×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski klitoris

Elementi 129 do 160 od 1121 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Iščete nekaj več kot le dolgočasen vibrator? Dash bi vas zagotovo zanimal! Ima več funkcij, ki vam bodo všeč. Z veseljem lahko sesa klitoris in ga boža z majhnim jezikom, ki odlično simulira oralni seks. V vas bo vibrirala z največjo močjo in vam še vedno ponujala čutno funkcijo ogrevanja. To bo ljubezen na prvi pogled, kajne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Skupni užitek in dolgotrajna intenzivna stimulacija za oba partnerja izvira iz tega silikonskega vibrirajočega prstana po vzoru erotične trilogije 50 odtenkov sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Bunny Kisser je popolno oblikovan dvojni stimulativni vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ta krof je v resnici obroček za penis z veliko željo, da bi vam posladkal ljubezensko življenje. Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, s m​a​g​n​i​s čimer vam in vašemu partnerju zagotavlja mravljinčaste užitke. Veliki stimulator klitorisa ima širok premer in 10 intenzivnih nastavitev vibracij, ki ljubezenskim kroglicam vaše dame nudijo vznemirljivo stimulacijo s pritiskom na gumb. Toda tudi med parnimi solo seansami vas bo zapeljal s svojimi globokimi vibracijami in vas neomajno katapultiral do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Eleganten in diskreten vibrator za neskončno prijetne trenutke. Njena elegantna oblika, podobna šminki, v kombinaciji z rožnato-zlato barvo skupaj tvorita čudovit estetski kos, ki se ga ne bo sram pokazati svoji najboljši prijateljici, kaj šele partnerju. Se že veselite 10 močnih funkcij in stimulacije klitorisa z zoženo konico?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ta nova užitka elektrarne iz omejene izdaje Rocks-Off vas bo dražila s čisto zasvojenostjo s 7 stopnjami intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovno uspešnica Rocks-Off, polna strastnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo spravile na kolena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Komplet 2 vibracijskih igračk v enem paketu. Polnilni vibrator je tudi daljinski upravljalnik za intimno vibrirajoče jajce. Položni vibrator se lahko uporablja kot ročni žepni vibrator ali kot stimulator, ki ga nosite v spodnjicah. Vibracijsko jajce za polnjenje je mogoče daljinsko upravljati, z njim pa lahko trenirate medenično dno, da razvijete močnejše intimne mišice in povečate svoj spolni užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovolji s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja. Ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v glavnem zgornjem delu, se ostala dva nahajata v spodnjem delu in zagotavljata dobre vibracije. To pomeni: Nebesno modri vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot želite, ne glede na to, ali je na vas, v vas, pod vami ali vmes! Oba spodnja motorja lahko upravljate ločeno od glavnega motorja, tako da lahko oba dela vibratorja ponudita 10 vznemirljivih programov vibriranja. Z dvema gumboma lahko ustvarite kar 100 kombinacij.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    En skupen cilj in dve vrsti stimulacije. Kolekcija Silver Delights je kombinacija originalnega in neprekosljivega Womanizer Premium in najmočnejšega mini vibratorja We-Vibe v eni ekskluzivni škatli po znižani ceni. Praznujte kakovost, ljubezen, užitek in navdušenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Sanjate o močni in stalni stimulaciji? Ali o vibracijski sili, ki bo sprostila vaše mišice eno za drugo? Ta vibrirajoča glava iz Bodywanda je dokazana klasika, ki nima konkurence! Ponuja močne vibracije, preprosto upravljanje in nesmrten dizajn. Zaupajte kakovosti, ki je ni treba preverjati.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojna zabava, dvojni užitek - povsem novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa in notranji vibrator točke G s povezavo Bluetooth. DUAL PLEASURE je narejen za povezavo z nagrajeno aplikacijo Satisfyer Connect, zato je vaše čutno potovanje pravkar prešlo na novo raven!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium eco

    Najbolj priljubljen Womanizer Premium zdaj v novem ekološkem plašču! Uživajte v njegovih 12 stopnjah intenzivnosti stimulacije klitorisa, ki vas bo zahvaljujoč tlačnim valovom in edinstveni tehnologiji popeljala v raj v nekaj minutah. Je prijazen planetu in neskončno vznemirljiv za vas, zato uživajte v erotični igrači za vse, ki razmišljajo ekološko.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahajte s krili do dolgčasa in vzletite v nebo navdušenja. Ta metulj bo letel z vami, hkrati vam bo omogočil dvojno stimulacijo klitorisa in G-točke, plapolanje z ljubeznijo do vas bo na nivoju, ki ga izberete prek krmilnika. Poletite v raj na kopnem ali v vodi, v spalnici ali v mestu, nad zemljo ali naravnost na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Za prijeten solo seks ali seks s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv in ima mehko teksturo. Vabi vas k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju. Opremljen je z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere. Je vibrator za pare, z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. 

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Najboljše orgazme boste doživeli samo z vibratorjem Eternal Love. Je čutno igriv in vam ponuja 3 osupljive lastnosti, ki se jim ne boste mogli upreti. Vibracije bodo zmasirale vaginalno steno, pulzirajoči del bo posebej stimuliral točko G, popolne mikrovibracije pa božale klitoris. Skupaj bo največji užitek!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Lush Kira Velvet

    Ste pripravljeni na brezmejne možnosti užitka? Zajčji vibrator Lush Kira ima dve točki vibracij in potisno, gugajočo in segrevajočo gred. Zajčja ušesa zagotavljajo stimulacijo klitorisa v slogu prostorskega zvoka. Kira zagotavlja 7 funkcij vibriranja, kar ponuja številne možnosti izbire! Silikon UltraSilk je na vašem telesu blagodejen. Magnetno polnjenje prek USB in je odporen na brizganje za enostavno čiščenje.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Kaj je danes malo jezno? S tem črnim vibratorjem boste uživali v stimulaciji klitorisa, vagine, analne ali bradavice, lahko ga uporabljate kjerkoli! Njegova majhna žepna velikost je več kot praktična, gladko, trpežno ohišje iz ABS plastike pa za vas vibrira do 10.000 vrt/min! Opremite se z vsestranskim predvajalnikom za različna seksi draženja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Vibrating Lipstick

    Eleganten in diskreten, super zmogljiv večnamenski mini vibrator, preoblečen v šminko s fino konico iz najkakovostnejših materialov.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo rožnato barvo očaral že na prvi pogled. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto veselje? Torej samo s tistim vibratorjem Sweet Smile! Je čudovito prilagodljiv in ima vrtljive kroglice in funkcijo potiska. Zahvaljujoč dvema motorjema se bo dotaknil ne le vaše točke G, temveč tudi klitorisa. Uživajte v 10 načinih vibriranja in 5 načinih vrtenja / potiska.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolucije in nove možnosti. Popolna uporabnost in najnovejša tehnologija. Nepozabna aplikacija in prepričljiva stimulacija klitorisa. Svet je srečen z vami! Pridobite si nov Satisfyer Curvy, ki ga uživate v uporabi! Spoznajte in odkrijte neskončne možnosti, kako se zbližati s partnerjem na drugem koncu sveta ali kako v ritmu rešiti svoje najljubše pse.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Beck Purple

    Luksuzni silikonski vibrator za točko G je opremljen za intenzivno penetracijo in stimulacijo, zato vam zagotavlja neverjetne užitke noč za nočjo. Oblika te elegantne in elegantne igrače je gladka in rahlo ukrivljena z glavico, podobno penisu, da zagotovi popolno stimulacijo točke G in klitorisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1121 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.