×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris za ženske plastike

Elementi 129 do 160 od 185 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    Darilo za obletnico ali samo za zabavo? Ta darilni set ToyJoy je primeren za vsako priložnost, ko želite razveseliti svoje najdražje (ne samo). Škatla s trakom skriva zapestne manšete, vibrator, vibrirajoče jajce, šimer, cvetne liste vrtnic, masko za oči, lubrikant in masažno svečo. Vse je usklajeno v zapeljivi vijolični barvi.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Spoznajte Vice, barvit vibrator za trojni užitek! Njegove obline bodo razumele vaše telo in zadele vsa pomembna mesta. Vice je močan in priročen, boža točko G, klitoris in zadnja vrata ter vam pokaže neverjeten svet mešanih orgazmov. Dobro opravite in vas povabite v svoje življenje z očarljivo barvito igračo s čutnimi lastnostmi.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Igrajte se z občutljivostjo lastne rože! S to črpalko boste načrpali dober volumen in naredili svojo vagino zelo občutljivo za nove višine užitka. Pussy Pump je ergonomske oblike, se popolnoma prilega in objame ustnice in klitoris. Črpalko v roke in gremo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gene Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Genea, neverjeten vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega vznemirljivega prijatelja Genea v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Ni nujno, da je vibrator le penis z žilami! Lahko je tudi ljubka in zabavna igrača s slikami sladoleda, na primer, ki vam pričara nasmeh na obraz. Uživajte v vibracijah, skritih v tem orodju omejene izdaje, katerega cilj je prinesti veselje, vznemirjenje in zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Big O

    Boste odkrili čarovnijo vibrirajočih prstanov? Izberite The Big O, ki ima motor z 2 funkcijama vibracije, je čvrst, a hkrati prilagodljiv in vam bo zagotovil ne le dolgo in čvrsto erekcijo, temveč tudi prijetno stimulacijo klitorisa. Daljše in boljše ljubljenje je bližje, kot si mislite, poskusite ta prstan preverjene blagovne znamke.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje in odkrivanje vaginalnih ali analnih užitkov. Ta prilagodljiv vibrator ima ne le lepo, ampak tudi praktično obliko. Z njim lahko hkrati stimulirate prostato in jez ali pa stimulirate G-točko in klitoris. Njegova funkcija napihovanja zagotavlja občutek polnosti, dodajate pa lahko tudi vibracije v 7 načinih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Odplujte po morju vznemirjenja na otok, imenovan orgazem, s tem osupljivim vibratorjem. Njegovo valovito telo vas bo razvajalo. Njegova majhna velikost bo z vami na poti. Njegovih 5 funkcij vibracij vas bo navdušilo. Njegova vodoodpornost vas bo navdušila med kopanjem. Presenetijo orgazem, ki v tebi vzbudi, potem bo tvoj.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Ta vijolični lepotec z mehkim silikonom objame vašo celotno školjko, se oprime in ji poda užitek, po katerem hrepeni. Pritisnite gumb "S" in sesanje se počuti bolje kot oralni seks. Užitek je tukaj. Pritisnite gumb "R" in izberite najbolj prijetno intenzivnost. Vaš zaklad je preplavljen z vznemirjenjem in vlago, zajamete sapo in s prstom potegnete do gumba "V", sprožite vibracije in se povzpnete v orgazmično nebo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Panty Vibe Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni se ugnezdi v vaše spodnjice in vam bo ugajal kadarkoli in kjer koli. Njegov učinkovit ukrivljen dizajn se prilagaja vašim intimnim obrisom in z njim se lahko igrate tudi v trenutkih samozaljubljenosti ali predigre. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Natančno, elegantno in razkošno! Vibrirajoči prstan Soiree bo navdušil njega in njo. Popolnoma je zasnovan tako, da med ljubljenjem na najbolj prijeten način stimulira klitoris in hkrati podpira erekcijo ter zaradi krčenja penisa tudi okrepi vrhunec. Uživajte v še boljšem ljubljenju, več izkušnjah, več strasti in več ljubezni za oba!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Se sprašujete, kaj lahko naredi tako očarljiva igrača? To ni dovolj! Panacea je robustno orodje z 2 zmogljivima motorjema s 7 načini vibracij in 3 hitrostmi. Njegova osnova ima roza-zlato barvo, LED luči in se lahko celo ogreje! Uživajte v dotiku mehkega silikona in uživajte v slastnem občutku orgazma!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Ali mora natančno ciljati in zadeti na pravo mesto? Inovativni Ivin Select iQuiver ni le večnamenski, ampak tudi praktičen, saj vas bo zaradi svoje majhnosti popolnoma stimuliral! Izbirajte med 10 vibrirajočimi vzorci in 6 zamenljivimi končnimi pokrovčki iz razkošnega mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Ali potrebujete majhno orožje, ki ga lahko vedno nosite s seboj, če slučajno srečate volkodlaka, čarovnico, vampirja ali drugo pošast? S tem mini vibratorjem boste vedno pripravljeni in njegovih 10 funkcij vibriranja vas bo navdušilo z epsko močjo. Hkrati ga lahko združite s svojim najljubšim dildojem Lock On in dodatno podprete njegovo nedvoumno moč. Oborožite se!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ta boginja z imenom Palm Pleasure se bo prilegala v vašo dlan kot rokavica in vas popeljala v drugo dimenzijo zahvaljujoč 36 možnim kombinacijam užitka sesanja klitorisa in vibracij. Ima odstranljiv pokrov, ki omogoča higiensko in diskretno shranjevanje ter je primeren tudi za potovanja. Odkrijte navdušenje prefinjene stimulacije klitorisa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Majhen, a priročen vibrator, ki bo zadovoljil vse vaše erogene cone. Osredotočite na poševno konico klitoris, bradavice, penis ali katero koli drugo mesto, ki bo zahtevalo vibracije. Prilega se vaši dlani kot rokavica in vam omogoča izbiro med 5 načini vibriranja.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Medium 2 pcs

