×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Dildoti 15 - 19,9 cm

Elementi 33 do 64 od 283 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson American Pop Icon 16cm Pink

    Zbiralci in navdušenci Pozor: ameriški POP! Na področju erotičnih igrač je revolucija, ki jo odpre ta dinamičen in barvit čeden moški. Na prvi pogled je navaden 16 cm dido s modi, na drugi pa je unikaten kos, ki ga navdihujejo sodobni trendi z uporabo najkakovostnejših materialov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Bubblesplug Dildo Black

    Si želite nekaj posebnega? Ta dildo, sestavljen iz povezanih mehurčkov, bo intenzivno stimuliral vaše erogene cone tako med vstavljanjem kot odstranjevanjem. Izdelana je iz visoko kakovostnega vinila in ima uporabno dolžino lepih 14 cm. Presenetite svoja zadnja vrata z izvirnim dildom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realističen silikonski dildo z gredjo dvojne gostote.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 18,7cm

    Sanjate o povsem realističnem didleju, ki vam bo omogočil kar najbolj prijetno zabavo? Dajte Nature Skin gibljivemu vibratorju za povrhnjico priložnost! Je čudovito prilagodljiv, izjemno realističen, ima velike testise in izbočeno glavico. Opremljen z močno prisesko za prostoročno zabavo, je vibrator združljiv tudi z pasovi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Plus 6" Triple Density Cock

    Najbolj realističen petelin na trgu! King Cock Plus Triple Density je dildo, ki je podrobno modeliran iz neverjetnega materiala. Površina je mehka kot človeška koža, v četrti četrtini kot kamnita erekcija in zaklenjena s super mokro težo. King Cock Plus Triple Density nima tekmovanja, uživajte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Dillio 8 Inch 18.5cm Purple

    Značilen vijolični dildo priljubljene blagovne znamke Pipedream. Zaključen je z učinkovitim priseskom, zaradi katerega bo vedno ostal na mestu. Uživajte v njegovi impresivni teksturi, obliki in vseh prijetnih občutkih, ki jih boste zagotovo doživeli.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Hitsens 1 Blue

    Ali imate radi, ko je nekaj res mehko in kakovostno? Ta dildo je narejen iz vrhunskega mehkega materiala Silexpan, v notranjosti je močan in na površini prijetno prožen. Poleg tega, če jo segrejete, bo še mehkejša, če jo ohladite, pa se bo rahlo strdila. Uživajte v intenzivnih občutkih.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 7.5" Pink

    Realistični dildo s silikonsko prevleko, jedrom iz Silexpana in spominskim učinkom: ko dildo stisnemo ali upognemo, ostane v tem stanju določen čas! Material se odziva tudi na visoke temperature (postane mehkejši) in nizke temperature (postane trši). Odlično za divje ljubljenje vseh vrst! S priseskom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Naked Addiction 7.5" Rotating & Thrusting Vibrating Dong with Remote Skin

    Ali hrepeniš po popolnoma realističnem prodoru in neprekosljivih izkušnjah s celim telesom? Prav to je za vas Naked Addiction, ki vam doda realističen penis iz razkošnega silikona. Ponuja vam 3 funkcije - vrtenje, vibracije in prenapetost, zato ne zamudite neverjetne izkušnje zahvaljujoč popolnim funkcijam!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gläs Purple Rain Ribbed Glass Dildo

    Ali obožujete čudeže in nezahtevane dodatke? V tem steklenem vibratorju vam bo tudi všeč! Gre za elegantno in predvsem premišljeno oblikovano košaro, ki bo zaradi dveh uporabnih koncev uporabljena v dveh vžigalnih ugodnostih. Z njim lahko zlahka dosežete točko G in uživate v številnih notranjih prednostih. Poskusite tudi termalne igre in dildo, samo igrajte skupaj ali se ohladite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Red

