×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki klitoris

Elementi 97 do 128 od 369 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Sunray Pink

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, da vibrirate in potiskate val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo vibrator Satisfyer Heated Affair in zagotavljamo, da vas bo spravil v norost! Doživite neobvladljive orgazme s tem zmogljivim vibratorjem, ki zagotavlja hkratno stimulacijo znotraj nožnice, zlasti na točki G in zunaj nje na klitorisu. Ima 12 različnih funkcij vibriranja in posebno funkcijo segrevanja, ki se dvigne do 40 stopinj Celzija, za bolj realistično uporabniško izkušnjo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Orca

    Ali je čas za zamenjavo pingvina? Prihaja njen elegantni naslednik, ki vas ne bo razočaral tako kot vse Satisfyer igrače. Ima igriv dizajn in dovršene funkcije: vibriranje in ikonično funkcijo utripanja zraka, ki bo nežno ali intenzivno božala vaš klitoris. Izbirajte med 12 nastavitvami vibriranja in 11 jakostmi tlačnih valov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    Vsi izdelki, vključeni v ta komplet, so zasnovani tako, da vam pomagajo pri prvi izkušnji. Deset skrbno izbranih kosov vas bo pripravilo na čutna doživetja, ki jih prinaša nežen, a tudi trši SM.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet poln užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je nabor 8 komponent, ki bodo zagotovile, da bodo vaše erotične igre, solo ali v paru, dobile novo in veliko boljšo raven. Venerine kroglice, analni čep, vibracijski obroč in vibrator s 4 nastavki, vse v romantično roza barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, naš luksuzni vibrator za pare, se ponaša z vznemirljivim mehkim silikonom v kombinaciji z visokokakovostno plemenito kovino. Upravljanje s tradicionalnim brezžičnim krmilnikom in naša prvovrstna aplikacija vam omogočata igranje na daljavo in ponujata neskončne možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Strap U Revolver II Vibrating Strapless Strap On Dildo

    S strap-onom si zagotovite več užitka kot kdajkoli prej!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Queens M Purple

    Sodoben, visokokakovosten in estetski dildo z naramnicami brez pasu. Narejen je iz zelo udobnega silikona in verjeli boste, da vam bo všeč! S svojim nosilcem bo zadovoljen, božanska točka G in uporaba bo zelo zadušljiva.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    Stimulacijo klitorisa in predvsem oralnega seksa bi naredila ženska v raju, nič manj. Dame bodo porabile čim več in dale spodbudo s pomočnikom, ki bi opravil delo, ki pa je ta dan mirno in vsi imajo malo pomoči. Spoznajte Clitello, stimulator klitorisa, ki izvaja oralni seks, ki vključuje različne nastavitve in ima različne stopnje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste pepel in ali želite samo pepel? Ta vibrator je na prvi pogled met pepela in orgazem, ki bo prinesel vaš rog, bo intenziven in prijeten. Mehke in globoke vibracije, ki prihajajo iz zelo mehkega silikonskega ognja, se bodo počutile dobro! Konico nožnice lahko nato usmerite v katero koli mesto, ki zahteva stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Tongue Tied Vibrator Black

    Ti je najbolj všeč, ko ti gibčen jezik neguje klitoris? Zdaj lahko uživate v tej spodbudi, kadarkoli se vam zahoče. Tongue Tied Vibrator posnema občutek lizanja z jezikom, njegov priročen silikonski jezik pa je shranjen v etuiju, ki se popolnoma prilega vaši dlani. Teksturiran jezik se ne bo nikoli utrudil in vedno boste imeli na izbiro 10 čudovitih načinov vibriranja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Clitoral Sucking Vibrator Rose Red

    Elegantna in očarljiva igrača, s katero boste odkrili najbolj čutne občutke, ki jih vaše telo zmore. Samo namestite odprtino na klitoris in izberite eno od 3 stopenj sesanja. Kar naenkrat vas čaka občutek, podoben oralnemu seksu, a še boljši. Živčni končiči v in okoli klitorisa bodo blaženo zaskeleli in doživeli boste najboljše orgazme. Sprejmite povabilo na prijetno in sproščujočo spolno izkušnjo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Double Diver Pink

