×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vodoodporen klitoris

Elementi 97 do 128 od 253 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Sanjate o toplem in ljubečem dotiku? Ta vibrirajoča glava s funkcijo gretja vam bo omogočila različne masaže in doživetja. Primeren je za erotično stimulacijo in sprostitev mišic po celem telesu. Vibrirajoča glava na enem koncu je čudovito prijetna in vam ponuja 10 načinov vibriranja, na drugem koncu igrače pa je grelna površina. Zgrabite tanek ročaj, ki se prilega vaši roki kot ulit, in božajte kateri koli del telesa, ki to zahteva.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Iščete priročen vibrator? Tulip vam ponuja 10 različnih načinov vibriranja, s katerimi boste raziskovali svoj neskončni užitek. Potovanje za odkrivanje lastnega vznemirjenja bo neverjetno prijetno, saj ima čudovito mehko in mehko silikonsko površino z iznajdljivimi rebri. Zabavajte se tam, dokler se vam prsti na nogah ne zvijejo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojni vibrirajoči prstan za izjemen užitek ljubljenja za oba partnerja. Tako posebno in tako učinkovito! Popolnoma se bo držal, saj obkroži penis in moda ter nato poskrbi za okusno stimulacijo klitorisa. Vibrira v 5 načinih pri 5 hitrostih. Naj te ugrabi v raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Veliko zabave za malo denarja? In zakaj ne! Tudi cenovno ugodne igrače so lahko kakovostne, tako kot ta vibrator podjetja ToyJoy. Funky Rabbit je zabaven, močan in ima očarljivo barvo. Ima stimulator klitorisa in je izdelan iz 100% silikona, ki je prijeten na dotik. Uživajte v 4 načinih vibriranja in 3 stopnjah hitrosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Gold

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator v zajčjem slogu bo namenoma dražil točko G, pa tudi klitoris. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki je povezano z dvojno stimulacijo najbolj občutljivih točk na ženskem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte v čutnih spremembah, medtem ko se ljubite - z Satisfyer Partner Box! Škatla vsebuje parni vibrator Double Joy, vibrator za hlačke Sexy Secret in obroč za penis Royal One, ki so združljivi z aplikacijo Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičen vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! S tem mini vibratorjem lahko uživate kadarkoli in kjer koli pri roki. Ima vznemirljivo strukturo z žlebovi in žametno mehko površino, ki vam bo všeč na prvi dotik. Uživajte v 7 načinih vibriranja in uživajte v enostavni uporabi in elegantnem dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 2

    S partnersko škatlo znamke Satisfyer bo ljubezen še bolj zabavno: s partnerskim vibratorjem Joy Double in obročkom za penis Royal One bosta oba partnerja uživala v čutnih vibracijah. Obe igrači je mogoče upravljati s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Felix Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Felix, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Felixa v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masažna glava iz mehkega in močnega silikona in ABS. Je varen za telo in vas bo razveselil s 3 hitrostmi vibriranja in 7 ritmi. Je lahek, srednje velik in ima rahlo prožen vrat, zato je enostaven za rokovanje. Je tudi vodoodporen, tako da lahko uživate pod tušem. Privoščite si čutno masažo klitorisa ali celega telesa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manjša različica masažne glave Le Wand. Peticija ne uniči njenega raztapljanja ali nepopravljivih lastnosti, pokritost pa je manjša, tako da je lahko čudovito mokra. Ponuja vam 10 hitrosti in 6 vibrirajočih vzorcev, polja prek USB-ja in prijatelja z vami pod črnilom.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat spodbudila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Ti edinstveni utripi vam bodo odprli vrata v nov svet vznemirjenja. In za nameček My-G dodaja okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Iznajdljiva oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti obljubljajo eno stvar - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan tako, da je vsaka izkušnja z njim čim bolj osupljiva. Ne samo, da lahko intenzivno vibrira na G-točki, temveč tudi draži klitoris s pomočjo sesalne funkcije. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je popolna kombinacija vibracij in novega vrtljivega sistema. Tako vam bo ponudil tridimenzionalno rotacijo, zahvaljujoč kateri se boste z užitkom zvijali! Uživajte v neverjetni stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati s tem močnim in priročnim orodjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Green-Blue

