×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki Črna Kiotos

Elementi 65 do 96 od 115 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Clover Nipple Clamps Black

    Pepelne sponke za bradavice za razburljiv trik! Te sponke za bradavice so lahko izpostavljene pritisku brez primere, saj bodo zagotovile močno stimulacijo, ne da bi jih pripravili in jih ne ubili. Na notranji strani sponk so iz gume in so izdelane iz kakovostne kovine.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Tako vam bo ta komplet, ki vsebuje 3 dilatatorje iz visokokakovostnega silikona, prišel prav. Začnite pri najtanjšem in pojdite do najširšega!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Black BDSM Point Hood

    Želite pridobiti spoštovanje in morda povzročiti strah? Ta maska, ki jo ne smete zamuditi, je navdihnjena z zgodovino, kot jo poznamo iz filmov, in bo vzbujala spoštovanje in ponižnost pri vseh, ki jim želite pokazati svojo prevlado. Narejen je iz mehkega PVC materiala in njegova velikost ustreza skoraj vsem. In kar je najboljše - ustrezal bo popolnoma vsem!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Glass Plug Crystal Gem Black

    Če se prepustite čudovitim in razkošnim igračam, vam bo ta klin všeč! Okrašena so s končnim ornamentom v obliki diamanta! Izdelan je iz visokokakovostnega nezlomljivega stekla in po videzu spominja na umetniško delo. In kaj je najboljše? Zatič lahko zelo enostavno segrejete ali ohladite in uživate v še bolj čutnem vznemirjenju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Classic Paddle Black

    Čudovita črna šala za razburljivo kazen. Udobno se prilega roki, je močan, a hkrati rahlo prožen in izdelan iz kakovostnega PU usnja (PVC). Ta slapper je eden izmed najboljših izdelkov Kiotos, obogatite ga s svojo BDSM kolekcijo.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope 5m Black

    Kakovostna vrv naj bo osnovni element vaše nagajive in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% poliestra in ima čutno fino teksturo. Boste zvezali njega ali bo on zvezal vas? Ali ti njo ali ona tebe?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Poing

    PVC trst priljubljene znamke Kitos počasi, a zanesljivo podira mejo med užitkom in kaznijo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos COX 037 Extra Long Black 30cm

    Hrepenite po nečem dolgem? Ta 30 cm dolg dildo ima gladko površino in sega globoko v vas. Zahvaljujoč močnemu prisesku ga enostavno pritrdite na primer na ploščice ali na kopalno kad, visokokakovosten tekoči silikon pa vam bo všeč zaradi prožnosti in varnosti. Uživajte v novih izkušnjah!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 05

    Vas dolgočasijo knjige, ki se dejansko nanašajo na človeški penis in sanjate o nečem smešnem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. To je serija neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev in udarcev penisa, kot je ta. Navdušuje s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Kaj pa, če bi sečili sečnico od znotraj in izkusili vznemirjenje, ki gre z roko v roki z malo bolečine? Zvok privablja vedno več radovednežev in ni presenetljivo, da je treba poskusiti vse! Ne pozabite le, da preprosto ne bo delovalo brez kakovostnih orodij. Zato bo ta dilatator s silikonom, ki je varen za telo, prišel prav. Naj vam pričara nasmeh na obraz!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    Nič vas ne napolni analnega kot napihljiv zatič in nič vas ne peče bolj kot vibracije! Kiotos-Vibez Viento Plug je napihljiv analni vibrator zanj in zanjo. Ponuja vam 7 hitrosti vibracij in funkcijo napihovanja. Izdelan je iz kakovostnega in gladkega silikona, ki je prijeten in popolnoma varen. Zato zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu kolegu in začnite analno vožnjo s polno hitrostjo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 11

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dodelanih dildov, od katerih bo tale padel v oči s svojo obliko, ki je videti kot kakšna konjska pošast. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Ball Gag with Holes Black

    Fleksibilna in zelo prijetna gaga iz visokokakovostnega silikona! Ima nastavljivo dolžino, vendar se prilega vsem obsegom glave 37-54 cm. Sam žebljiček ima premer 4,5 cm, vendar se zaradi lukenj udobno prilega pasu, tako da bo udoben tudi pri daljšem nošenju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Sound 12mm

    Kaj pa, če bi prerezali sečnico od znotraj in leto za letom izkusili vznemirjenje, ki izhaja iz majhne bolečine? Zvok vedno pritegne več radovednežev in ni presenetljivo, da jih morate poskusiti vse! Ne pozabite, da brez kakovostnega orodja ne bo šlo. Po drugi strani pa je prav prišel dilatator s silikonom, ki se pritrdi na telo. Naj bo nasmeh na obrazu slike!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Ste že slišali za zvok? To je stimulacija sečnice od znotraj, ki prinaša intenzivne občutke in zadovoljstvo. Viviana je orodje, primerno za to prakso. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona brez škodljivih snovi in je zaradi gladke površine in premera 6 mm primeren tudi za začetnike in raziskovalce. Pridi se zabavat!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Zebra

