×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Povodci

Elementi 33 do 48 od 48 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Ouch! Glow in the Dark Collar and Leash

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj bodo dobesedno zasijali. Samo vklopite, izklopite in uživajte v tem, kar imate radi, s to ovratnico na povodcu, ki jo morajo imeti vsi ljubitelji BDSM! Kombinirajte ga z drugimi dodatki iz kolekcije Glow in the Dark in uživajte v čudovitih strastnih doživetjih.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Gold/Pink

    Imate radi luksuzne in čudovite stvari? Ta ovratnica s povodcem vas bo navdušila s svojim osupljivim dizajnom! Narejen je iz kakovostnega veganskega PVC usnja s čudovitim kačjim vzorcem, ki ima neon roza poudarke, všeč vam bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Black/Silver

    Imate radi luksuzne in čudovite stvari? Ta ovratnica s povodcem vas bo navdušila s svojim osupljivim dizajnom! Narejen je iz kakovostnega veganskega PVC usnja s čudovitim kačjim vzorcem, ki se lesketa v svetlo srebrni barvi, všeč vam bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Diamond Studded Collar with Leash Black

    Se vam obeta strasten večer? Vsekakor zahteva tudi strastne dodatke! Ta okrasna ovratnica je očarljiva kombinacija masivnega (umetnega) usnja in očarljivih lesketajočih se čepov. Postala boš kraljica noči in zares boš zasijala! Kaj pa če mu dodaš povodec!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Malibu Collar and Leash Pink

    Z ovratnico in povodcem Taboom Malibu svoji zbirki bondage dodajte pridih ljubkosti in seksipilnosti. Sprehodite se po navihani strani s tem neustavljivo seksi ovratnikom, okrašenim z ljubko pentljo in razkošnimi pozlačenimi kovinskimi detajli.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Pussy Clamp with Leash Black

    Za razburljive igre moči!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Saffron Leash & Collar

    Sanjate o nepozabnih erotičnih doživetjih? Treba jih je pripraviti in opremiti! Ta ovratnica s črno-škrlatnim povodcem bo prav gotovo primeren dodatek. Izdelan je iz visokokakovostnega veganskega usnja in izgleda zelo razkošno, zato vaše igre ne bodo samo seksi, ampak tudi prefinjene.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vegan Fetish Collar with Leash Natural

    Tudi vegani imajo svoje fetiše! Zato blagovna znamka Vegan Fetish prihaja na trg s tem čudovitim kompletom ovratnic in povodcev iz trajnostne naravne plute z značilno lepim videzom. Opremite se s popolno dodatno opremo za razburljive igre s sužnji in izpolnite svoje fantazije. Kdaj drugače, če ne zdaj?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Taboom Statement Collar and Leash Rose Gold

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. Vključuje tudi to čudovito ovratnico s povodcem. Kombinacija veganskega usnja in sijoče rožnato zlate kovine je zelo elegantna in s svojo ekscentričnostjo neposredno spodbuja k odkrivanju erotične avanture, zato se pustite skušnjavi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Restraint Leather Necklace and Metallic Chain Black

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kaj pa ta ovratnica s povodcem? Uživajte v dotiku kakovostnega usnja in uresničite svoje najbolj nore sanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Sex & Mischief Amor Collar and Leash

    Raziščite neustavljivo privlačnost ovratnice in povodca Amor, ki vas bo vodila do opojnih občutkov! Potopite se v svet mamljivega užitka s tem izvrstno izdelanim dodatkom, okrašenim z očarljivim rdečim veganskim usnjem in okrašenim z bleščečim srebrnim okrasjem v obliki srca. Občutite, kako magnetna privlačnost želje postaja močnejša z vsako sekundo, ko se predajate ekstazi.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Statement Leash Rose Gold

    Taboomova luksuzna zbirka stilskih BDSM dodatkov in igrač bo navdušila vse, ki imate radi lepe, prefinjene in kakovostne stvari. To vključuje ta čudovit vodnik. Kombinacija veganskega usnja in sijoče rožnato zlate kovine je zelo elegantna in s svojo ekscentričnostjo neposredno spodbuja k odkrivanju erotične avanture, zato se pustite skušnjavi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Collar & Chain Black

    Ta čudna ovratnica s povodcem je popolna za vsako BDSM igro! Ovratnica je izdelana iz trpežnega umetnega usnja in nastavljiva med 39-47 cm. Dolga kovinska verižica je dolga 73 cm in ima priročno zanko za nošenje okoli zapestja. Naj vaše najbolj divje fantazije oživijo!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Postavi se na vse štiri in lajaj! Ta komplet Deluxe Pup Arsenal ima vse, kar potrebujete vi ali vaš partner, da skočite v igro s kužki! Ne glede na to, ali jemljete stvari grobe ali nežne, lahko s to opremo oživite svojo domišljijo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Full Pup Arsenal Set Neoprene Puppy Hood, Chest Harness, Collar with Leash & Arm Bands Black

    Ko se igrate kot mladiček, je prava oprema zelo pomembna! Dobite vse, kar potrebujete za začetek, v enem kompletu in zaživite svojo domišljijo! V kompletu so kapuca za kužka, ovratnica in povodec, trakovi za roke in prsni pas.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 48 od 48 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.