×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vijolična klitoris

Elementi 129 do 160 od 351 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Moje navdušenje za dobro razpoloženje! Navdušena Lelo Soraya Wave vas bo dvakrat navdušila in pohvale tehnologije WaveMotion bodo celo boljše od najboljših ljubezenskih prstov. Točka G in klitoris z nežnim gibom bogov in leglo se bosta spet našli. Soraya vam bo spremenila življenje!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The LingO Purple

    Z Lingom bo prava lička! Daš ga na jezik in nenadoma je oralni seks obogaten z vznemirljivimi in nežnimi vibracijami. Vau vau vau! Motor je majhen, tako da se jezik ne bo zgražal. In s svojim dragim s tem vibrirajočim obročkom za jezik si boste privoščili popoln užitek! Ali ljubiš svojo ženo? Zato to storite z njenimi usti z vibratorjem na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Vam je dodeljen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi bi tvegali njihove neskončne koristi. Potreba po izpostavljenosti samovžigu bo neverjetno sprejemljiva, to je čudovito mehka in mehka silikonska površina z gasilnimi rebri. Zabavajte se tam, medtem ko so vaši prsti na nogah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Elmer Purple

    Ali vam je ljubša eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Elmer vibrator iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo zapeljivo telo je oblikovano tako, da boža vaše občutljive predele tako znotraj kot zunaj, njegova 2 motorja pa vam prikazujeta 12 načinov vibriranja. Zaljubite se v njegov mehak silikonski material in imejte zvestega ljubimca za vse življenje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrator v zajčjem slogu z večstopenjskimi vibracijami. Stimulativni utori in značilen želod zagotavljajo največji užitek. Priseska pomeni, da je mogoča prostoročna zabava in da je igrača združljiva tudi z pasovi. Bunny Deluxe je vodoodporen in se zato lahko uporablja v kadi ali prhanju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ničesar ne mara tako zelo, kot ko se nekdo poigrava z njenim klitorisom. Iz torbice je potegnila svojo novo vijolično igračo in se nasmehnila, danes bo v redu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravo orgazmično eksplozijo s Stimulatorjem prostate Remote Pinpoint Pleaser. Ne ponuja le 12 intenzivnih funkcij vibracij, temveč vas preseneti tudi z močno žogo, skrito tik pod površjem. Uživajte v orgazmičnih izkušnjah in udobno upravljajte svojega novega pomočnika prek brezžičnega daljinskega upravljalnika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojni vibrirajoči prstan za izjemen užitek ljubljenja za oba partnerja. Tako posebno in tako učinkovito! Popolnoma se bo držal, saj obkroži penis in moda ter nato poskrbi za okusno stimulacijo klitorisa. Vibrira v 5 načinih pri 5 hitrostih. Naj te ugrabi v raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ta majhen, a priročen vibrator spremeni vaš prst v popolnega podarja užitka. Narebričen stimulacijski del obljublja neskončen užitek ne le na klitorisu, ampak kjerkoli želite. Zaljubili se boste v gladek silikon, iz katerega je izdelan, pa tudi v 10 različnih stopenj tresljajev in neverjetno moč do 11.000 vrtljajev na minuto.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Faust Purple

    Ali najbolj od vsega obožujete oralni seks? S tem stimulatorjem ga boste lahko uživali vsak dan, njegov priročen jezik bo dosledno skrbel za vas v 12 načinih. Ko si zaželite nečesa drugega, ga preprosto obrnite in uživajte v vibracijah znotraj nožnice, usmerjenih v G-točko. Vaš najboljši ljubimec v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Potrebujete spremembo v svojem intimnem življenju? Ta sprememba je lahko nova erotična igrača, ki vam bo dala povsem nove izkušnje brez primere, na primer Dreamy. Je čudovit stimulator s podaljšano silikonsko glavo in konico za popolnoma natančno stimulacijo. Njegova glava vibrira in se premika v ritmu, ki bo ugajal tvojemu klitorisu, zato uživaj!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S tem vitkim čednim moškim bo prišel kamor koli mora, torej celo v orgazmični raj! Gre za klasično obliko, ki je bila sčasoma preizkušena, nato pa boste sami preverili 7 različnih funkcij. Ne glede na vaše domišljije jih izpolnite v spalnici ali kopalnici z vodoodpornim in polnilnim vibratorjem Slim podjetja Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator Purple