    Želite izkusiti, kako je imeti izjemno občutljive bradavice? Za to so idealne tudi te ventuze, ki jih lahko uporabite ne samo na bradavicah, ampak tudi na klitorisu, ki nenadoma postane izjemno občutljiv. Priseski se prilepijo na prsi ali klitoris in z njimi ustvarijo vznemirljiv podtlak, so zelo enostavni in učinkoviti za uporabo. Navdušite se nad novimi izkušnjami.

    26,90 €

    24,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Ena najlepših igrač v naši ponudbi! Ta zeleno-mini vibrator ima čudovito prožno glavo in nežno zeleno barvo. Ponudil vam bo 7 načinov vibriranja in ji boste dodali sok s priročnim polnjenjem preko USB kabla. Uživajte v njegovih vibracijah in elegantnem dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je v bistvu na stotine igrač v eni. Ustvarite pravo obliko zase, bodisi za samostojno igro ali skupno rabo s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masirajte in stimulirajte s toploto, mrazom in vibracijami! Ta elegantni vibrator Hot'n Cold proizvajalca You2Toys je popoln za več užitkov na telesu in v notranjosti. S sploščeno konico lahko udobno ciljate kamor želite, žametno mehka površina pa bo razvajala vašo kožo. Izbirajte med 7 funkcijami vibriranja in podlezite tudi funkciji ogrevanja do 43 °C ali funkciji hlajenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Predstavljajte si, da se lahko kadarkoli in kjer koli prepustite močnim in diskretnim vibracijam! Kje bi ga poskusili prvič? V dolgočasni službi ali na vročem zmenku? Sprehajanje psa? Ne moremo govoriti o vaših fantazijah, lahko pa predstavimo ta ergonomsko oblikovan vibrator, ki cilja na G-točko in hkrati stimulira klitoris. Uživajte v 10 načinih vibriranja, ki bodo samo vaši, kadarkoli in kjerkoli!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Large 2 pcs

    Želite izkusiti, kako je imeti izjemno občutljive bradavice? Tudi te ventuze so idealne za to in jih lahko uporabljate ne samo na bradavicah, ampak tudi na klitorisu, ki nenadoma postane izjemno občutljiv. Priseski se prilepijo na prsi ali klitoris in z njimi ustvarijo vznemirljiv podtlak, so zelo enostavni in učinkoviti za uporabo. Pustite se navdušiti za nova doživetja.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Močna stimulacija v ljubki mali igrački! Itsy Bitsy je razkošna mini glava, katere kompaktna velikost je diskretna in priročna izbira za vsakogar, ki išče priročno spolno igračo, ki jo je enostavno prenašati. Uživajte v vsestranskem orodju, ki vas lahko masira in vznemiri s svojimi intenzivnimi in zadovoljivimi vibracijami za veččutne izkušnje sami ali v paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ponesite svojo orgazmično srečo v svoje leto z novo različico priljubljene Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večji obseg tresljajev, različne jakosti in vzorce tresljajev. Uživajte v vznemirljivih igrah Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaša pot popolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Močna stimulacija v ljubki mali igrački! Itsy Bitsy je razkošna mini glava, katere kompaktna velikost je diskretna in priročna izbira za vsakogar, ki išče priročno spolno igračo, ki jo je enostavno prenašati. Uživajte v vsestranskem orodju, ki vas lahko masira in vznemiri s svojimi intenzivnimi in zadovoljivimi vibracijami za veččutne izkušnje sami ali v paru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Vzemite svojo orgazmično srečo v svoje roke z novo različico priljubljene igrače Lelo Nea 3! Je majhen vibrirajoči masažni aparat s čudovitim cvetličnim dizajnom. Izboljšana nova različica vam bo ponudila še večjo paleto vibracij, raznoliko intenzivnost in vzorce vibracij. Uživajte v razburljivih igrah z Lelo Nea 3 v paru ali solo, vaše potovanje spolnega eksperimentiranja se lahko šele začne!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Sprostite se in uživajte v pomirjujočih valovih blaženega zadovoljstva. Pulse Lite Neo ponuja izboljšano izkušnjo v svetu sesanja, saj združuje Pulse Technology™ z inovativno interaktivno tehnologijo SVAKOM; čaka svet možnosti.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Dih jemajoča eleganca, zasnovana za vaš popolni užitek! Nodding Tip Vibrator se bo osredotočil na G-točko in klitoris hkrati. Nihajoča glavica bo natančno ciljala na G-točko in jo božala s hrupnimi vibracijami. Krajši prožni trak nato prilagodite svojemu klitorisu in pustite, da poskrbi za zunanji užitek! Izbirajte med 10 različnimi načini!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 185 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.