×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki gladko telo

Elementi 65 do 96 od 255 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vendar na enem koncu, deluje pa tudi kot vibrator. Zaman niso samo mesta in mestna notranja mesta, temveč tudi žrtvena telesa telesa, ki potrebujejo pozornost.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Enostavno, okusno, elegantno, a popolnoma učinkovito, prav to sta ti dve ultra magnetni kroglici.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Delujte čarobno. Povečali smo intenzivnost klasičnega masažnega pripomočka v obliki palčke in ga na novo oblikovali v barvah, ki so značilne za Kink.com, da bo moč v vaših rokah. Z vsestranskimi silikonskimi nastavki za zunanjo in notranjo stimulacijo ter številnimi hitrostmi in funkcijami je Kink by Doc Johnson Power Wand pripravljen na vsako zadovoljivo solo seanso ali draženje zvezanega partnerja.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silky Ribbon Black

    Prevzemite nadzor nad svojim ljubiteljem svilenih trakov Ouch in odkrijte navdušenje prevladujočih iger. Uporabite svojo domišljijo in se odločite, kako vkleniti svojega sužnja.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Odlično za ogrevalno masažo celega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Collar Black

    Dobrodošli v zabaviščnem parku, kjer vas čaka to genialno orodje. Ni nič drugega kot nujen pripomoček za vse ljubitelje suženjskih iger, torej vinilna ovratnica in povodec. Njihov dizajn je minimalističen in zapeljivo moški. So zelo enostavni za rokovanje ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažo celega telesa ali bolj intenzivno stimulacijo klitorisa? S to črno masažno glavo boste uživali v obeh. Za vas je pripravljenih 24 načinov vibriranja, ki vas bodo spravili v ekstazo in popolno sprostitev. Zato pridite, da bo lepo in prijetno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divja maska, ki razkrije le oči in usta! Narejena je iz čudovitega zelo sijočega wet look materiala, ki je prijetno prožen, se lepo prilega in udoben za nošenje. Okoli vratu je našit elastičen rob, celotna zasnova maske pa je presenetljivo dobre kakovosti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibrirajoče bojne glave, ki jih navdihujejo močni egipčanski faraoni! Oddaja močne vibracije, skoncentrirane v glavi, zato vam zagotavlja intenzivno in neposredno stimulacijo. Njegove funkcije bodo vzljubile ne le vaša občutljiva področja, ampak tudi utrujene in boleče mišice po vsem telesu. Znebite se stresa, sprostite se in se dobro počutite s to razkošno masažno glavo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako sladko, a hkrati nevarno. Takšen je tale roza komplet BDSM pripomočkov, ki ga bodo cenili ne le romantični pari, ki želijo doživeti nekaj več. 11 vključenih pripomočkov zagotavlja noč, polno strasti, a tudi bolečine, katere obseg boste izbrali sami. Igrajte se in odkrijte nov razburljiv svet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite ugoditi klitorisu ali zmasirati utrujene mišice? S to mini vibrirajočo glavo podjetja Satisfyer je vse mogoče! Ima praktično zaobljeno konico, ravno obliko in eleganten videz. Zahvaljujoč vzmetenemu zgornjemu delu je njegova glava popolnoma prilagodljiva in se prilagaja vašim željam. Uživajte v neverjetno močnih vibracijah in masaži celega telesa!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Bondage Collar 2490404 Black

    Bondage ovratnik iz črne imitacije usnja. Z majhnim obročkom na sredini. Dvoslojni material z zašitimi robovi. Velikost: 49 x 2,5 cm. S poliuretansko površino.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Flogger Corduroy 2040557 Black

    Bič, kot je treba, ne samo za profesionalce! Ta eleganten usnjeni bič znamke ZADO je res trden in ima nešteto ozkih usnjenih naramnic s koničastim koncem za intenziven udarec. Njegovo visoko kakovost potrjuje uporabljeno usnje, ki je uporabljeno tudi na ročaju. Zato ga primite in uporabite tudi praktično končno oko, ki je primerno na primer za obešanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Ta masažna glava vam bo pomagala pri lajšanju togosti mišic, zvišanju krvnega tlaka in izboljšanju splošnega zdravja mehkih tkiv telesa. In veš kaj? Razveselila bo tudi najbolj občutljiva mesta na vašem telesu. Izstopa z inovativno tehnologijo, zahvaljujoč kateri vam bo ponudil do 12.000 vrtljajev na minuto, počutili se boste kot v rokah izkušenega maserja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Black Feather Tickler

    Ali obstaja boljše orodje, s katerim lahko partnerja dražite med predigro kot vejica? Mehko perje tega dražilnega sredstva je neverjetno mehko in pusti čudovit oklep na koži. Dolga palica vam omogoča največji nadzor nad čarobnim perjem za popolno stimulacijo. Poskusite zdaj in videli boste, da ga boste želeli uporabljati znova in znova!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Strong Leather Paddle Black

    Izjemno močan udarec iz črnega usnja, primeren za vaše dodatne igre.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Sting - Riding Whip

    S tem prilagodljivim in močnim jahalnim pripomočkom lahko kaznujete svojega partnerja in uživate v malce porednem ploskanju.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Ali imate radi avanture v spalnici? Te japonske sveče vas bodo res ogrele s svojim kapljajočim voskom. Topel vosek super draži in draži, zato bodo vsa doživetja popolnoma nepozabna. V paketu boste našli 3 sveče različnih barv in so namenjene bolj izkušenim ljubiteljem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Sprostite se, sprostite in morda eksplodirajte. Samo ta masažna glava znamke XR Brands vam bo zagotovila popolno izkušnjo masaže ali stimulacije. Njegova diamantna tekstura vam bo omogočila intenzivno masažo in na ročaju, ki se udobno prilega vaši roki, boste zlahka preklapljali med 8 vzorci 3 stopnjami moči. Poiščite zadovoljstvo in olajšanje. končno …

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Sanjate o elegantni masažni glavi z osupljivimi močnimi vibracijami? Nad to očarljivo igračo boste navdušeni! Ponuja vam 3 hitrosti vibriranja in intenzivno utripajočo funkcijo. Njegova ergonomsko ukrivljena oblika bo prisluhnila vašemu telesu, visokokakovosten ABS v kombinaciji s finim silikonom pa vam bo zagotovil maksimalno udobje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Razkošen usnjeni ovratnik priljubljene znamke Kiotos je nepogrešljiv pripomoček za vse BDSM igre.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, utripa, sesa, bije in tapka! Ta vibrator bo izpolnil vse vaše želje. Uporabljate ga lahko za masažo celega telesa ali za draženje intimnih predelov. Njena dva konca sta uporabna, na eni strani je fleksibilna masažna glava s sesalnim nastavkom ali brez nastavka za točenje. Na drugi strani je ergonomsko ukrivljen vibrator z gibljivo konico. Preizkusite vse 3 funkcije 10 načinov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Podarite se svojemu ljubimcu z mehkimi lisicami Popolnoma njegove. So močne in hkrati zelo udobne, imajo ježke in vponke, s katerimi lahko povežete ne samo njih, ampak tudi druge bondage dodatke z verigami. Idealne so tudi, če se šele začenjate vezati in rahlo povezovati. Odkrijte svoje skrite strasti!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvojni vibrator z 2 vibrirajočima motorjema in 30 vrstami vibracij. Hkrati lahko stimulira g-točko in klitoris, njegova mehka površina kakovostnega silikona pa bo dosegla vsako žensko. Navdušite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 255 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.