×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lisice Črna za moške

Elementi 33 do 52 od 52 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Podarite se svojemu ljubimcu z mehkimi lisicami Popolnoma njegove. So močne in hkrati zelo udobne, imajo ježke in vponke, s katerimi lahko povežete ne samo njih, ampak tudi druge bondage dodatke z verigami. Idealne so tudi, če se šele začenjate vezati in rahlo povezovati. Odkrijte svoje skrite strasti!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs Gold

    Zapeljite svojega partnerja s temi luksuznimi plišastimi lisicami. Zlate kovinske lisice so podložene z žametno mehkim krznom. Lisice so povezane z vzdržljivo kovinsko verigo, tako da vaš partner ne more pobegniti.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Soft Cuffs Black

    To bo v tvoji milosti. Fino nastavljive manšete za zapestje in gležnje za moške in ženske. Lisice so med seboj povezane z enostransko vponko, ki jo lahko tudi zaskočite v posteljo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje sužnjevskih iger, torej vinilne lisice na zapestju. Njihov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. So zelo enostavni za rokovanje ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    Klasične lisice v elegantnem dizajnu! So čudovito močni in njihov videz usnja v kombinaciji z verižico in kovinskimi detajli v rožnato zlati barvi dodajo njihov čar. V notranjosti so prijetno oblazinjeni s plišem in vsaka ima obroček za pritrditev verige skozi vponke.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Leather Cuffs

    Izjemno fine usnjene manšete Devil Sticks s prijetno mehko notranjostjo krzna. Ne ljubite le njihovega seksi videza, temveč predvsem vznemirljive izkušnje, ki jih boste doživeli z njimi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Beginner Hand Cuffs Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj menite o teh minimalističnih lisicah? Primerne so predvsem za začetnike, a ne le zanje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice iz kravje kože, pritrjene na ročaje in vponke z nosilnostjo do 90 kg. Privoščite si ta učinkovit dodatek in napolnite svoje seksualne igre. Celoten izdelek se odlikuje po visoki kakovosti, saj je bila pri izdelavi uporabljena samo goveja koža in tudi kovina brez niklja. Velikost lisic je nastavljiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Ali sanjate o omejevanju gibanja? Uresničite svoje sanje s to nastavljivo palico z usnjenimi manšetami znamke Zado. Drži vas ali vašega partnerja v želenem položaju z iztegnjenimi nogami ali rokami. Spreader Bar je čvrsta kovinska palica z mehko podloženimi lisicami, ki so varno pritrjene nanjo, poskusite jo in nehajte sanjati.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Simplicity Small Wrist Restraints Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj menite o teh osupljivo oblikovanih zapestnih manšetah? Njihova lepota je v preprostosti in rdečih šivih.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Hand Cuffs Black

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! In zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s temi čudovitimi lisicami, ki izgledajo kot usnjene, a zagotovo niso niti mimo kože, saj so 100% veganske! Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Nylon Wrist and Thigh Restraints Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa te manšete za zapestje in stegna? Zagotovil vam bo popolno omejitev gibanja nog!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Hand Cuffs 049 Black

    Želite svoje razburljive norčije popestriti s kakovostnimi lisicami? Te črne usnjene lisice Devil Stick vam bodo zagotovo všeč! Njihov minimalističen dizajn je univerzalen in tudi črn in izdelani so iz visokokakovostnega usnja. Notranje udobno krzno vam bo zagotovilo udobno in izbirno dolžino udobnega prileganja. Pustite se vkleniti!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive A746 Cuffs

    Popoln dodatek za strasten večer? Seksi elegantne lisice! Pripravite si večerjo, prižgite sveče in se nato prepustite strastem. Te lisice so navihano očarljive, saj združujejo zlato in črno čipko – vrhunec elegance. In kako ravnate s snemljivo verigo?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Black

    Klasične krznene lisice s še mehkejšim in bolj košatim krznom v elegantni črni barvi! Kdo bo prevzel odgovornost in čigave bodo zvezane roke? Te lisice so idealne za vsakogar, ki želi izkusiti bleščečo igro suženjstva. Prepustite se čisti ekstazi in uporabite manšete z ali brez krzna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Locking/Buckling Wrist Restraints Red-Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj menite o teh ekscentričnih rdeče-črnih lisicah? So lepega videza in imajo tudi verižico s karabini.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Obožujete mučenje testisov? Takšna igrača je popolno zlo za poredne žogice! Kombinirajte raztezalnik mod in manšete za gležnje. Napenjalec se zatakne s priloženim imbus ključem, lisice pa so nastavljive za popolno prileganje, imajo tudi 3 D-obročke in luknjo v zaponki za ključavnico, ki ni priložena v paketu. Da se bojite, da ne boste imeli dovolj napenjalca? Brez stresa, lahko ga dodatno obtežite, saj ima dve stranski pritrdilni točki.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Wrist Restraints Snap Fasten Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa te manšete z zaponkami? Opremljene so z D-obročki, na katere lahko pritrdite verižico s karabini ali karkoli drugega iz vaše zasebne zbirke!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag HandCuffs Black

    Popolne lisice za vsakogar! Cenili jih bodo tako popolni začetniki kot tudi izkušeni ljubitelji. Izdelane so iz kvalitetnega veganskega usnja in podložene z mehkim žametom, ki je zelo mehak in omogoča udobno nošenje lisic. Preizkusite nekaj lažjih (ali težjih?) suženjskih iger z njimi!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • OhMama Fetish Wrist Restraints Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa te elegantne lisice iz umetnega usnja? Imajo nastavljivo velikost in so primerne tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 52 od 52 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.