×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za boljšo erekcijo

Elementi 129 do 160 od 500 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Penis prstan in moda hkrati, okrasite se z njim! Lahko ga priročno prilagajate in uživate v njegovi prilagodljivosti. Premer testisnih obročkov je 3 cm in je izdelan iz silikona in ABS plastike.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Želite svojemu spolnemu življenju dodati novo dimenzijo? Preizkusite ta vibrirajoči obroč Pepino, ki vas bo zaradi številnih stimulacijskih izboklin prebudil v neskončno navdušenje. Prstan je prijetno mehak in upogljiv ter zato prijeten za nošenje. Namestite ga na penis v erekciji, vklopite in uživajte v vibracijah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Potrebujete malo pomoči pri vzdržljivosti in moči erekcije? Ring Hero vas bo naredil v seksualnega junaka! Pritrdi se na penis ali moda in zagotavlja blag pritisk, da okrepi vašo erekcijo. Je prijetno mehka na dotik in udobna za nošenje. Poleg tega je nastavljiv, zato se vam odlično prilega!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolucionarna platišča za penis in modo, posvečena plesu razvoja vašega telesa. Sestavljeni so iz oblin teh intimnih dežel, z močjo in pripravljenostjo za povečanje vaše odpornosti in koristi. Nosite ga sami ali oboje naenkrat in razredčite dobro sebi in partnerju, pogled na vaš kraj s temi prstani bo neodziven.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Izboljšajte svojo ljubezen! Ta mehak in močan vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma poravna z mousseom, zaradi česar je vznemirljiva cena za partnerjev klitoris med ljubeznijo. Izdelek je tudi izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je tudi sprejet kot področje. Izbirajte s 5 funkcijami vibracij in uživajte skupaj v srečnih leglih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Popestrite svoje spolno življenje in se prepustite vibrirajočemu obroču C s 7 možnostmi nastavitev priljubljene blagovne znamke Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Enduro Silicone Ring

    Nexus Enduro obroč za stimulacijo penisa je popoln način za doseganje ekstremne vzdržljivosti. Izdelana je iz ekstra elastičnega silikona in je primerna za vse velikosti penisa.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Frisky Double Delight Vibrating Rabbit C-Ring Purple

    Sanjate o čistem užitku? Potem morate zagotovo preizkusiti dvojno penetracijo s to neverjetno igračo! Preprosto namestite čvrst, a upogljiv silikonski obroček na penis in moda, ki zagotavlja varno prileganje. Nato bo kunčji stimulator žgečkal in z vibracijami vznemirjal klitoris, dodani dildo pa bo prodrl analno in vaš penis vaginalno. Uživajte v tej vožnji, vredno bo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Omejena izdaja dodatnega orodja za vaš izdelek! Mehak, prejet in preizkušen material FlexTPR bo podprl vaše prednosti, jim dal sprejemljive poglede in spol. Uživajte v blagovni znamki Oxballs v kakovostnem dodatku in se zabavajte s tabo in svojim kolegom!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Ko morate zagotoviti fantastične zmogljivosti in uživati v še boljših izkušnjah, morate imeti pri roki vakuumsko črpalko! Klinične študije so pokazale, da vakuumske naprave pomagajo doseči težjo erekcijo in trajno povečanje penisa. Preizkusite sami, ta črpalka Elite Advanced je idealna ne samo za začetnike.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 45mm

    Kovinski obroček za penis. Varjen in prevlečen.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Thick Bead Cock Ring Black

    Ali sanjate o dolgem ljubljenju z udobnim erekcijskim prstanom? Ta praktičen in cenovno dostopen prstan bo podaljšal in okrepil vašo erekcijo ter dosegel intenziven vrhunec. Je čudovito prilagodljiv, enostaven za oblečenje in primeren za večkratno uporabo. Uživajte v še boljšem seksu!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da se vaš penis umakne po želji. Hkrati pa čutno razdeli moda in seksi videz bo navdušil vas in vašo kolegico.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Masivna igrača iz nerjavečega jekla! Sestavljen je iz dveh obročev in služi kot raztezalec mod ali celo kot erekcijski obroč. Oba obročka imata premer 3 cm, v paketu pa je priložen imbus ključ za luknjo za vijak. Igrajte solo ali uživajte v mučenju v paru.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolucionaren in visoko viskozen erekcijski prstan! Fusion kolekcije z erekcijskimi obroči iz zelo mehkega in sprejemljivega tako imenovanega tekočega silikona in notranjih kovinskih izdelkov ter za četrtletno opremo. Vaša erekcija bo postala trša, grlo pa intenzivnejše!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Sestavljen je iz dveh priročnih obročkov in zaponke, tako da potegne svoj penis navzdol in tudi ovije in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal več linij, predvsem pa zadržanost! Obleče jih in obleče en dan. Ne bom obkrožil samega korena tvojega penisa, niti mode! Narejen je iz čudovito sprejemljivega silikona, ki je tudi kuhan za telo in ne vleče kože.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone Mega X-tension Light