    Iščete vibrator, ki vas nikoli ne bo pustil na cedilu? Tukaj ga imate! Paloqueth G-Spot Dual Vibrator bo razdražil tako točko g kot klitoris s 7 načini intenzivnih vibracij, ki vas ne bodo pripeljali le do vrenja, ampak tudi do vrha. Njegova mehka silikonska površina je prijetna na dotik in varna za telo. Naredite si igračo, ki vam bo prinesla najboljše orgazmične izkušnje!

    57,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmanjši dodatek družini pulzatorjev Fun Factory. Ali radi preizkušate nove igrače in vas zanima inovativna pulzirajoča tehnologija? Stronic Petite ima velik potencial, da bo prava erotična igrača za vas. Je majhen, lahek in v njem se utripajo, tako da vam ni treba uporabljati rok. Poleg tega je enostavno uvesti prinašanje najboljših orgazmov!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Vam je všeč z jezikom? Predstavljajte si torej, da držite ta očarljivi stimulator v roki in uživate v prijetnem božanju svojega bisera užitka s spretnim jezikom z 9 funkcijami. Zahvaljujoč osrednjemu obročku bo stimulator prijeten za držanje, poleg jezika pa boste lahko uživali tudi v okusnih vibracijah z 9 funkcijami. Uživajte v dotiku mehkega silikona in trenutku navdušenja, ki bo samo vaš.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 vas zna intenzivno razvajati z globokimi vibracijami. Zahvaljujoč prešitemu dizajnu in obsežni obliki se ta mini vibrator dobro drži in vam omogoča uživanje v vsej svoji raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Abbott Purple

    Želite, da vaši prsti pokažejo še več razburjenja? Daj jim ta vibrator! Abbott je vibrator z dvema prstoma, ki naredi vašo predigro še bolj razburljivo. Valovita površina prispeva k stimulaciji in v čudovito mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Katero mesto boste najprej božali s svojimi nagajivi vibrirajočimi prsti?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za vse tiste, ki trpite za kakovostjo in učinkovitostjo po razumni ceni, je tukaj ta očarljiv vibrirajoči prstan. Je močan, a hkrati čudovito prožen, zato se prilega vsem velikostim. Ima močan vibracijski motor, ki ga je mogoče udobno polniti in je usmerjen neposredno na klitoris. Naj BigO prstan postane nepogrešljiv del vaše ljubezni!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    Opis pripravljamo. Si želite odkriti nova razburljiva doživetja? Nadenite si tega ljubkega vibrirajočega delfinčka na prst in brez truda raziskujte in stimulirajte občutljiva mesta na telesu, kot so bradavice, klitoris, presredek in več. Vibrirajoči delfin ima prilagodljiv in pametno ukrivljen dizajn, tako da ga lahko vzamete kamor koli. Izbirajte med 10 načini vibriranja in igrajte sami ali v dvoje.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Ljubite svojo vulvo in vzljubili boste sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v popolnoma nov stavek blaženosti. Toda ne čakajte več in zaljubili se boste v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vas bo na najučinkovitejši način popeljala v raj, saj cilja na točko G, hkrati pa stimulira klitoris in zajezico, kar je še huje pa se izkaže tudi s čudovito funkcijo ogrevanja. !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Ste bili vedno trmasti? Heady je točno tisti igralec, ki ga potrebujete! Ima 4 enostavno zamenljive glave, tako da jih lahko preprosto zamenjate eno za drugo. Vibrator Heady je izdelan iz kakovostnih materialov, njegova oblika je kompaktna, ergonomska in tudi na otip. Headyja imejte vedno pri sebi in uživajte v njem, kadar koli želite – sami ali v dvoje!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 351 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.