×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris silikona vodoodporen

Elementi 97 do 128 od 211 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Centaur Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in si priskrbi Centauro, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Centavra v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate o neskončnih nočeh, polnih neprekosljivega užitka? Družbo vam bo z veseljem delal vibrator TardeNoche! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je prijetno svilnato gladek in mehak. Najboljši del pa so njegove zmogljive funkcije, ki vam bodo omogočile zabavo na tisoč različnih načinov. Pridite izvedeti več!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Očarljiv kovček in v njem priročna igrača Mon Ami, ki vam bo dala nebeško blaženost. Je edinstven, zabaven, prijeten in predvsem vsestranski, saj je vibrator in stimulator klitorisa s funkcijo sesanja hkrati. Odkrijte moč 2 močnih motorjev in pustite, da vam vzameta dih!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite uživati v še več ljubezenskih igrah v dvoje? Ta vibrator Bound Love Couples vam bo s svojo ergonomsko obliko zagotovil največje udobje in bo s svojimi vibracijami in pulzami stimuliral erogene cone. Deluje tako, da eno roko položi v nožnico, drugo pa pusti, da skrbi za klitoris. Tudi vaš partner bo užival v tresljajih med penetracijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite doživeti pravi užitek v spodnjicah? Ta shikula se trese, utripa in vibrira! In kadarkoli in kjerkoli, saj je tiho in diskretno. Ima vložek v obliki penisa, ki vibrira v vaš užitek, in vibrirajočo roko z mehko teksturo za užitek klitorisa. Z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Phoenix Pink

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Phoenix, neverjeten vibrator, ki požgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Njene lastnosti vam bodo vzele dih, ima prisesalni stimulator za klitoris in silikonski jeziček v konici za božanje G-točke. Uživajte v popolni kombinaciji lizanja, sesanja in vibriranja ter naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Phoenixa v spalnico!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Se želite počutiti kot zaspana princesa? Vibrator Princess Butterfly vam bo dal ta občutek! Užival bo v notranjem delu nožnice, pa tudi v klitorisu in njegovi okolici, saj bo tu pristal metulj, ki vsebuje enega od 2 močnih vibrirajočih motorjev. Izbirajte med 3 + 10 vibrirajočimi nastavitvami in načini ter odkrijte vzvišeno vznemirljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Ko vzamete ta vibrator v roko, boste prijetno presenečeni nad njegovo ergonomsko obliko in popolno mehkobo visokokakovostnega silikonskega materiala. Zasnovan je bil natančno tako, da se popolnoma prilega roki in cilja tako na notranji kot na zunanji del ženskih intimnih delov. Hkrati bo spodbudil točko G in klitoris ter vas strastno popeljal do neverjetnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je Skye, je prijetno tanka in prožna. Ne bo poskrbela le za notranji del vaše rože, temveč bo zahvaljujoč priročnim obešalnikom božala tudi klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love David Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Davida, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Davida v svojo spalnico!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Melanie Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Melanie, vibrator z neverjetno 4-načinsko potisno funkcijo! Poleg tega lahko tudi vibrira (12 funkcij), trak z mehkimi jezički pa bo božal vaš klitoris. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojo vznemirljivo prijateljico Melanio v svojo spalnico!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vznemirljive vibracije ne glede na to, kaj počnete! Ta roza charm vibrator znamke Javid je bil zasnovan kot vaša tiha, diskretna in vibrirajoča skrivnost. Udobno se bo namestil v svojih spodnjicah in njegova tresoča ud bo dražila tvojo vagino! Izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja in zgrabite daljinski upravljalnik z dosegom do 8 metrov.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je razkošje in užitek hkrati. Njegovo zaobljeno ohišje je oblikovano tako, da ustreza vašim potrebam in zahtevam. Izdelana je iz prvovrstnega tako imenovanega tekočega silikona in je zato brez fug in lukenj. Uživajte v njegovih 8 načinih vibriranja in z njim razveselite točko G in klitoris.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Mislite, da je Mabo le navaden vibrator? NAPAKA! Je eleganten penis, ki ima ergonomsko obliko, trak za klitoris in prilagodljiv dizajn. Vsebuje poseben motor, ki ustvarja nežne gibe za stimulacijo G-točke. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, katerega dotik boste preprosto oboževali. Preberite, če želite odkriti vse njegove podrobnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ste bili vedno precej nežni in romantični? S tem vibratorjem se boste razumeli! Ima čudovito barvo in zaključek ter je narejen iz svilnato kakovostnega silikona. Njegova edinstvena oblika in funkcija vibracij obljublja maksimalno zadovoljstvo in revolucijo v potencialu ženskega vrhunca!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ta kompaktni zajec vas zadene na vseh pravih mestih! Ima domiselno obliko za dvojno stimulacijo in skriva močan motor, ki bo namesto vas vibriral v 10 načinih. Je pa njegovo delovanje zelo tiho in zato njegova uporaba zelo diskretna. Izdelan je iz visokokakovostnega higienskega silikona in je zato popolnoma varen za telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je pravi prijatelj nelagodja! Zaradi njegovih lastnosti se vam bo vznemirljivo zavrtelo v glavi in ne boste se želeli ustaviti. Odkrijte vibracije, udarce navzgor in navzdol ter vrtenja dveh vrst žogic. Seveda pa bo na svoj račun prišel tudi tvoj klitoris in z Robinom boš vsakič uživala v maksimumu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikoli prej ni bilo tukaj, vibracije in napihljive funkcije v enem čudovitem roza vibratorju Pretty Love! Ta novi edinstveni vibrator ima dve točki vibriranja in funkcijo napihovanja, zahvaljujoč kateri vas bo popolnoma napolnil z užitkom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimnost podira meje, crkljanje pomaga psihi in ljubezen do sebe je osnova srečnega življenja, se strinjate? Prepustite se vsemu temu s tem mehkim in ljubkim vibratorjem! Njen čar ni le v nežnem videzu, temveč predvsem v dvojni stimulaciji najbolj občutljivih mest. Raziščite svoje telo in uživajte!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Prostate Stimulator Vibrators with Thrust Function Black