    Želite od svojega penisa nemogoče? Vendar bodite previdni, s to rokavico je vse mogoče! Vaš obseg se bo povečal za 66 % in vaši dolžini dodal 8,9 cm. Imenuje se X-tension in je prav tako izdelana iz visokokakovostnega silikona. Enostavno se namesti in ima odličen oprijem, poleg tega pa učinkovito podpira erekcijo, kar bo zagotovo razveselilo uporabnika. Naj vaš partner uživa v bogati teksturi tega ovitka, vožnja se bo izplačala!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 55mm

    Kovinski obroček za penis. Varjen in prevlečen.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 2

    S partnersko škatlo znamke Satisfyer bo ljubezen še bolj zabavno: s partnerskim vibratorjem Joy Double in obročkom za penis Royal One bosta oba partnerja uživala v čutnih vibracijah. Obe igrači je mogoče upravljati s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta dodatek je sestavljen iz usnjenih naramnic in gumijastega obročka ter ima tudi zaponko, s katero ga lahko prilagodite velikosti, ki jo potrebujete. In najboljše od vsega - čutno razdelite moda!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Vse, kar imate radi, v enem samem dodatku znamke Oxballs. Ta Cocksling je čudovito debel, močan in prožen hkrati. Izdelana je iz visokokakovostnega FlexTpr materiala in bo razdelila vaša moda, ki jih bo hkrati rahlo potisnila. Vas zanima, kako bo izgledalo? Super seksi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolucionarna obročka za penis in moda, zasnovana natančno za razveseljevanje vašega telesa. Skladajo se z oblinami teh intimnih krajev, so raztegljive in pripravljene povečati vašo vzdržljivost in užitek. Nosite samo enega ali oba naenkrat in naredite dobro sebi in svojemu partnerju, pogled na vašo posodo s temi prstani bo resnično neustavljiv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 50mm

    Kovinski obroček za penis. Varjen in prevlečen.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    Želite okrepiti svojo erekcijo in izboljšati vzdržljivost? Samo s to črpalko Otouch boste dosegli najboljše rezultate. Za razliko od navadnih črpalk uporablja tehnologijo gladkega sesanja, ki ni samo vznemirljiva, ampak tudi izjemno učinkovita. V hipu boste občutili in videli, kako se vaš penis povečuje! Naj črpalka poveča pretok krvi in uživajte v čvrsti in močni erekciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Premišljen Magnum obroček za penis in moda vas tesno in prijetno oprime ter tako podpira erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Trap Black

    Eleganten vibrirajoči prstan za še bolj intenzivna doživetja ljubljenja! Je prijetno prožna, saj je narejena iz kakovostnega mehkega silikona in bo vaš penis napela in s tem okrepila njegovo erekcijo. Vibracije bodo ugajale tako uporabniku kot klitorisu njegove partnerke. Poleg tega lahko mini vibrator snamete iz obroča in z njim božate svoje bradavice kot del predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toylie Latex Penis Sleeve Ben Semitransparent

    Oblecite si svojo neizmerno modo in jim naredite estetsko košaro v tej obleki iz Latvian Toylie. Ima dve elastični posodi, zaradi katerih se počutita udobno in podpirata erekcijo. Izdelek je tudi iz prvovrstne rešetke, ima bogato delovno in anatomsko obliko.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath III Black

    Vam je za to všeč dvojna penetracija in čutne vibracije? Ta vibrirajoči erekcijski obroč vas bo navdušil z 10 vibrirajočimi funkcijami in tudi s krčenjem penisa ter tako podprl erekcijo in odložil vrhunec. Poleg tega vam bo ponudil kroglice za slastno prijeten prodor, ki ga morate doživeti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 500 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.