×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Lisice

Elementi 65 do 96 od 233 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Zavežite si zapestja ali gležnje in uživajte v nenavadnih erotičnih igrah za nocoj. Enchanted Spreader Bar je močna in močna palica, ki povezuje udobne lisice, ki bodo vaši koži videti res žametne. Lisice se zelo enostavno zapnejo z Velcro in imajo nastavljivo velikost. Torej, komaj čakate, da daste prostor svoji domišljiji ali dobite nasvet od nas in svojo partnerko vklenete z dvignjeno noto, da ji lahko pokažete raj skozi njeno G-točko?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Gag + Cuffs 2493390 Black

    Neverjetna kombinacija lisic in gaga! Ta žogica z lisicami znamke Bad Kitty je eleganten BDSM dodatek v videzu usnja (imitacija usnja) s kovinskimi detajli v roza-božji barvi. Zatič je povezan z lisicami od zadaj, tako da se najprej natakne in nato zveže roke za hrbtom. Oba kosa sta izjemno udobna in popolnoma seksi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje sužnjevskih iger, torej vinilne lisice na zapestju. Njihov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. So zelo enostavni za rokovanje ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Bi svojega pohotnega submisivnega dvojnika raje zvezali v vrečo? No, kakor želite! Ta prisilni jopič bo izpolnil vaše želje, na katere morda niti pomislili niste. Izdelana je iz kakovostnega PVC materiala, enostavna za obuvanje, zapenjanje z zadrgo, vlečenje navzdol s trakovi. Ima 2 dihalni odprtini in nos, tako da je zagotovljena tudi varnost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi tega kompleta za vklepanje in iskanje popolnega položaja za penetracijo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. To vključuje to palico za širjenje, opremljeno z manšetami za gležnje. Čeprav je namenjen raztegovanju nog, lahko zahvaljujoč obročkom v srednjem delu nanj preprosto pritrdite druge dodatke iz domače zbirke. Po dogodku ga enostavno in hitro razdelite na 3 dele. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Se želite navihano zabavati? In kdo ne bi! Za vročo vzdušje v spalnici bodo poskrbeli pikantni dodatki iz kolekcije Hunteria. Sestavljen je iz igrivega ovratnika in lisic, ki bodo obudile vaše divje erotične fantazije. Želite doživeti noro noč, polno navdušenja? Ni vam treba več čakati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold

    Dotik kovinske zapestnice prebudi vašo domišljijo ... Elegantna zapestnica in lisice za vsako priložnost, ki bodo izpolnile vaše skrivne sanje. Poslušajte svoja čutila!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Lisice in zadnjični čepki blagovne znamke Fetish Collection, ki točno ve, kaj vam nagajivo srce poželi! Zatič je povezan z lisicami z verigami in zahvaljujoč 3 ključavnicam, uporabnik ne bo mogel pobegniti! Poskusite kovinski žebljiček pred uporabo segreti v topli vodi ali ohladiti v hladilniku in odkrijte še več razburljivih doživetij!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Metal

    Želite igrati nekaj slabih stvari? Oglejte si postelje in spravite svoje najdražje v posteljo, ter blagoslovite, draga, in čim prej uživajte! Plošče so izdelane iz kovine in so idealne za začetnike, imajo vse varnostne pravice za hitro sprostitev.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Iščete kakovostne lisice, ki so hkrati udobne za nošenje? Ta od Ouch! v notranjosti so čudovito plišasti in zato zelo prijetni za nošenje in v njih ne boste čutili pritiska ali drgnjenja. Nastavljivo velikost prilagodite svojemu zapenjanju in po želji spojite manšete skupaj.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo lepih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi tega kompleta za zadrževanje postelj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine Cuffs

    Klasične kovinske zapestnice za vezanje v spalnici ali kot pripomoček za predigro.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekcijo čudovitih in kakovostnih BDSM dodatkov iz veganskega usnja! Ste si zaželeli strastnega večera, ko si s soigralcem delite vloge in spoznavate skrivnosti čutnega suženjstva? Vsekakor ne smete zamuditi kompleta za zadrževanje rok in nog!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Fetish Vegan Leather Handcuffs Black

    Dobrodošli v razburljivem svetu intenzivnega fetiša! Tukaj lahko izrazite svoje najgloblje želje, saj so izdelki v tej kolekciji oblikovani za izpolnitev vaših navihanih fantazij. To vključuje te zapestne manšete v črni barvi iz visokokakovostnega veganskega usnja. Okrepite svoje erotične izkušnje, ne da bi pri tem ogrozili svoje etične vrednote!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta dodatek v obliki zapestnih manšet, povezanih z ovratnikom, ima čudovit črno-rdeč dizajn, ki vas bo očaral na prvi pogled! Privežite svojega nasprotnika vanj in prisluhnite svojim željam!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Podarite se svojemu ljubimcu z mehkimi lisicami Popolnoma njegove. So močne in hkrati zelo udobne, imajo ježke in vponke, s katerimi lahko povežete ne samo njih, ampak tudi druge bondage dodatke z verigami. Idealne so tudi, če se šele začenjate vezati in rahlo povezovati. Odkrijte svoje skrite strasti!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Pustite se vkleniti in obdržati pod dvojno trdno ključavnico, ki jo imajo te čudovite lisice Mister B Cuff! Vaša zapestja bodo trdno povezana in ne boste imeli možnosti, dokler se lastnik ključa ne odloči, da vas osvobodi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    Naj bo vaš partner pod ključem! Mister B Cuff Double Lock bo takšen! Povprečno število delnic ne presega preusmeritve trga, vendar se leta uporabnikov ne razlikujejo. Lisice so tudi odličen kos vina, ki ga je mogoče videti na vseh področjih različno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Blaze Handcuff Black

