×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris

Elementi 97 do 128 od 165 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati tudi sami. Povabite ga k ljubezni, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Sky Blue

    Le Wand Plug-In je najboljši vibracijski masažni aparat klasičnega sloga v svojem razredu, ki ga odlikuje neprimerljiva kakovost in nagrajena zasnova. Ta globalno združljiva vibracijska palica, ki se napaja z električno energijo, ima 10 izrazitih hitrosti vibriranja in 6 vzorcev vibriranja. Eleganten ročaj z mehkim dotikom in izjemno dolga 245 cm vrvica omogočata enostavno držanje in premikanje v različnih kotih, medtem ko se seksibilen vrat upogne za pozicioniranje in užitek.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast prihaja v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim svetlečim modrim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, ki je skrita v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte razburljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati sami. Povabite ga k ljubljenju, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Le Wand Plug-In je najboljši vibracijski masažni aparat klasičnega sloga v svojem razredu, ki ga odlikuje neprimerljiva kakovost in nagrajena zasnova. Ta globalno združljiva vibracijska palica, m​a​g​n​a ki se napaja z električno energijo, ima 10 izrazitih hitrosti vibriranja in 6 vzorcev vibriranja. Eleganten ročaj z mehkim dotikom in izjemno dolga 245 cm vrvica omogočata enostavno držanje in premikanje v različnih kotih, medtem ko se fleksibilen vrat upogne za pozicioniranje in užitek.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova inovativna znamka Dame Eva II vas bo navdihnila z vašo ljubeznijo. Eva II je samostojna in je ni treba držati, ker ima hud kril, ki ga vzame pod usta in položi na klitoris. Eva II je nežna, lahka, vodoodporna in predvsem učinkovita, kar je pri ženskah drugačno. V paketu boste našli elegantna tla polne velikosti, ki služijo tudi kot prostor za prihranek vaše male koristi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Zoa Black

    Si včasih želite urin, drugič mehkobo? ZOA vam omogoča izbiro in se prilagaja vašemu trenutnemu razpoloženju. Njegov edinstven dizajn bo ustrezal vašim vaginalnim oblinam in vašemu klitorisu. Z leti se udobno prilega in priročno cilja na mesta, ki potrebujejo le ugodnosti. Prepustite seču močnega motorja in si privoščite nepozabne orgazme!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Ali želite priti v orgazmično spiralo? Lelo Sila je klitoralna igrača, s katero boste preučevali svoje telo in možnosti vrhunca. Njegova odprtina obdaja vaš biser užitka in edinstvena tehnologija zvočnega valovanja vam bo prinesla izkušnje, kot da se tla pogrezajo pod vami. Sila je poslastica za vaše čute, arhitekt neskončnih užitkov in vodnik po najboljših poteh na vrh.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Toda velikost je pomembna? JAZ! Od Lady Bi iz Fun Factory bi uživali na najboljših mestih na svetu, v mokrem zraku, ki bo bolj verjetno kot kdajkoli prej, bo Lady Bi prišla do vašega najbolj privlačnega mesta na vratih in ne bo mogla izbirati. biti preprost in preprost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo sprostite naval navdušenja in kasnejšega užitka! Kaj ga dela tako neverjetnega? Ima možnost premikanja "pridi sem" in tudi 12 močnih načinov vibracij. Zaljubite se v njegov izjemno gladek silikon in doživite orgazmično nevihto z INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo pokazal čarobno-orgazmične trenutke v stilu. Tako kot vi je tudi ta predvajalnik pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in uporabnosti. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe iz Womanizerja in uživajte v prednostih tega čudovitega stimulatorja klitorisa za svobodo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Vibracijski masažni pripomoček Le Wand Petite z možnostjo polnjenja je manjša različica naše ikonične in zmogljive vibracijske palice. Palica Le Wand Petite je manjša po velikosti, a večja po moči. Ima 10 hitrosti vibriranja in 6 vzorcev vibriranja. Elegantna in stilska zasnova zagotavlja osredotočeno vibriranje v glavi palice.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Manjša različica masažne glave Le Wand. Peticija ne uniči njenega raztapljanja ali nepopravljivih lastnosti, pokritost pa je manjša, tako da je lahko čudovito mokra. Ponuja vam 10 hitrosti in 6 vibrirajočih vzorcev, polja prek USB-ja in prijatelja z vami pod črnilom.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopinjah klasičnih zajčjih vibratorjev je sledila blagovna znamka We-Vibe, ki je ustvarila zajca, ki prekaša vse svoje predhodnike. Obljublja neprekinjen užitek z natančnimi vibracijami, ki povzročijo eksploziven dvojni orgazem.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete dobro masažo? To občasno potrebuje vsak izmed nas, zato je prestižna znamka Bodywand opremljena z edinstvenim pripomočkom, s katerim lahko uživate v mišični stimulaciji in globoki masaži tkiva. Z njegovo pomočjo sprostite še tako napete mišice na telesu in uživajte v prijetno svežem občutku!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Si želite doživeti popoln in neobvladljiv orgazem? Predstavljamo naravnost prikupno in visokokakovostno seks igračo OG Pro 2 z neverjetnimi lastnostmi! Zmasiral vam bo točko G in sesal klitoris na ravni, ki jo izberete z deluxe daljinskim upravljalnikom. Zato se sprostite, udobno namestite in uživajte v trenutku, ki je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Aqua

