udoben dostop do klitorisa. Zategnite ustnice z vijaki in se veselite! Kakovostno nerjaveče jeklo se ne bo kar tako uničilo in ta igrača vam lahko intenzivno služi več dolgih let.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 43 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.