    Imate stil? Potem boste navdušeni nad temi elegantnimi črnimi lisicami s črnimi kovinskimi detajli brez niklja. Podložene so z mehkim, a trpežnim neoprenskim materialom, zato so čudovito udobne in seksi hkrati. Prilagodite jih po lastnih željah in jih med seboj povežite z 10 cm dolgo verižico.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Graffiti Printed Hand Cuffs Love Street Art Fasion Black

    Iščete originalne lisice za težje igre? Našli ste jih! Te udobne lisice je enostavno prilagoditi zahvaljujoč Velcro in se udobno prilegajo. Poleg tega imajo izviren dizajn, v katerem boste preprosto uživali. Igrajte se, jezite se in kar je najpomembneje uživajte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs Gold

    Zapeljite svojega partnerja s temi luksuznimi plišastimi lisicami. Zlate kovinske lisice so podložene z žametno mehkim krznom. Lisice so povezane z vzdržljivo kovinsko verigo, tako da vaš partner ne more pobegniti.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    To bo divja vožnja! Široko razširite noge in primite ta zapestja za resno čudno igro BDSM. Hrbtni trak lahko enostavno nastavite tako, da partnerjeva zapestja dvignejo ali spustijo po hrbtu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Velcro Cuffs Red

    Obožujete čutno rdečo? Naj vas zapeljejo strastne nevarnosti teh rdečih lisic. So udobne, mehke, mehke in velcro, zato se čudovito tesno prilegajo. Poleg tega so dovolj velike, da jih lahko nosite tako na zapestjih kot na gležnjih.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Vežejo vas elegantne skrinje iz delavnice Mister B! Očarajo tudi čudovite luči in hvale vredni dvočlani uredniki. In kako izstopiti iz njih? Edinijev način je ključ!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Komplet za vznemirljive trenutke očarljive strasti! Primeren je za radovedne začetnike in tudi izkušene profesionalce, ki imajo radi vklenjene lisice. Nastavljiv križni trak položite pod vzmetnico in svojo posteljo nenadoma spremenite v S/M igrišče! Privežite svoje gležnje in zapestja iz imitacije usnja in začnite igrati, kolikor bo vaša domišljija dopuščala.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Luxury Hand Cuffs Black

    Bi radi obogatili svoje BDSM igre? Te lisice so čudovito elegantne, a hkrati močne in učinkovite. Za udobno prileganje je njihova dolžina nastavljiva, za razne norčije pa so obogatene s povezovalno verižico s karabinom. Naj vas zapelje njihov modni diamantni videz!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Pink

    Ali želite po vseh izkušnjah preizkusiti novo v svoji spalnici? Začnite s stiskalnicami! Te so idealne za vse začetnike, ne samo zato, ker je jug neenakomerno odprt, čeprav vključujejo tudi poglede in dolge slike. Igrajte in odkrijte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dominate Me Leather Handcuffs D12 Black-Black

    Mehke, in zajema morsko in komercialno usnje, izdelano na Češkem. Razvijte svoje posteljnine igre in vključite svojega kolega. Vaš dogovor ni omejen, vendar je odvisno od vas, na katerem mestu ste jih uporabili. Za udobno prileganje so rjuhe, nastavljive po velikosti, pritrjene na 2 tečaja (brez izvedbe), tako da jih lahko vsako leto odnesete in prinesete, na primer na posteljo ali na posteljo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Gold-Red

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. To vključuje to zlato palico, opremljeno z rdečimi manšetami na gležnjih. Čeprav je namenjen raztegovanju nog, lahko zahvaljujoč obročkom v srednjem delu nanj preprosto pritrdite druge dodatke iz domače zbirke. Pripravite se na nepozabna doživetja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Očarljiv način za uresničitev vaših BDSM fantazij. Ta pas z odstranljivimi manšetami je v celoti izdelan iz visokokakovostnega usnja. Lisice so nastavljive in opremljene s karabini. Zgoraj omenjeni pasovi ali stegenski trakovi zagotavljajo trdno podlago. Prilagodite ga svojim potrebam in uresničite svoje sanje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne igre s sužnji. Le poglejte, kako se sveti! Podstavek z lisicami in ovratnikom je komplet iz najkvalitetnejšega poliranega nerjavnega jekla. Pritrdilni elementi so za močne magnete in zatiče, kar je zelo praktično, vponke pa je mogoče tudi odviti. Preizkusite svoje najljubše igre na profesionalni ravni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 233 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.