    Na prvi pogled je Bouncer videti kot navaden dildo, v notranjosti pa je majhno presenečenje. Na treh razširjenih mestih so nameščene vrtljive kovinske kroglice, ki pri premikanju udarjajo v stene in tako vibrirajo dildo.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Get Real Cock 7 Inch with Balls 18cm Flesh

    Get Real je senzacionalen realistični dildo, ki je zasnovan tako, da zadene vse vaše intimne točke. Dildo je realistične mesnate barve in je oblikovan po pravem: omogoča vam najbolj realistično izkušnjo! Oblika ima skrbno izdelane naravne podrobnosti, kot so vidne utripajoče žile vzdolž gredi, mehke na dotik in je izdelana iz PVC brez ftalatov. Navdušujeta vas njegov vznemirljiv videz in občutek. Čas je za Get Real by TOYJOY!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    Realistični dildoji so vas dolgočasili in želite nekaj bolj zanimivega? Preizkusite tega čudovitega iz visokokakovostnega dvoslojnega silikona. To vam bo dalo neverjetne občutke in zadovoljstvo! V notranjosti je čvrsta in trda, zunaj pa čudovito mehka in prijetna. Uživajte v vznemirljivem prodoru zahvaljujoč teksturirani površini in ne pozabite na končni priseski.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Flawless Clear Dildo 7.0"

    Svetlo prozorna serija dildoov Lovetoy vas bo popeljala k srcu! Končno imate priložnost odkriti nove ravni užitka s super realističnimi igračami, ki vam bodo dale največ občutkov. Tako pogumno!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Empire Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Iščete boljši dildo po razumni ceni? Rider je idealna znamka! Ima realistično obliko, vključno z modno, vsestransko, prozorno barvo in je narejena iz sprejemljivega materiala, ki je sprejemljivo mehak in brez ftalatov. Uživajte s svojim grolom ali škarjami!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gläs Purple Rose Nubby Glass Dildo

    Obožujete čudovite dodatke? V ta stekleni dildo se boste tudi zaljubili! Gre za elegantno razstavo na meji umetniškega dela, s katero bodo erotične igre še bolj zabavne. Kakovostno steklo je mogoče segreti ali ohladiti, dildo pa je povsod posut s stimulativnimi grebeni, ki intenzivirajo penetracijo. Uživajte v njegovih možnostih v analnem in vagini!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Bouncy Liquid Silicone Dildo Hiper Flexible 7.5" 19 cm Size L Purple

    Iščete gibljiv dildo nerealne oblike? Action dildi so atraktivnih barv in izdelani iz visokokakovostnega tekočega silikona. Vibrator vas bo navdušil s svojo nežno krivuljo in ukrivljeno konico, ki je popolna za natančno stimulacijo. Podnožje v obliki srca služi kot močan prisesek, da so vaše roke proste.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Hitsens 4 Pink

    A vam je všeč, ki je nekaj mehkega in kvalitetnega? Ta dildo je izdelan iz vrhunskega mehkega materiala Silexpan, v notranjosti je močvirnat in na površini prijetno razrezan. Poleg tega, če boš, boš mehkejši, če ga boš zgladil, ker se komaj strdi. Uporaba v intenzivni negi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Neo 6 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Popestrite svoje intimno življenje s tem svetlo roza dildo! Njegovo dvojno ohišje skriva trdno jedro, zavito v mehak in puhast PVC material. Uživajte v pristnih občutkih, povezanih z realistično obdelavo, bodisi vaginalno ali mirno analno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 62

    Eleganten in razkošen dildo ročno izdelan iz stekla. S svojimi dodelanimi, dih jemajočimi detajli bo navdušil vsakega zahtevnega ljubitelja. Svojo edinstvenost pridobi s svojim očarljivim videzom pihanega stekla.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 Double Penetration Premium Silicone Dual Density Dildo 7" 8" Flesh