    Odkrijte svoje najgloblje fantazije s SILA Cruise, prestižno blagovno znamko Lelo. Idealno je izbrati ne samo za začetnike, ampak tudi za skupne komentarje in raziskave. Do legla je prišlo po storitvi nežnih tlačnih dolin, ki so bile dostavljene od glave do petice. Sprejmite ponudbo novega načina uporabe predigri in trenutnih ljubimcev.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Mint

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vam bo v stilu prikazal čarobno-orgazmične trenutke. Tako kot vi je ta igrača pravi original, popolna kombinacija elegance, preprostosti in užitka. Poklonite se ikoni Marilyn Monroe z Womanizerjem in uživajte v užitku s tem čudovitim stimulatorjem klitorisa za svobodomiselne!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ali je velikost pomembna? Ja! Z Lady Bi iz Fun Factory boste uživali v globokih občutkih, ki bodo globlji kot kdajkoli prej, in v močnem vzdušju, ki bo močnejše kot kdaj koli prej, saj bo Lady Bi dosegla vaše najbolj občutljivo mesto na materničnem vratu in ne boste imeli izbire. ampak narediti preprosto in enostavno.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najbolj čutne sanje? Igrača po principu tlačnih valov Mea vam bo dala prostor za razvoj. Z njo boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morja nežno dišečih cvetlic. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanite vzburjeni. We-Vibe Moxie+ je diskreten, čuten, mamljiv in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu lahko zaupate bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na svojem mobilnem telefonu in mu tako prepustite nadzor. nad svojim užitkom.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bo razumel vaše telo. Gladki, manjši del ženska vstavi v nožnico, kjer se med ljubljenjem sreča tudi s penisom. Drugi del bo usmerjal klitoris in ga božal z vibracijami. Dva motorja delujeta tako od znotraj kot od zunaj ter prinašata popolno vznemirljivo harmonijo.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO DOT Cruise Peach Please

    Toda ali želite odkriti ves potencial vzburjenja, skrit v vašem klitorisu? Na pomoč vzemite najboljšo in najbolj luksuzno igračo – Lelo Dot Cruise. Uporablja najsodobnejše tehnologije in združuje edinstveno eliptično gibanje z mehko gibljivo konico za najboljšo stimulacijo in absolutno natančnost ne samo za klitoris, temveč za katero koli erogeno cono.

    289 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderen, lep, priročen in izjemno luksuzen je dvojni stimulacijski vibrator IDA. Enostavno ga prilagajate preko telefonske aplikacije in ima patentirano WaveMotion tehnologijo, ki vas ne bo pustila na cedilu, saj sledi gibanju vašega prsta in tako prinaša neverjetne užitke valovanja. Uživajte najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Dot Clitoral Stimulator Lilac

    Se želite dotakniti orgazmičnega raja? Stimulacija klitorisa je prijetna, a če si pri tem pomagate z Lelo Dot, bo omamno in nepozabno! Ta čudovita in luksuzna naprava ima tehnologijo Infinite Loop, ki zagotavlja nenehno eliptično gibanje, medtem ko vas mehka in prožna konica boža z absolutno natančnostjo. Izbirajte med 8 vzorci užitka z različnimi intenzivnostmi in igrajte sami ali v dvoje!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 165 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.