    Radi združujete prijetno s koristnim? Stimulacija prostate ni le super razburljiva, ampak tudi zdrava. S to priročno igračo boste maksimalno uživali! Senzualno lahko sune z razponom 2 cm in ne pozabi niti na tresljaje. Privoščite dozo užitka ne le svoji prostati, temveč tudi presredku, ki je hkrati videti dobro!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Bi radi igračo za par, ki bo popestrila vaše vsakdanje ljubljenje? Ta stimulator bo zadel vsa občutljiva mesta brez uporabe rok. V paketu je tudi tulec za del, ki skrbi za klitoris, ki bo ustvaril dodatne mikro vibracije. To je vse, kar potrebujete za super seksi noč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Malenkosti pogosto prinašajo največje veselje in ženske obožujejo šminke! Vsaki ženski bo ta bolj všeč, saj ni kozmetični, ampak kompakten vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico. Njegova mehka silikonska konica bo prijetna za kožo in vam bo omogočila izbiro med 10 intenzivnimi vibrirajočimi vzorci. Polepšajte z orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator z žlebičasto teksturo vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu s stimulacijo vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhna vibrirajoča glava vas bo zabavala tako med uverturo kot solo igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, ki izhaja iz draženja zaradi močnih vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Love Edition

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Vam je dodeljen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi bi tvegali njihove neskončne koristi. Potreba po izpostavljenosti samovžigu bo neverjetno sprejemljiva, to je čudovito mehka in mehka silikonska površina z gasilnimi rebri. Zabavajte se tam, medtem ko so vaši prsti na nogah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Gold

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 211 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.