×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen klitoris

Elementi 97 do 128 od 252 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Minds of Love Timo Black

    Sodoben močan vibrator za vaš popoln užitek! Timo bo hkrati stimuliral vaš klitoris in b-točko, saj vsebuje 2 zmogljiva motorja z 10 intenzivnimi funkcijami. Med vibrirajočimi in pulzirajočimi načini izberite pravega zase in uživajte v dotiku mehkega in visokokakovostnega silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojni užitek za največji užitek na vaših občutljivih mestih. Sestavljen je iz dela v obliki penisa, ki sedi v vaši nožnici, in dela, ki bo božal klitoris od zunaj. Izbirate lahko med 9 različnimi načini vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Razveselite se z igračo, ki vam bo zagotovo koristila!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat navdihnila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Te edinstvene izkušnje vam bodo odprle vrata v nov svet vznemirjenja. My-G bo poskrbel za okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite zadovoljiti vse občutljive točke na svoji roži? Naj ga okusi ta zajček! Neutrudno bo potiskalo, kroglice pod želodom se bodo vrtele in manjši obešalnik bo vznemirljivo vibriral na vašem klitorisu. Rožnati First Suchter vas bo v orgazmičnih rokah popeljal do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Gold

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator v zajčjem slogu bo namenoma dražil točko G, pa tudi klitoris. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki je povezano z dvojno stimulacijo najbolj občutljivih točk na ženskem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z okretnim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Myth Pink

    Želite le najboljše za svojo točko G? Ta luksuzni lepotec iz Vusha zagotovo sodi med vrhunske vibratorje za točko G! Pomagal vam bo odkriti resnico o legendi o G-točki, tudi če je še niste uspeli najti. Njegove obline, tekstura in funkcija so bili zasnovani tako, da vam pomagajo odkriti vašo G-točko in neverjetno intenzivne orgazme, ki prihajajo z njo. Zakaj bi torej še čakali? Postanite protagonist lastne zgodbe o potovanju do orgazmične sreče!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Sanjate o toplem in ljubečem dotiku? Ta vibrirajoča glava s funkcijo gretja vam bo omogočila različne masaže in doživetja. Primeren je za erotično stimulacijo in sprostitev mišic po celem telesu. Vibrirajoča glava na enem koncu je čudovito prijetna in vam ponuja 10 načinov vibriranja, na drugem koncu igrače pa je grelna površina. Zgrabite tanek ročaj, ki se prilega vaši roki kot ulit, in božajte kateri koli del telesa, ki to zahteva.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte v čutnih spremembah, medtem ko se ljubite - z Satisfyer Partner Box! Škatla vsebuje parni vibrator Double Joy, vibrator za hlačke Sexy Secret in obroč za penis Royal One, ki so združljivi z aplikacijo Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Veliko zabave za malo denarja? In zakaj ne! Tudi cenovno ugodne igrače so lahko kakovostne, tako kot ta vibrator podjetja ToyJoy. Funky Rabbit je zabaven, močan in ima očarljivo barvo. Ima stimulator klitorisa in je izdelan iz 100% silikona, ki je prijeten na dotik. Uživajte v 4 načinih vibriranja in 3 stopnjah hitrosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičen vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! S tem mini vibratorjem lahko uživate kadarkoli in kjer koli pri roki. Ima vznemirljivo strukturo z žlebovi in žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Uživajte v 7 načinih vibriranja in uživajte v enostavni uporabi in elegantnem dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat spodbudila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Ti edinstveni utripi vam bodo odprli vrata v nov svet vznemirjenja. In za nameček My-G dodaja okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Felix Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Felix, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Felixa v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 2

    S partnersko škatlo znamke Satisfyer bo ljubezen še bolj zabavno: s partnerskim vibratorjem Joy Double in obročkom za penis Royal One bosta oba partnerja uživala v čutnih vibracijah. Obe igrači je mogoče upravljati s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam nudi najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke in dražijo tresljaje zmogljivega motorja s hitrostjo do 10.000 vrt./min. Želite samo tako priročno, razkošno in čedno igračo! Https: //www.youtube.com/watch? V = 7MjSunBymv4

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Skupaj iščete srečo? Potem vam ta prstan C prinaša popoln užitek. Obroček C Happiness poskrbi za močnejšo in daljšo erekcijo. Uživajte v dobrih vibracijah tega prstana C. Hkrati stimulirajte klitoris in pošiljajte vibracije navzdol do stebla penisa. Uživajte v dvojni zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zaenkrat še nimate izkušenj z vibratorji in bi želeli igračo, ki vas bo navdušila kot legendarni zajec iz Sex and the City? First Rabbit je idealna blagovna znamka! Poleg vibracij za vaš biser se užitek, imenovan klitoris, tudi valovi v dvosmernih rotacijah. Zaljubi se prvič!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Iznajdljiva oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti obljubljajo eno stvar - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan tako, da je vsaka izkušnja z njim čim bolj osupljiva. Ne samo, da lahko intenzivno vibrira na G-točki, temveč tudi draži klitoris s pomočjo sesalne funkcije. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ali želite spremeniti svoje spolno življenje na bolje? Preizkusite to vibracijsko jajce Shove, izdelano iz najkakovostnejšega silikona z osupljivo končno obdelavo. Poleg klasičnih tresljajev vas bo razveselila udarna funkcija, ki je zelo uau! To gibanje navzgor in navzdol vam bo pokazalo super vznemirljivo raven stimulacije, od vas pa je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik obdržali v roki ali ga predali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Majhen, a priročen daljinski upravljalnik Buzzy Butterfly bo pristal v vaših spodnjicah in vas pripravil na vznemirljivo avanturo. Zahvaljujoč praktičnemu magnetu bo ostal na mestu in ne bo zdrsnil. Kdor koli pograbi daljinski upravljalnik, bo lahko izbiral med 9 različnimi nastavitvami in vzorci vibriranja. Okusite seksi igro v javnosti in pripravite najboljšo predigro doslej!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manjša različica masažne glave Le Wand. Peticija ne uniči njenega raztapljanja ali nepopravljivih lastnosti, pokritost pa je manjša, tako da je lahko čudovito mokra. Ponuja vam 10 hitrosti in 6 vibrirajočih vzorcev, polja prek USB-ja in prijatelja z vami pod črnilom.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ali imate radi vse, kar je božično? V tem primeru naj bo vaša najljubša spolna igrača v predbožičnem času ta razburljiva Božičkova kapa! Uživate lahko v 7 vzorcih vibriranja in 3 hitrostih vibriranja skozi pom pom. Če pa želite nekaj več, le odstranite spodnjo belo kapico in svoj klitoris zaupajte premikajoči se žogici, ki lepo simulira oralni seks. Tako srečno in strastno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Green-Blue

    Bswish vam prinaša resnično močno masažno glavo, ki zagotavlja pravo vznemirjenje, nepozaben užitek in neskončen orgazem. Všeč vam bo tudi Bswish bThrilled Wand zaradi svoje svilnate mehkobe, saj je narejen iz prvovrstnega in telesu varnega silikona. 5 vibracijskih shem vam ponuja izbiro glede na vaše trenutne potrebe in neskončne možnosti užitka bodo prebudile vašo domišljijo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 252 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.