×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris plastike predvsem za ženske

Elementi 97 do 120 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Ena najlepših igrač v naši ponudbi! Ta zeleno-mini vibrator ima čudovito prožno glavo in nežno zeleno barvo. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja in ji boste dodali sok s priročnim polnjenjem preko USB kabla. Uživajte v njegovih vibracijah in elegantnem dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavljajte si, da se lahko kadarkoli in kjer koli prepustite močnim in diskretnim vibracijam! Kje bi ga poskusili prvič? V dolgočasni službi ali na vročem zmenku? Sprehajanje psa? Ne moremo govoriti o vaših fantazijah, lahko pa predstavimo ta ergonomsko oblikovan vibrator, ki cilja na G-točko in hkrati stimulira klitoris. Uživajte v 10 načinih vibriranja, ki bodo samo vaši, kadarkoli in kjerkoli!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Vibrator rabbit Touch Me ponuja neomejen užitek zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Trije močni motorčki razvajajo klitoris in točko G, split stimulator klitorisa pa ima dve roki za intenzivnejšo stimulacijo klitorisa.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem Cotton vibratorjem z obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Ta klitoralni vibrator iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Prav tako je prijetno prožna in oblikovana za domiselno božanje vaših občutljivih predelov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Mint

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Vega Rotating & Vibrating Egg Purple

    Se zdi, da vaše erotično življenje v zadnjem času izgublja iskrico? V spalnico povabi vibrirajoče in vrteče se jajce Vega iz Pretty Love. Ima priročno vrtljivo glavo in vas ne bo pozabil dražiti z vibracijami. Bo čudovit spremljevalec v trenutkih samozaljubljenosti in med predigro, saj vam ponuja 12 načinov vibriranja in vrtenja, žični daljinski upravljalnik in svilnato mehko silikonsko površino. Prepustite se moči te priročne igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Naj metuljček pristane na našem klitorisu in uživaj v popolni stimulaciji s to rožnato lepotico. Ta vibrator ima lepo obliko, ki hkrati skrbi za vašo točko G in klitoris. Njegov igriv videz, dva močna motorja in 30 načinov vibriranja poskrbijo za čutno vznemirljivo fuzijo, ki jo boste oboževali!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodoodporna shikula za vsestranski užitek! Všeč vam bo dotik njegovega mehkega silikona kot njegov luksuzni videz in dih jemajoče zmogljivosti. V raj vas bo popeljal s svojo prefinjeno obliko in predvsem 15 načini vibriranja, ki bodo hkrati božali nožnico, G-točko in klitoris. Prepustite se moči 3 motorjev in uživajte v neverjetnih orgazmičnih izkušnjah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto blaženo veselje? Samo s tem osupljivim in popolnoma ukrivljenim vibratorjem znamke Javid z neverjetnimi funkcijami! Preizkusite 10 načinov vibriranja v konici, ki cilja na G-točko, 10 načinov pulzirajočega tapkanja po strateško postavljeni točki na telesu vibratorja in ne pozabite na 10 načinov vibriranja v prožni roki za stimulacijo klitorisa.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vznemirljive vibracije ne glede na to, kaj počnete! Ta roza charm vibrator znamke Javid je bil zasnovan kot vaša tiha, diskretna in vibrirajoča skrivnost. Udobno se bo namestil v svojih spodnjicah in njegova tresoča ud bo dražila tvojo vagino! Izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja in zgrabite daljinski upravljalnik z dosegom do 8 metrov.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Ali imate radi skrivnosti? Ta močno vibrirajoča igrača se bo skrila v tvoje spodnjice, vgrajeni zajček pa bo razveselil tvoj klitoris. Z daljinskim upravljalnikom lahko preklapljate med 12 načini vibriranja. Torej morda ne boste zamenjali? Na vas je, ali boste krmilnik obdržali ali ga zaupali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Yiva Massager Pink

    Bi radi seksi masažo? S to kompaktno masažno glavo bo popolna korist! Je modernega dizajna in je primeren le za začetnike. Stimulacija zunanjih občutljivih področij z 10 načini vibriranja je izjemno vznemirljiva, saj ima nastavljivo glavo, ki se prilagaja obrisom vašega telesa, ter zelo močan motor. Uživajte v prednostih erotične stimulacije ali masaže mišic kjerkoli na telesu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile Thumping Touch Vibrator Pink

    Funkcija pulzirajočega tapkanja za vaš najbolj občutljiv del telesa! Ta kompakten in očarljiv vibrator Thoumping Touch proizvajalca Sweet Smile ima inovativno funkcijo tapkanja, ki vznemiri vaše zunanje občutljive predele. Njegova prilagodljiva krila zagotavljajo udobno in intuitivno rokovanje, izbirali pa boste lahko med 7 neverjetnimi načini!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikoli prej ni bilo tukaj, vibracije in napihljive funkcije v enem čudovitem roza vibratorju Pretty Love! Ta novi edinstveni vibrator ima dve točki vibriranja in funkcijo napihovanja, zahvaljujoč kateri vas bo popolnoma napolnil z užitkom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    189 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrator rabbit Love Me ponuja neomejen užitek zahvaljujoč dvojni stimulaciji. Dva močna motorčka razvajata klitoris in pika! Za razliko od drugih vibratorjev podobnega tipa je Love Me edinstven v tem, da ponuja izboljšano stimulacijo od zgoraj, namesto od spodaj. Ročica za klitoris je prijetno ukrivljena in valovita, tako da lahko z njo uživate v maksimalnih užitkih!

    80,90 €

    34,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • ROMP Switch Pulsator Purple

    Misliš, da ne more doživeti novih orgazmičnih presenečenj? Ta brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo prepričal v nasprotno. Edinstvena tehnologija Pleasure Air vam bo v nekaj sekundah omogočila močan orgazem zahvaljujoč občutku, ki bo zelo podoben sesanju. Preizkusite in odkrijte nove izkušnje, ki si jih boste vedno znova želeli.
    30,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Razburljiva potreba v vsaki torbici! Ta srčkan mali vibrator vas bo omamil s svojimi močnimi vibracijami. Omogoča vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi bo preklapljal z gumbom in z vibratorjem lahko božate vagino in anal. Sploščena konica vam bo pomagala ciljati na prava mesta, vodotesnost pa bo zagotovila, da lahko vibrator vzamete v kadi ali pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 97 do 120 od 120 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.