    V čudnem masivnem biču, narejenem iz mehkega usnja, bi si želeli na prvi pogled.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cat Mask Open Mouth Black

    Nevarno dražeča mačja maska za izpolnitev vaših divjih sanj in fantazij. Igrajte in uživajte v pravi pustolovščini! Narejen je iz umetnega usnja in z njim prihaja na trg kakovostna blagovna znamka Kiotos.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Megalodon Dildo Black

    Neverjetno seksi oblika in površina z žilami, to je dildo Megalodon! Izdelana je iz kakovostnega vinila in zaključena z ravnim podstavkom. Njegova uporabna dolžina je 18 cm, kaj menite? Si upaš zanj?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Body Bag

    Ali želite prevzeti popoln nadzor nad svojim sužnjem? Ta prefinjena spalna vreča vam bo to omogočila! Ne bo se mogel premakniti in na vas bo, da se ukvarjate z njegovim obrazom, ki edini gleda iz spalne vreče. Kiotos Body Bag je izdelana iz trdnega materiala, zadrga in zaponke so iz usnja. Lahko ste prepričani v prvovrstno kakovost in izdelavo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Single Handcuff & Thumb Lock

    So navadne zapestne manšete za vas malo preveč? Sumili smo, zato smo v naš izbor vključili te posebne lisice za zahtevne osebe. Skupaj vklenejo zapestji (očitno) in skupaj vklenejo tudi palca. Samo popolno suženjstvo!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Inflatable Anal Plug Black

    Črn napihljiv analni čep z gladko površino. Počasi ga potisnite v anus in pritisnite ročno črpalko. Zatič se bo začel povečevati in napolnil vašo luknjo užitka do točke največje nasičenosti. Ročna črpalka ima ventil za takojšnjo sprostitev tlaka, kar prispeva k varnosti izdelka.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope 20m Black

    Načrtujete čudno zabavo s svojim pomembnim partnerjem in se sprašujete, kaj bi lahko bilo koristno? Upoštevajte naš nasvet in dodajte to visokokakovostno vrv s prijetno mehko teksturo v vaš voziček. Brez vrvi zagotovo ne bo isto!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Nippleweight Set 200g

    Naj bodo vaše bradavice enakega okusa na istem območju. Ali se morate ukvarjati z BOLM in uveljaviti svojo BDSM opremo s to težavo?

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Fart Generator Pump Black

    Želite prdeti vse življenje? Zato vstavite cevko tega edinstvenega pripomočka v anus, začnite črpati in se napolnite s svežim zrakom. Nato odstranite cev in pustite, da zrak izteče. Pravijo, da je en prdec boljši od desetih zdravnikov, mi pravimo, da je bolje 10 prdcev in nobenega zdravnika!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Nippleweight Set 100g

    Naj vaše bradavice okusijo težo v obliki te teže. Se upaš soočiti z bolečino in obogatiti svojo BDSM opremo s to utežjo iz nerjavečega jekla?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    Najpomembnejša stvar, ki jo potrebuje, da izpolni vaše vznemirljive BDSM želje! Ta luksuzni set vas bo očaral s svojim čudovitim in elegantnim dizajnom. Diskretna in očarljiva črna torbica/torbica skriva ovratnico, povodec, povezovalno verižico ter manšete za zapestja in gležnje. Vse je skrbno izdelano s pozornostjo do detajlov in s poudarkom na razkošju in funkcionalnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Inflatable Dildo Smooth Black

    Črn napihljiv dildo z gladko površino. Počasi ga potisnite v anus ali nožnico in pritisnite ročno črpalko. Vibrator se bo začel povečevati in napolniti vašo luknjo užitka do maksimalne nasičenosti. Ročna črpalka ima ventil za takojšnjo sprostitev tlaka, kar prispeva k varnosti izdelka.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Inflatable Dildo Large Ribbed Rings

    Črn napihljiv dildo s prijetno površino z glavniki. Počasi ga potisnite v anus ali nožnico in pritisnite ročno črpalko. Vibrator se bo začel povečevati in napolniti vašo luknjo užitka do maksimuma. Ročna črpalka ima ventil za takojšnjo sprostitev tlaka, kar prispeva k varnosti izdelka.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Inflatable PVC Pillow Black

    Napihljiva blazina za potovanje? Seveda! Služila vam ne bo le na letalu ali avtobusu, ampak tudi med mokrimi igricami! Izdelan je iz kakovostnega PVC-ja, zato je enostaven za čiščenje in ima zelo prijetno posebno mehko površino. Prazen je res majhen in se bo izgubil v vsaki majhni torbi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos BDSM Funnel Mouth Gag

    Kaj bi rad počel s tem nalivnikom? In kaj bi svojemu submisivnemu dvojniku dali za tekočino? Seveda je končna odločitev o uporabi te kakovostne in unikatne igrače prepuščena vam. Gotovo pa je, da tem mokrim igram ne bo para!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 115 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.