×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki stimulativno telo

Elementi 97 do 128 od 254 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Sprostite se, sprostite in morda eksplodirajte. Samo ta masažna glava znamke XR Brands vam bo zagotovila popolno izkušnjo masaže ali stimulacije. Njegova diamantna tekstura vam bo omogočila intenzivno masažo in na ročaju, ki se udobno prilega vaši roki, boste zlahka preklapljali med 8 vzorci 3 stopnjami moči. Poiščite zadovoljstvo in olajšanje. končno …

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Stainless Steel Claw Scratcher

    Oglejte si to osupljivo visokokakovostno strgalo iz nerjavečega jekla! Z njim dosežete celo težje dostopna mesta in z njim zlahka opraskate dvojnika po celem telesu. Zaokrožen ročaj se popolnoma prilega vaši roki, v rokah pa boste držali BDSM pripomoček, ki vam teče po koži kot mačji ali tigrov krempelj.

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, utripa, sesa, bije in tapka! Ta vibrator bo izpolnil vse vaše želje. Uporabljate ga lahko za masažo celega telesa ali za draženje intimnih predelov. Njena dva konca sta uporabna, na eni strani je fleksibilna masažna glava s sesalnim nastavkom ali brez nastavka za točenje. Na drugi strani je ergonomsko ukrivljen vibrator z gibljivo konico. Preizkusite vse 3 funkcije 10 načinov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Ljubitelj BDSM-ja je nekoč prišel k mojstru B in se pritožil, da mu manjka klasična palica. In tako je gospod B to popravil!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni mavrični zobnik s 5 kolesi. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, živčna stimulacija bo maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Black

    Ali imate radi nežnosti ali grobe udarce? Ta bič vam bo kot delavcu bolj všeč in vam bodo izpolnile vse želje. Poročen bo in jezen, tako kot ti. Končni uporabnik je ogrožena snov, ki jo je mogoče enostavno uporabiti za kavo ali posteljnino in s tem povečati njeno stabilnost pri njenem vnosu. Ali želite reči "gospod" ali "gospa"? Njena cena je ugodna, vendar jo natisnite z njimi v košarico!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    Vsi izdelki, vključeni v ta komplet, so zasnovani tako, da vam pomagajo pri prvi izkušnji. Deset skrbno izbranih kosov vas bo pripravilo na čutna doživetja, ki jih prinaša nežen, a tudi trši SM.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Cerberus je silikonski dvojni vibrator z 2 vibrirajočima motorjema in 30 vrstami vibracij. Hkrati lahko stimulira g-točko in klitoris, njegova mehka površina kakovostnega silikona pa bo dosegla vsako žensko. Navdušite se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Vse, kar potrebujete, da uresničite svoje BDSM sanje! Ta komplet je idealen za vse novince, pa tudi za bolj izkušene ljubitelje, ki morajo zamenjati opremo. Dodatki so elegantno črni in v kompletu jih boste našli 12. S čim boste začeli?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Black Silicone Tickler

    Silikonski šimer je idealen pripomoček za počasen sprehod v svet SM. Naj bo vaša predigra zabavna in vznemirljiva izkušnja, prilagodite jo z mehkim silikonom in spoznajte neodkrita občutljiva področja na vašem telesu. Mehke silikonske strune stimulirajo vse živčne končiče in pustijo mravljinčenje na koži. Časkajte svojo ljubljeno osebo ali svojo ljubljeno osebo, kolikor dolgo želite, in uživajte v skupnih trenutkih tako intenzivno kot še nikoli.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Majhna, kompaktna in izjemno zmogljiva, to je masažna glava Wand Vibe za polnjenje iz kolekcije Elegant Series. Ponuja vam 15 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste uživali v popolnoma čutni masažni izkušnji. Popolnoma se prilega roki in je enostaven za nadzor, zato ga primite in uživajte v nežni ali intenzivni masaži vaših občutljivih predelov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope Purple

    Ni pomembno, ali ste profesionalec ali amater, ona bo služila vsem. Je super mehka, saj je narejena iz bomb, iz katerih bi ponovno začeli svoje fantazije, povezane ne le z japonskim šibarjem v slogu ropstva. Plast je dolga, mokra, trpežna in udobna, tako da jo lahko uporabljate zvečer.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Prestige Feather Tickler Black

    Spodbudite svojega partnerja s tem mehkim 15 cm perjem. Je prijeten, nežen, praktičen za držanje in žgečkanje, ki ga naredite z njim, bo neverjetno čudovito. Perje je čudovito mehko in idealno za igre v paru. Uživajte v oklepu, ki bo odgovor na žgečkanje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Frisky Feather Duster Red

    Vam je všeč seksi pasovi, ki so zagotovo erotično žgečkanje? S tem mehkim perjem boste uživali na polno! Pritrjen je na gibljivo palico, ki ima končno zanko na zapestju in je enostavna za rokovanje. Uživajte v čutno-zabavnih uverturah, nežnem božanju in žgečkanju kjerkoli vas želi vaš sogovornik dražiti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast je na voljo v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim črnim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, skrito v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte vznemirljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Vsestranska, močna in elegantna je ta masažna glava. Njegove močne vibracije vas bodo masirale na občutljivih intimnih mestih, pa tudi po celem telesu, kjer bo sprostila mišično napetost. Temno vijolična oblika glave s poudarki iz rožnatega zlata skupaj tvori čudovit vibrirajoči kos z intenzivno močjo. Odkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luksuzni mavrični zobnik z 2 kolesoma. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, stimulacija živcev bo maksimalna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Heart Crop 031 Black-Red 66cm

    Iščemo iznajdljiv bič, ki bi vam pomagal enkrat za vselej ukrotiti svojega podrejenega kolega? Biči Devil Sticks vas bodo očarali s svojim elegantnim črno-rdečim dizajnom, dolgo dolžino in nezgrešljivo kakovostjo. Izdelane so iz pravega usnja, končni del srca pa je na eni strani črn, na drugi pa rdeč. Pripravite se na premagovanje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Bondage Play Pinwheel

    Ta pisana zobasta vrtnica iz visokokakovostnega nerjavnega jekla je popoln BDSM pripomoček, ki je lep in učinkovit. Njegove konice so zelo ostre in če povečate pritisk, bo dotik bolj boleč. Uživali boste kot začetnik ali izkušen ljubimec.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Ste imeli naporen dan in sanjate o tako želeni sprostitvi, masaži in morda celo orgazmu? Vse to imate s to masažno glavo, ki vas bo dan za dnem s svojim delovanjem spravila na kolena. Zato se sprostite, uživajte in uživajte v vibracijah z masažno glavo Wanda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 254 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.