    Bswish vam prinaša resnično močno masažno glavo, ki zagotavlja pravo vznemirjenje, nepozaben užitek in neskončen orgazem. Všeč vam bo tudi Bswish bThrilled Wand zaradi svoje svilnate mehkobe, saj je narejen iz prvovrstnega in telesu varnega silikona. 5 vibracijskih shem vam ponuja izbiro glede na vaše trenutne potrebe in neskončne možnosti užitka bodo prebudile vašo domišljijo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhen vibrator s premičnim končnim jezikom vas bo zabaval tako med predigro kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki ga prinaša ciljno natančna stimulacija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ali želite spremeniti svoje spolno življenje na bolje? Preizkusite to vibracijsko jajce Shove, izdelano iz najkakovostnejšega silikona z osupljivo končno obdelavo. Poleg klasičnih tresljajev vas bo razveselila udarna funkcija, ki je zelo uau! To gibanje navzgor in navzdol vam bo pokazalo super vznemirljivo raven stimulacije, od vas pa je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik obdržali v roki ali ga predali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Skupaj iščete srečo? Potem vam ta prstan C prinaša popoln užitek. Obroček C Happiness poskrbi za močnejšo in daljšo erekcijo. Uživajte v dobrih vibracijah tega prstana C. Hkrati stimulirajte klitoris in pošiljajte vibracije navzdol do stebla penisa. Uživajte v dvojni zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Ali imate radi vse, kar je božično? V tem primeru naj bo vaša najljubša spolna igrača v predbožičnem času ta razburljiva Božičkova kapa! Uživate lahko v 7 vzorcih vibriranja in 3 hitrostih vibriranja skozi pom pom. Če pa želite nekaj več, le odstranite spodnjo belo kapico in svoj klitoris zaupajte premikajoči se žogici, ki lepo simulira oralni seks. Tako srečno in strastno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ta črna vibrirajoča glava zagotovo ne bo manjkala v vaši zbirki igrač, kljub razmeroma kompaktni velikosti! Skriva močan motor in vam ponuja 10 načinov vibriranja, ki so prijetno tihi za diskretno uporabo. Z njegovo pomočjo pobožajte občutljiva intimna mesta ali pa si privoščite masažo utrujenih in napetih mišic kjerkoli na telesu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lepa in kvalitetna igrača! Blagovna znamka Vush natančno ve, kaj si ženske želijo. Rose 2 ima nežne cvetne liste in obliko, v katero se bo vaše telo zaljubilo. Ponuja vam 5 nivojev in 5 vibrirajočih vzorcev. Je majhen, prilagodljiv in kar je najpomembneje prijeten in ljubeč.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pixey Aquawand White Edition

    Končno je tukaj! Čudovita vibrirajoča glava, uglašena do popolnosti. Je diskretno tih in hkrati močan. Njegova glava je čudovito prožna, tako da se lahko z njo odpravite kamor koli, in je izdelana iz mehkega in visokokakovostnega silikona, tako da vam bo njegov dotik všeč. Ročaj je narejen iz istega silikona, zato ga primite in uživajte v najbolj prijetni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Vsaka sodobna ženska hrepeni po izdelkih, ki gredo s časom, so estetski, kakovostni in hkrati učinkoviti. Blagovna znamka Mae B je prisluhnila tem željam in pripravila ta čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam sodobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Ali ne želite tvegati? Stavite na klasiko! Ta realističen vibrator bo vaša najljubša pomoč, ko vas bodo prevzele pregrešne misli. Njena seksi oblika v kombinaciji z rahlo ukrivljenostjo obljublja, da bo zaradi izboklin zapolnila poželenje, ne le v notranjosti nožnice, ampak tudi v predelu klitorisa. S spodnjim vrtljivim delom izberite stopnjo tresljajev in uživajte v dotiku mehkega silikona.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat navdihnila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Te edinstvene izkušnje vam bodo odprle vrata v nov svet vznemirjenja. My-G bo poskrbel za okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 253 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.