    Vam je všeč razburljiva dvojna penetracija? Le s tem prstanom boste svoje zadovoljstvo potrojili! Preprosto ga položite na penis in pustite prožni obroč za krepitev in podporo erekcije in vzdržljivosti. Nato dodajte 12-funkcijsko vibriranje na vrh in potisnite priloženi vibrator v zadnja vrata za popolno blaženost. To ni navaden prstan, je pripomoček za popoln užitek!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Yu Vibrator

    Ko gre za iskanje spolnega užitka, so naši prsti najpogosteje uporabljen del telesa. Pogosto uporabljamo prste za božanje, pritiskanje in celo vstavljanje ter draženje občutljivih točk našega telesa.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Ženske imajo radi rože in v to vrtnico se bodo zaljubile! Zahvaljujoč dih jemajočemu, močnemu sesanju razvije njihov popek užitka v neverjeten orgazem. Vsaka ženska si zasluži rožo in vsaka si zasluži tudi užitek. Naredi tistega, ki ti je res mar, ali pa v sebi prebudi ljubezen do sebe in si podari to vrtnico in zacveti od sreče.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Ljubite svojo vulvo in imeli boste radi sebe! S čudovitim stimulatorjem Vulva Lover se boste potopili v povsem nov stavek blaženosti. Zato ne čakajte več in se zaljubite v popolno stimulacijo vibracij in tlačnih valov.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnem vibratorju in hrepenite po vznemirljivih vibracijah? Spoznajte Austina! Njegova očarljiva pristna oblika vas bo popolnoma očarala in kaj več, ko začnete odkrivati 20 načinov vibriranja. Poleg tega bo Austin zaradi krajše naramnice božal vaš klitoris, moč tresljajev pa lahko določite preko daljinskega upravljalnika. Vibrator pritrdite s končnim priseskom na gladko površino in uživajte v prostoročni vožnji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush združuje vznemirljivo tehnologijo tlačnih valov z ukrivljeno, vibrirajočo gredjo iz fleksibilnega silikona. Tako klitoris kot točko G je mogoče stimulirati z intenzivnimi vibracijami prek intuitivne nadzorne plošče.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Yiggo Vibrating Egg with Remote Black

    Ali v vašem spolnem življenju manjka vznemirljive iskrice? Dajte mu to s tem vibrirajočim jajcem! Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom, kar vam da jasno vedeti, da se lahko z jajčkom odpravite na sprehod in prepustite partnerju, da vam z daljinskim upravljalnikom izbere stopnjo vibriranja. To je videti kot najboljša predigra vseh časov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Pussy Pump Rose Gold

    Se sprašujete, kako bi bilo, če bi bili vaši intimni deli še bolj občutljivi? Ugotovite s to čudovito vakuumsko črpalko. V nekaj trenutkih bo povečal pretok krvi in postali boste veliko bolj občutljivi na kakršno koli stimulacijo. Pritisnite konico na vaše intimne dele, pritrdite tesnilo in stisnite končni balon. Naslednji scenarij je odvisen od vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojna stimulacija in izjemno močne vibracije! Ta vibrator Javid ima elegantno obliko in izdelavo, ki bo poskrbela za vse vaše občutljive predele. Majhna naramnica z mehkimi jezički bo božala klitoris, jajčice bodo poskrbele za analne užitke, prav pa bosta prišli tudi nožnica in G-točka. Uživajte na vse ali nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Doživite popolnoma nov občutek navdušenja. Vrtljiva mehka silikonska rebra zagotavlja nežno, a intenzivno draženje klitorisa. Če želite pomnožiti svoj užitek, samo uporabite svoj najljubši mazalni gel in se odpravite na potovanje do edinstvenega vrhunca.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Ste imeli naporen dan in sanjate o tako želeni sprostitvi, masaži in morda celo orgazmu? Vse to imate s to masažno glavo, ki vas bo dan za dnem s svojim delovanjem spravila na kolena. Zato se sprostite, uživajte in uživajte v vibracijah z masažno glavo Wanda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Iščete užitek, ki vas nikoli ne bo razočaral? Ta čeden roza čeden moški ima obe uporabni plati in natančno ve, kaj hočeš. Ob njem boste občutili povečanje strasti, saj ga bo vzljubilo 7 funkcij vibracij v dveh motorjih. Dosezite želene vrhove zahvaljujoč vsestranski obliki!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 128 od 369 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.