×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki silikona za boljšo erekcijo

Elementi 33 do 64 od 280 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • OhMama Double Silicone Ring 3.5cm - 4.5cm

    Gospodje, ali veste, da je za neverjeten orgazem res potrebno le malo? To je erekcijski prstan! Ta iz Ohmame bo izboljšala prekrvavitev, razpoloženje in zmanjšala stres, ne verjamete? Preizkusite in uživajte v dolgotrajni močni erekciji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o največji blaženosti? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Namesti se za moda in na penis, ki ga prijetno napne in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag C-Ring Set Black

    Povečajte svoje vznemirljive izkušnje s tem kompletom silikonskih erekcijskih obročev! So izredno prilagodljive in se zato prilegajo vsem velikostim, nosite pa jih lahko tudi okoli penisa ali okoli mod. Uživajte v dolgotrajni erekciji in vrhuncu, ki jemlje dih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-BOMB Cock & Ball Ring with Vibrating Anal Plug

    Odličen trik za maksimalno stimulacijo prostate! S prožnim silikonskim obročkom napne vaš penis in moda, poveča kakovost vaše erekcije, medtem ko napolni vaš anus in mu daje vznemirljive vibracije. Vrhunski dizajn igrače bo razveselil vaše občutljive predele in se lahko igrate sami ali s svojim kolegom.

    159 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Iščete seksi darilo, v katerem bi uživali s svojim ljubljenčkom? Happy Rabbit je za vas pripravil ta nabor vrhunskih izdelkov, ki vas ne bodo nehali zabavati. Našli boste tako vibrirajoče igrače kot analni čep z repom ali kocko. Seveda mora biti torba za shranjevanje. Všeč vam bo vsako orodje v kompletu, stavite!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone Mega X-tension Brown

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Vaš obseg se bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in ima odličen oprijem, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo uporabnika. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ali želite s kolegom v postelji preizkusiti novo? Erekcijski prstan je odlična izbira za vsakogar! Poleg tega je Happy Rabbit naredil mehka, vznemirljiva ušesa, ki so se dotikala klitorisa in so bila z ljubeznijo prijetno prodana na dražbi. Kratek prst pomete petelina in tako podpira njegovo erekcijo ter pomnoži grlo. Ni nujno, da je daleč!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Se sprašujete, kakšna zanimiva igrača je to? To je silikonski rebrasti vibrator za ponovno polnjenje z 12 funkcijami vibriranja za tresenje kolen. Zahvaljujoč obročku ga lahko namestimo na penis, kar bo užitek in erekcijo popolnoma okrepilo, daljši nazobčani del pa pustil, da ob penetraciji draži klitoris. Čudovito orodje za začetnike in erotične strokovnjake!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Si želite povečati svoj užitek in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite s tem vibrirajočim prstanom! Je čudovito mehka in prožna, ima mehke stimulacijske izbokline in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljala na vrhunec blaženosti. Ponudil mu bo 5 funkcij vibriranja, med katerimi lahko izberete pravo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojni mehki vibrirajoči obroč za še bolj intenziven užitek! Njegov edinstven dizajn ponuja uporabo na različne načine, vibracije pa lahko usmerite v moda ali se prepustite svojemu ljubezenskemu partnerju. Uživajte v odkrivanju vseh možnosti nošenja in uživajte v novih vznemirljivih izkušnjah.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue C-Ring Cock Ring Set 3 pack

    Trije luksuzni silikonski erekcijski obroči za najboljšo in najdaljšo erekcijo! 3 različne velikosti vam dajejo možnost kombiniranja in eksperimentiranja z različnimi občutki. Je popoln komplet za vsakega moškega, ki želi delati na svojem vznemirjenju in uživati ne le v dolgi erekciji, ampak tudi v najintenzivnejših orgazmih!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Te analne kroglice so genialno povezane z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se kroglice sprostijo v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Eleganten Muscle obroč na penisu vas bo prijetno in tesno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Simul8 Stroker Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock and Ball Toy

    Simul8 vas bo zadovoljil v več točkah. Začnimo torej lepo od konice, ki vas zaradi edinstvene tehnologije udarcev spravi na kolena, ki je neverjetna stimulacija predvsem prostate. Vibrirajoča podlaga pokvari jez, erekcijski obroč pa podpira in krepi erekcijo. Ta igrača bo zabavala uporabnika in njegovega kolega.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Igrivi All Star obroček za penis in moda vas bo močno in prijetno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fit Ring Adjustable Cockring Black

    Iščete erekcijski prstan, ki popolnoma razume vašo velikost? Najboljša možnost je preprost nastavljiv obroč, ki ga prilagodite glede na to, kako zategnite občutke, ki jih želite. Z njim je zelo enostavno rokovati, dve silikonski plasti pa prinašata ne le močnejšo erekcijo, ampak tudi udobje.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Ali vaša narava hrepeni po avanturah? Predstavite mu ta zanimiv erekcijski prstan iz mehkega in upogljivega silikona. Udobno in tesno skrči penis pri korenu ter podaljša njegovo erekcijo in posledično intenziven vrhunec. Uživajte v preprostem, a učinkovitem in kakovostnem prstanu za vaš penis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Iščete zanesljiv prstan za trdnejšo in daljšo erekcijo? Ta erekcijski prstan znamke Dorcel vas ne bo razočaral! Narejen je iz super gladkega in udobnega silikona in je primeren za vse velikosti. Skriva 3 kovinske dele, zaradi katerih je še bolj učinkovit, saj se bo penis pravilno skrčil in vaša erekcija bo trajala dlje, hkrati pa boste prijetno stimulirani.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Cock Ring With Steel Core

