×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki z izrastki

Elementi 33 do 64 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Heloise Black

    Kaj se zgodi, ko vibrirate svoje vodenje ljubezni? Za oba bo še bolj razburljivo! Ta vibrirajoči obroč s 7 funkcijami in vgrajeno polnilno baterijo je idealen za to. Zahvaljujoč fleksibilnemu silikonu se udobno prilega na penis in krepi njegovo erekcijo. Hkrati bo pri ljubljenju čutno vibriral na klitorisu ali modih, odvisno od tega, kako ga obračate. Še bolj uživajte v intimnih trenutkih s svojim partnerjem!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Kaj pa, če svoj penis skoraj takoj spremenite v nekaj še bolj razburljivega? S tem tulcem za penis bo to mogoče! Okrepil bo vašo erekcijo in božal ne le notranjost nožnice, ampak tudi klitoris. Uživajte in podarite dobre občutke tudi svojemu partnerju!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hung System Dookie HT08

    Hung je nova posebna kolekcija kakovostnih in učinkovitih dildoov in podstavkov, na katere lahko pritrdite dildoe in uživate v veliko zabave, saj so združljivi s sistemom Vac-U-Lock in F-Machine jebenim strojem. Dildo Dookie je izdelan v Evropi iz prijetnega vinilnega materiala brez ftalatov in vam ob pravilni uporabi lahko zaradi svoje vzdržljivosti traja vse življenje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najboljšo samostojno vožnjo v svojem življenju z mastrubberjem Optimum Power Head Exciter. Ta kompaktna igrača se ponaša z intenzivnimi gibi in tudi čutnim vrtenjem za temeljite orgazme! Vstavite svoj penis noter in vstopite v raj. Notranjost masturbatorja je izdelana iz fleksibilnega TPR materiala in je odstranljiva za enostavno čiščenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Textured Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229812

    Nekaj stvari je boljših od res dobrega orgazma, se strinjate? Splošno zdravje je pomembno in ne smemo ga podcenjevati! Zadovoljujoče spolno življenje izboljšuje razpoloženje, čustveno zdravje in kakovost spanja, zmanjšuje stres in deluje kot naravni analgetik. OhMama igrače vam bodo pomagale izboljšati vaše spolno življenje! Tulec za penis z mini vibratorjem bo razveselil oba partnerja in polepšal vajine ljubezenske trenutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush X5 Men Downtown BJ Stroker Clear

    Želite svojemu ljubljenčku dati globoko grlo, a vam vrat ne dovoli, da se bolj potrudite? Preizkusite to orodje, s katerim bo oralni seks še bolj intenziven in zabaven. Vaš parter bo znorel od ljubezni! Pokadite ga kot še nikoli.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hedy Ice-cream Pink

    Čeprav gre za elegantno sladoledno jajce, ki vsebuje moški masturbator, ki je izdelan iz zelo mehkega in prijetnega TPE materiala in ima izrazito stimulativno teksturo. Kače izgledajo kot sladoled, vendar so veliko boljše od sladoleda. Zahvaljujoč potovalni velikosti ga lahko vedno imate s seboj, obudite trenutke ljubezni do sebe in uživate v realističnih in vznemirljivih občutkih. Zahvaljujoč dizajnu je Hedy tudi idealno darilo za vsakega moškega.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink

    Pametno in močno vibrirajoče jajce! Je majhen, ljubek in pameten, saj ga lahko združite z aplikacijo na svojem mobilnem telefonu. Njegova mehka in premišljena struktura vas bo neverjetno pobožala in izkusili boste popolne občutke sreče. Poigrajte se z aplikacijo in zaupajte upravljanje jajca svojemu nasprotniku ali pa ga povežite s svojo najljubšo glasbo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dark Crystal Black DC23 Dildo 28cm

