×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za boljšo erekcijo

Elementi 33 do 64 od 500 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Feel it Baby!

    Gladek silikonski obroček z neverjetno močnimi vibracijami Feel it, Baby! je obvezna igrača za pare.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Sloane Penis Sleeve Rabbit Black

    Uživajte v neverjetno seksi vožnji s to vibrirajočo ovojnico za penis, ki bo pomislila tudi na vaš klitoris. Zasnovan je tako, da podpira erekcijo in vam nudi pravi užitek. Izdelana je iz prijetnega TPR materiala, končna zanka pa bo pomagala pri pritrditvi. Tulec podaljša dolžino in ob stiku se aktivira vibrator v konici. Zagotovite si močnejšo in daljšo erekcijo ter tudi čutne vibracije v enem!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Clear

    Bathmate HydroMax7 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Hydromax zaradi edinstvenega, na novo zasnovanega sistema Bellows Pump ustvarja 35 % večjo sesalno silo kot Bathmate, kar vam zagotavlja boljše in hitrejše dosežke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Butterfly Wings Vibrating Penisring Purple

    Želite še bolj uživati v skupni ljubezni? Preizkusite erekcijski obroč, ki bo s svojimi močnimi tresljaji in nazobčanim delom dražil klitoris in hkrati krčil penis ter tako podprl njegovo erekcijo in kulminacijo. Zaljubite se v njegov prožen material in se na metuljevih krilih odpravite v deželo užitkov!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King's Rings Black

    Želite močnejšo in daljšo erekcijo? Poskusite z erekcijskim prstanom! Te znamke Pipedream so narejene iz fleksibilnega silikona in so tako popolnoma varne za telo. Paket vsebuje 3, zato izberite pravo velikost samo zase!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Black

    Izjemoma bo obroč za erekcijo urina naredil vaš penis večji in vlažnejši. Izdelan je iz zelo fleksibilnega materiala FLEX TPR, ki je na voljo do 5-krat večje velikosti. In ji ni dodana nobena nova blagovna znamka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations The Perfect Pump

    Črpalka za penis za začetnike s preprosto zasnovo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Orgasm Wonder Black

    Doživite neverjeten občutek neskončnega seksa!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    Komplet 9 kosov ljubezenskih igrač v roza barvi.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pump Sex Toy with Durable Sleeve for Erection Magnification

    Želite kar najbolje izkoristiti svoj penis? Ta preprosta, a praktična vakuumska črpalka naredi to namesto vas. bo pomagal! Njegov 22,9 cm velik prozoren valj vam omogoča, da opazujete, kako vaš član raste in se povečuje. Zagotovo boste cenili enostavno rokovanje z ročnim batom iz mehkega silikonskega materiala in vzdržljivo manšeto iz prijetnega TPE.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Speed Shift Black

    Obroč Speed Shift je eno veliko presenečenje. Odlikuje ga nastavljiv sistem, znotraj katerega lahko izbirate med 17 velikostmi. Enostavno ga je obleči in sleči, zahvaljujoč nastavljivi velikosti pa bo res ustrezal vsem.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cock Ring Multi-Color 3 pack

    Set 3 debelih in učinkovitih erekcijskih obročev priljubljene blagovne znamke Oxballs. So dovolj močni, močni in vzdržljivi, da vam nudijo najboljše, kar lahko ponudijo erekcijski obroči. Izdelane so iz materiala FLEX-TPR, ki se raztegne do 5-kratne prvotne velikosti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Pivot

    Vstopite v ring in odkrijte nov svet intimnih užitkov. Pivot iz We-Vibe zagotavlja udobje, stabilnost in predvsem neskončno vznemirjenje in osupljiv orgazem. Uporabite ga med seksom, deloval bo kot erekcijski obroč in vaša erekcija bo veliko močnejša. Hkrati bo z intenzivnimi tresljaji spodbudil partnerjev klitoris, katerega nivo si nastavite sami.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Za dolgotrajnejše in intenzivnejše vrhove! Ta par erekcijskih obročev je narejen iz silikona z žametno mehko površino. Zahvaljujoč mehki površini jih je enostavno obuti in premikati. Je tesen in obenem neverjetno prožen, naj podpirajo vašo erekcijo!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 2" Silicone X-tension with Strap Light

    Želite od svojega penisa nemogoče? Zato pozor, s tem rokavom je vse mogoče! Vaš obseg bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 7,1 cm. Imenuje se X-tension in je izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostaven je za obuvanje in se odlično drži, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo njegovega nosilca. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cecelia Penis Sleeve Black

    Uživajte v neverjetno seksi vožnji s to vibrirajočo prevleko za tiča. Zasnovan je tako, da podpira erekcijo in vam nudi pravi užitek. Izdelana je iz prijetnega TPR materiala, končna zanka pa bo pomagala pri pritrditvi. Prevleka bo podaljšala dolžino in bo razdražila oba partnerja.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate HydroXtreme 9