    Želite daljšo in tršo erekcijo, intenzivnejše orgazme in vso dodatno stimulacijo? Vse to lahko dobite s prstanom iz Bonersa. Narejen je iz mehkega silikona in skriva dva jeklena dela za čutno stimulacijo. Narejen je iz mehkega silikona, zato je čudovito upogljiv in ga morate le obleči, da se vaše želje uresničijo!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel RC Butt Plug with Cock & Ball Rings Black

    Popolna stimulacija z obeh strani! To ni kakršen koli analni čep, je analni užitek z obročkom za penis in testise. Čvrsto oprime vašo posodo, zatič pa vibrira za zadnjimi vrati, kar zagotavlja popoln užitek. Upravljajte ga enostavno in udobno z daljinskim upravljalnikom, po želji pa ga zaupajte svojemu sodelavcu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete način, kako bi vaša ljubezenska doživetja še bolj okrepili in morda celo dosegli skupne vrhunce? Mnogi pari so stavili na vibrirajoči prstan in s čistim srcem lahko rečemo, da je to čudež, ki bo spremenil vaše ljubezensko življenje. Prstan Romeri je izdelan iz svilnato mehkega silikona in vam bo ponudil eno močno vibracijsko hitrost, ki se ji ne boste mogli upreti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Iščete igračo, ki bi služila obema kot paru? Ta edinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul bo z veseljem poskrbel za vaš užitek. Okrogla stran se lahko uporablja kot masturbator ali kot obroček okoli penisa. Oba konca lahko ciljano stimulirata klitoris. Ali pa se lahko spomnite drugega načina za upravljanje 10 močnih načinov vibriranja? Za domišljijo ni omejitev!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Iščete nekaj, kar vam ne bo samo pomagalo dvigniti samozavest, ampak vam bo dalo tudi najboljše občutke? Big OX je tukaj! Njegova iznajdljiva širina bo resnično prijela vašo posodo, material PLUS + SILICONE pa vas bo preprosto dobil, saj je prožen, gladek in mehak. Uživajte v udobju in seksi videzu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Iščete erekcijski prstan, ki se mu ne boste mogli upreti? Ta zajčji slog je pravi! Učinkovito objame penis ter tako okrepi in podaljša erekcijo, ki bo še težja. Svilnato mehak silikon bo drgnil ob klitoris in ga božal z intenzivnimi vibracijami. Izbirajte med 10 načini vibriranja in skupaj uživajte v užitku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Kul videz in popolna podpora med seksom! Ta zelo upogljivi silikonski dvojni obroček namestite na penis in testise in uživali boste v njegovem kovinskem videzu. Zaradi svoje elastičnosti je izjemno udoben za nošenje in odlično krepi in podaljšuje erekcijo. Preizkusite vse načine nošenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta rahlo prožen vibrirajoči obroč bo podpiral erekcijo in hkrati stimuliral klitoris ali moda med seksom zahvaljujoč 10 vibrirajočim funkcijam za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Ali želite narediti ljubezen bolj prijetno? Preizkusite z vibrirajočim obročem! Ta Rabiit ima priročen mini vibrator z eno opojno hitrostjo vibriranja. Izdelan je iz silikona, ki je prijetno prožen, mehak na dotik in udoben za nošenje. Naj se slušalka dotakne tvojega klitorisa in te obnori z vibracijami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ali morate okrepiti svojo erekcijo? Ni problema, s to visokokakovostno erekcijsko zanko iz Nexusa bo vse uspelo! Je nastavljiv, zato vam ni treba skrbeti, ali je prevelik ali majhen. Uporabite "slide to fit" kroglice, da prilagodite prenos in se prepustite dolgemu vznemirjenju in neponovljivemu vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan z zajčjimi ušesi je odličen pripomoček za ljubezen! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Ker dva je več kot ena! S to igračo boste razveselili svoj analni in penis, saj vibrirajoči dildo povezuje z erekcijskim obročkom in vas tako predstavlja v vznemirljivem prijemu. Narejen je iz svilenega silikona in všeč vam bo na prvi dotik. Odložite vso žalost in jo zamenjajte za užitek.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči prstan za zadovoljstvo obeh partnerjev. Je prilagodljiv, zato se bo tesno prilegal na penis, njegova diamantna tekstura pa bo skupaj z vibracijami dražila klitoris med ljubljenjem. Še malo uživajte v ljubezni in povečajte svojo izkušnjo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk Double Thruster Penetrator Tar Ice

    Brez pasov in tudi brez trakov! Ta "ekstra dildo" se namesti s končnim obročem in drži točno tako, kot mora. Ne glede na to, ali imate erekcijo, z njim lahko doživite dvojno penetracijo ali pa ga preprosto uporabite namesto penisa, ki tega ne želi. Izdelan je iz kakovostnega Plus+Silicon materiala, ki je prijeten in gladek.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 280 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.