×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris plastike

Elementi 33 do 64 od 213 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ta nova užitka elektrarne iz omejene izdaje Rocks-Off vas bo dražila s čisto zasvojenostjo s 7 stopnjami intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovno uspešnica Rocks-Off, polna strastnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo spravile na kolena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahajte s krili do dolgčasa in vzletite v nebo navdušenja. Ta metulj bo letel z vami, hkrati vam bo omogočil dvojno stimulacijo klitorisa in G-točke, plapolanje z ljubeznijo do vas bo na nivoju, ki ga izberete prek krmilnika. Poletite v raj na kopnem ali v vodi, v spalnici ali v mestu, nad zemljo ali naravnost na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    S to mini vibrirajočo glavo uživajte v pomirjujočih vibracijah, kamor koli greste. Ima manjše razpone in je idealen ne samo za potovanja! Poganja ga tih motor in bo razveselila ne le vaše intimne kraje, ampak tudi mišice po celem telesu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Kaj je danes malo jezno? S tem črnim vibratorjem boste uživali v stimulaciji klitorisa, vagine, analne ali bradavice, lahko ga uporabljate kjerkoli! Njegova majhna žepna velikost je več kot praktična, gladko, trpežno ohišje iz ABS plastike pa za vas vibrira do 10.000 vrt/min! Opremite se z vsestranskim predvajalnikom za različna seksi draženja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo rožnato barvo očaral že na prvi pogled. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beck Purple

    Luksuzni silikonski vibrator za točko G je opremljen za intenzivno penetracijo in stimulacijo, zato vam zagotavlja neverjetne užitke noč za nočjo. Oblika te elegantne in elegantne igrače je gladka in rahlo ukrivljena z glavico, podobno penisu, da zagotovi popolno stimulacijo točke G in klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Občutite metulje ne samo v trebuhu, ampak tudi na svojem najbolj občutljivem mestu. Ta metulj bo dosegel vaš klitoris in ga razveselil z intenzivnimi vibracijami, s katerimi se boste nenadoma dotaknili neba. Metulj vibrira po vsem telesu in je pritrjen na dvojni obroč, ki se razteza okoli korena penisa in tudi okoli mod. Vzletite na metuljevih krilih do novih višin užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Petit Vibe Black

    Črni mini vibrator, okrašen z bleščečimi kamni z gladko površino, bo s svojo eleganco očaral vsako sodobno žensko. Ima majhne dimenzije, a tudi močne vibracije, ki bodo maksimalno stimulirale vsak del vašega telesa, za katerega se odločite ugajati.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvojni vibrirajoči obroč z mehkimi ušesi spremeni vašega partnerja v najljubšo vibrirajočo igračo, ki je ne boste pustili kar tako ležati. Črn, vodoodporen XL Ohare se udobno prilega in je mehak kot žamet. Motor s 4 funkcijami vibracij je izjemno močan in zaradi porednih ušes učinkovito stimulira klitoris. Silikonski obroč pomaga tudi pri ohranjanju trdne erekcije. Zato ne čakajte in poskusite z njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Black Treasure Pussy-Sucker

    Povečajte svoj libido, povečajte občutljivost in dajte zunanjosti vagine novo dimenzijo! Ta preprosta vakuumska črpalka za ženske je anatomsko oblikovana in izdelana iz silikona in plastike, ki je varen za telo. Zato ne vsebuje ftalatov in je tako v skladu z najstrožjo uredbo EU REACH.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Iščete popolno darilo, ki bo seksi, vznemirljivo in hkrati polno ljubezni in romantičnega? Ta luksuzna škatla bo idealna izbira! V njem se skrivajo igrače za ženske in moške, katerih skupna cena bi bila večkrat višja od cene tega kompleta! Boste prej poskusili vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku ali se raje igrate z vejico?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium White-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy High Intensity Pussy Pump

    Napnite njeno strast in opazujte njeno muco, kako nabrekne in hkrati, ko se vaš tiča strdi, ker je to res zelo razburljiva izkušnja! Z vsakim pritiskom na črpalko boste partnerju dali neverjeten občutek sesanja, ki bo spodbudil celoten zunanji del nožnice. Za razbremenitev pritiska ima igrača ventil, katerega sprostitev prav tako sprosti pritisk.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Naj vaša vagina in bradavičke zaskelijo od vznemirljivega užitka s temi sponkami za bradavice in vibrirajočim jajčkom znamke Pretty Love! Udobno prileganje in elegantna izdelava so lastnosti, ki vas bodo popolnoma očarale. In ko dodate 7 funkcij vibriranja in 1 funkcijo ter 3 stopnje elektrostimulacije, vam bodo kolena zašibala od navdušenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris, zahvaljujoč ergonomskemu ročaju pa lahko z njo udobno pridete kamor koli jo potrebujete. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Red Wine

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostranska paličica in vibrator s pulzirajočimi valovi, se ponaša z vibrirajočo glavico z 10 funkcijami in vibrirajočim ročajem s pulzirajočimi valovi z 10 funkcijami, zato je vsestransko popolno orodje za užitek. Dva motorja vam bosta omogočila več kot 100 možnih edinstvenih nastavitev za igranje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodoodporen stroj za orgazem! Ta ergonomsko oblikovan brezkontaktni stimulator klitorisa vas bo v nekaj trenutkih preplavil z užitkom. Edinstvena tehnologija Pleasure Air bo vašo piko razvajala z intenzivnimi valovi pritiska, ki spominjajo na sesanje. Odkrijte novo raven masturbacije in orgazmov, ki si jih boste želeli vedno znova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Odlično za ogrevalno masažo celega telesa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažo celega telesa ali bolj intenzivno stimulacijo klitorisa? S to črno masažno glavo boste uživali v obeh. Za vas je pripravljenih 24 načinov vibriranja, ki vas bodo spravili v ekstazo in popolno sprostitev. Zato pridite, da bo lepo in prijetno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Majhen, a priročen vibrator, s katerim lahko naredite več, kot si zdaj sploh lahko predstavljate. Ima eno močno vibriranje in zaradi svoje majhnosti ga lahko imate vedno s seboj. Izdelan je iz visokokakovostne plastike, sok pa napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 213 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.