    Predstavljamo HydroXtreme 9, ki popelje proces povečanja penisa na vodni osnovi na povsem novo raven. Je absolutno najmočnejša črpalka, ki je trenutno na voljo na trgu po vsem svetu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Black

    Stisnite in ukrotite, prav v tem uživajo vsi, ki so odkrili čarobnost erekcijskih prstanov. Podaljšajte svojo vzdržljivost tako, da na penis ali moda namestite enega od elastičnih erekcijskih obročev in rahlo preprečite pretok krvi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Donut Rings Oversized Red

    Zbudi žrebca in pokaži najboljšo številko v postelji! Ta preprost dodatek k vašemu bednemu večeru bo okrepil vaš penis ter popestril vašo erekcijo in intenziven orgazem. Paket vsebuje 2 obročka, ki ju lahko nosite za kratek čas ali za penis, drugi pa modno. Ali želite trg kot peč? Kdo ne!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me King Of The Ring 6 pack

    Očarljive barvice za vašo neskončno erekcijo! Z enim od teh nežnih prstanov ne boste le okrasili svoje narave, temveč si boste zagotovili tudi res čvrsto in dolgo erekcijo. Postavite ga okoli penisa ali moda, se oblecite in se igrajte znova in znova.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Boners Silicone Cock Ring and Ball Stretcher Grey

    Želite doživeti še bolj intenzivno stimulacijo in neverjetna doživetja? Te igrače ne smete zamuditi! Je silikonski erekcijski obroč in obenem za raztegovanje mod, ki podaljšata in okrepita vašo erekcijo. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je prijeten in udoben. Uživajte v popolnem užitku!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Cock Ring and Ball Strap Black

    Želite v postelji pokazati največjo zmogljivost in res uživati? Ta dvojni erekcijski obroč nataknete na moda in na penis, ki se zategne pri korenu in tako podpira, krepi in podaljšuje erekcijo. Poleg tega bo vaš vrhunec večkrat intenzivnejši! Pripravite sebi in svojemu partnerju nepozabno izkušnjo.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za hkratne vrhunce! Vibrator za pare iz Black Velvets je obroček za penis/žogico z vibratorjem in vibro-stimulatorjem klitorisa. Obroček za penis in kroglice je treba namestiti tako, da se vibrator prilega penisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Peaches

    Autumn Falls je znana po svojem slastno zaobljenem telesu in ima zadnjico, ki kar kliče po seksu. Prebijte se skozi njena zadnja vrata in privoščite svojemu kurcu koničaste grebene, konkavne izbokline užitka in končno komoro gladkih, blazinastih kroglic - odličen občutek za analni orgazem vaših sanj.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Ice Blue

    Izjemoma bo obroč za erekcijo urina naredil vaš penis večji in vlažnejši. Izdelan je iz zelo fleksibilnega materiala FLEX TPR, ki je na voljo do 5-krat večje velikosti. In ji ni dodana nobena nova blagovna znamka Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Power Pump Vibrating Vacuum Pump

    Želite doživeti razburljiv vakuum in dražilne vibracije na lastnem penisu? Ta vibrirajoča vakuumska črpalka je idealna tudi za popolne začetnike. Ima preprosto zasnovo in je enostaven za rokovanje. Zato ga dajte na tiča, pritisnite balon in greste!

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Uživajte v dodatni stimulaciji skupaj s svojim partnerjem z obročkom Bunny Vibe Ring! Ta obroček poskrbi, da erekcija uporabnika traja dlje in je močnejša. Tudi orgazmi bodo intenzivnejši. Obročku je priložen stimulator bunny z vibrirajočo kroglo, ki partnerju zagotavlja tudi dodatno stimulacijo.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Blue

    Bathmate HydroMax7 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Hydromax zaradi edinstvenega, na novo zasnovanega sistema Bellows Pump ustvarja 35 % večjo sesalno silo kot Bathmate, kar vam zagotavlja boljše in hitrejše dosežke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje s tem silikonskim distributerjem za moda iz California Exotics. Njegova minimalistična oblika obljublja udobno nošenje med predigro in seksom. Je mehka, prožna in zelo elastična, bo podpirala vašo erotično izkušnjo in vam prinesla maksimalno zadovoljstvo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Size Matters Clear Sensations Enhancer Sex Sleeve

    Preizkusite to za velikost! Ta tanek, teksturiran plašč za penis je kot nalašč za moške na poti. Zdaj lahko takoj izboljšate erekcijo brez čakanja, tablet ali krem! Zunanja tekstura stimulira vašega ljubimca pri vsakem potisku in zagotavlja subtilno povečanje obsega pri vsaki velikosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Black

    Armour Tug lock vključuje obroček Armour Tug, ki je pritrjen na zadnjični čep z obsegom 14 cm za dodatno stimulacijo. Trak uporabniku omogoča neverjetno ločitev penisa in mošnjička, hkrati pa omogoča večji dvig.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Air Control Vacuum Pump

    Črpalka za penis za začetnike s preprosto zasnovo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 500 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.