    Ali hrepenite po dvojnem veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd s spominskim učinkom, ki ga bo ohranil ukrivljen tako, kot ste ga nastavili. Poleg tega je material temperaturno občutljiv, zato se pri segrevanju zmehča in pri nizkih temperaturah strdi. Pridite divje ljubiti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Pink

    Popestrite svoje intimno življenje s tem svetlo roza dildo! Njegovo dvojno ohišje skriva trdno jedro, zavito v mehak in puhast PVC material. Uživajte v pristnih občutkih, povezanih z realistično obdelavo, bodisi vaginalno ali mirno analno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 5

    Eleganten in očarljiv dildo iz stekla vsako leto. S svojimi dodatki bodo nekateri njeni detajli navdušili vse ljubitelje. Svoj instinkt bo dodal s svojim očarljivim pogledom na razbito steklo.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 7.0" Brown

    Ali sanjate o realnem zadovoljstvu? Ta silikonski dvoslojni dildo vam ga bo dal. Je pristne oblike, ima izrazit želod in čutna moda, tako da ste tako znotraj kot zunaj. In kaj z njegovimi dimenzijami, ki so ravno pravšnje! In močan prisesek! In ta pogled! Ta debela punčka bo očarljiva dekoracija vaše zbirke erotičnih pripomočkov!

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 2 6" Glow in the Dark Pink

    Hrepenite po neponarejenem in resničnem veselju? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd s spominskim učinkom, zahvaljujoč kateremu ostane upognjen tako, kot ga nastavite. Poleg tega je material temperaturno občutljiv, zato se pri segrevanju zmehča in pri nizkih temperaturah strdi. Pridite na divjo ljubezen!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys European Lover Small

    Realističen dildo telesne barve z izrazitim želodom in pristnimi žilami.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Drive me Crazy Glass Dildo

    Zasnovan je na klasični zasnovi s togo, gladko silikonsko obliko in zaobljeno konico, ki poišče vaše občutljive točke in jih obsije z različnimi hitrostmi vibracij.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • SilexD Model 1 7" Purple

    Ali hrepenite po veselju, ki bo pristno in resnično? Spoznajte neverjetno lep in realističen dildo Silexd. Poleg tega je material temperaturno občutljiv, zato se pri segrevanju zmehča in pri nizkih temperaturah strdi. Pridite divje ljubiti!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Flesh

    Je pristnost in zanesljivost za vas prioriteta pri izbiri dilda? Realistične tiare Like True vas bodo navdušile! Zasnovani za intenzivno uporabo, imajo neverjetno teksturo, popolne obline in edinstvene detajle. Najboljši del pa je njihova dvojna hrapava plastika, zaradi katere so prilagodljivi, udobni za uporabo in imajo grobo "zunanjo kožo". Uporabi ultimativno prisesek in uživaj v vesoljski igri!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Pomaknite svoje meje s tem dildom! Njegov edinstven videz v kombinaciji z značilno teksturo skupaj tvori igračo, ki bo za vas delala čudeže. Dildo je zaključen z močnim priseskom, katerega moč lahko uživate v kombinaciji z pasovi ali na gladki površini. Uživajte v vsakem centimetru tega dilda z rahlo ukrivljeno obliko za optimalno stimulacijo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 6 Inch with Balls

    Ali sanjate o nečem resničnem? Zagotovo bo to ta dildo Get Real! V notranjosti je tako živa, čvrsta, na površini pa mehka in prijetna. Ima realistično barvo, moda, želod in je zaključena s priseskom za prostoročne igre. Predaj se mu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Creature Cocks Hell-Hound Canine Penis Silicone Dildo

    Vas mika pekel? Iz pekla prihaja ta veliki rdeči kurac z gomoljastimi testisi. Njegove debele žile ob telesu bodo imele nalogo prijetne stimulacije, njegova široka črna podlaga, ki deluje kot prisesek, pa se bo prilepila na vsako ravno površino, ne da bi potrebovali vaše roke. Všeč vam bo mehak silikonski material med samostojnimi igrami in igrami v paru.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 283 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.