×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris vibracijski roza

Elementi 33 do 64 od 296 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v šminko s fino konico iz najkakovostnejših materialov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Iščete igračo, ki bo popestrila vaš odnos? Zelo priporočamo ta par vibratorja. Ponuja vam 9 načinov vibriranja, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Dve silikonski krili bosta božali klitoris, druga rama pa bo razveselila notranji del nožnice, kjer se bo srečala s penisom. Za vaš užitek in tudi običajne orgazme bosta poskrbela dva motorja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Bunny Kisser je popolno oblikovan dvojni stimulativni vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel vam ponovno ponuja nov izdelek, o katerem boste govorili in ob katerem boste kričali od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo rožnato barvo očaral že na prvi pogled. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionaren brezžični daljinski upravljalnik vibratorja, ki ga lahko polnite prek USB-ja. Ta iznajdljivi vibrator je lahek, tanek in zahteva uporabo na sprehodu po mestu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Pocket Pink

    Ta majhna masažna glava prestižne blagovne znamke PalmPower se lahko udobno skrije v žep, a kljub svojim mini dimenzijam vas bo presenetila s svojo zadovoljivo močjo. Ta ljubki model, tako kot veliki, je narejen iz prvovrstnega silikona in vam bo dal nezemeljske močne vibracije, ki jih boste zahvaljujoč upogljivemu vratu usmerili točno tja, kamor jih vaše telo želi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Naj vaša vagina in bradavičke zaskelijo od vznemirljivega užitka s temi sponkami za bradavice in vibrirajočim jajčkom znamke Pretty Love! Udobno prileganje in elegantna izdelava so lastnosti, ki vas bodo popolnoma očarale. In ko dodate 7 funkcij vibriranja in 1 funkcijo ter 3 stopnje elektrostimulacije, vam bodo kolena zašibala od navdušenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris, zahvaljujoč ergonomskemu ročaju pa lahko z njo udobno pridete kamor koli jo potrebujete. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Popoln vibrator v obliki črke U, namenjen tako G-točki kot klitorisu. Navdušil vas bo s svojo prilagodljivostjo, vsestranskostjo in funkcijami. Poganjata ga 2 zmogljiva motorja, ponuja veliko možnosti za eksperimentiranje in največji užitek. Narejen je iz 100% žametno mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cerise

    Spoznajte Sono, brezkontaktni stimulator klitorisa, ki v tem mestu prevzame 75 % več živalskih prizadevanj kot drugi igralci, ki so bili premagani. Sona vam bo pokazala novo dimenzijo orgazma, ki bo intenziven, bleščeč in prepričljivo sprejemljiv. Sona vas na prvi pogled očara s svojim očarljivim dizajnom, ki je narejen iz enega kosa silikona, je eleganten, vodoodporen in tudi čudovit in eleganten, kot ga poznate.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zagotovljen orgazem je zagotovljen način, da izboljšate svoj najslabši dan! S svojo edinstveno tehnologijo Pleasure Air vam bo ta brezkontaktni stimulator klitorisa poskrbel za orgazem, kadar koli želite. Z njim boste uživali v občutku, podobnem sesanju, odkrili boste nove prijetne izkušnje in tudi najboljše vrhove, ki si jih boste vedno znova želeli.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujoč 2 zmogljivim motociklom, brezhibnemu dizajnu iz polnega silikona in hkratni stimulaciji G-točke in klitorisa bo model Mono Flex postal zvezda vsake kolekcije pripomočkov. Celoten vtis dopolnjujeta eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Pucker je popolno oblikovan dvojni stimulacijski vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradljiv in recikliran vibrator na svetu! Narejena je iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Primeren je za stimulacijo tako notranjosti vagine kot klitorisa, je tanek, ima zoženo konico in vam ponuja več vibracijskih nivojev. Pomislite na okolje in kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Vibrator Hammer je vznemirljiva pustolovščina, ki vas ne bo pustila tiho. Zmogljiv vibrator z izrazito oblikovano površino in stimulativnim "zajcem". Medtem ko uživate v vaginalni stimulaciji, je zajčja glava posvečena vašemu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Pink

    Si želite erotično igračo, ki vas zagotovo ne bo razočarala? Snail Vibe so zasnovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se bo vašim potrebam, vas razveselila z dvojno stimulacijo in z njo doživela najboljše orgazme! Ugotovite, zakaj je takšen, kot je, in vedite, da z njim ne boste potrebovali nobene druge igrače.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ta vibrator zagotavlja neverjetno prijetno stimulacijo, saj združuje izjemno intenzivne vibracije in pametno oblikovano strukturo. Ta vibrator je izdelan iz elitnega silikona s podlago iz polirane plastike, je gladek, prefinjen in ima 12 močnih vibracijskih vzorcev. 

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulacija klitorisa in predvsem oralni seks bo vsako žensko spravila v raj, o tem nihče ne dvomi. Dame poskrbijo za popolno in raznoliko stimulacijo s pomočnikom, ki bo delal točno to, kar želi, vsak dan umirjeno in vsakič malo drugače. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki posnema oralni seks, ki vključuje različne nastavke in ima seveda različne hitrosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Vitkejša, boljša in bolj diskretna je samo Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in sposobnost stimuliranja vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna in zmogljiva vakuumska črpalka za stimulacijo vaše rože. Uživajte ne le v 3 stopnjah sesanja, ampak tudi v 12 čudovitih stopnjah vibracij, vse ob prisotnosti vznemirljivih dražljajev. Črpalka je prijetno prožna in mehka, saj je izdelana iz higienskega in visokokakovostnega silikona. Povečajte svojo občutljivost in odkrijte povsem nov val orgazmičnega užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 296 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.