    Black je krivil dildo okrašene znamke Dark Crystal. Očarala vas bo s svojo obliko in dimenzijami.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Ali res potrebujete, da bi bil vaš novi vibrator izjemno stimulativen? Evan je tukaj za vas! Njegova površina je izdelana iz posebnega "žele" materiala in je neverjetno mehka in prijetna. Fleksibilni stimulacijski izrastki bodo poskrbeli za popolno božanje vaših intimnih predelov, dokler vam zaradi tega ne počijo kolena. Z vrtljivim podstavkom nastavite idealno hitrost vibriranja in se prepustite svojim občutkom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite še bolj uživati v svoji solo izkušnji? Prinesite ta masturbator Rebel z 2 vznemirljivima funkcijama, lahko sesa in vibrira. Ponuja vam 3 načine sesanja in 6 načinov vibriranja za čutno raznolikost. Njegovo upravljanje je zelo preprosto, notranji del pa ni le prijetno mehak, ampak tudi posejan z masažnimi točkami in žlebovi. Ko končate, preprosto izvlecite in operite notranjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Obožujete stvari 2 v 1 in obožujete mučenje penisa? Brutus Cruncher je drobilec testisov iz močnega silikonskega materiala in je tudi zapor za moda, saj ga lahko zaklenete s ključavnico. Ostre konice moda ne dovolijo spanja in ključ za ključavnico ne pripada nujno samo vam. Pridite poskusiti nekaj novega!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bubble Toys BooBoo Pink Extra Large

    Velika, težka, čvrsta in hkrati sladko roza! Takšen je ta mehurček neresničnih dimenzij, ki te nikoli ne bo zapustil in bo vedno ponižno čakal, da se z njim poigraš. Ni nujno, da so največji dildoji vedno črni!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Geo Coral

    Biser v vašo korist. Luksuzna japonska blagovna znamka Tenga ima masturbatorja, ki je na prvi pogled očarljiv in ob prvi uporabi neverjeten. Dizajn in geometrija. Celoten material in popolno genialno teksturo zagotavljajo vznemirljive zgodbe in lastni orgazmi. Spet so zaželeli najboljše.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The LingO Purple

    Z Lingom bo prava lička! Daš ga na jezik in nenadoma je oralni seks obogaten z vznemirljivimi in nežnimi vibracijami. Vau vau vau! Motor je majhen, tako da se jezik ne bo zgražal. In s svojim dragim s tem vibrirajočim obročkom za jezik si boste privoščili popoln užitek! Ali ljubiš svojo ženo? Zato to storite z njenimi usti z vibratorjem na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutkov ljubezni do sebe! Takšna malenkost je pametnejša, kot si mislite. Sir Richard ga je zasnoval, da bi vas čim bolj zadovoljil. Je fleksibilen in se prilagaja vašemu penisu, nivo pritiska bo odvisen samo od vas, pa tudi od tega, kateri način vibracij od 8 ponujenih 8 boste izbrali. In zahvaljujoč vodoodpornosti bodo vaše kopeli ali prhe nekoliko bolj razburljive.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Bodite očarani nad opojno močjo in čudovitim videzom te masažne glave s popolno ergonomsko obliko. Z njim na trg prihaja blagovna znamka Bodywand, ki očitno prevladuje v ponudbi masažnih glav. Prilagodljiv vrat, teksturiran nastavek, polnjenje prek USB-ja in moč, ki skoraj nič ne ustreza, točno takšna je ta masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Aneros Eupho Syn Trident

    Uživajte v popolni stimulaciji prostate! Ta revolucionarna naprava, imenovana Aneros Eupho Son, vas bo na prvi pogled očarala s svojo edinstveno zasnovo, tako kot vas bo s svojo učinkovitostjo in dih jemajočimi veščinami spravila na kolena. Model Eupho je primeren za bolj izkušene ljubitelje, ki se radi igrajo s svojo prostato in imajo raje maksimalno udobje ter daljše in intenzivnejše orgazme med spolnim odnosom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Večja občutljivost, zapeljivost in stimulacija? Ja! Vse to bo pokazala vakuumska črpalka vaše rože. Vakuum bo povečal pretok krvi in tudi občutljivost, enostopenjski vibrator pa bo nato božal ne le klitoris, temveč tudi njegovo okolico. Uživajte v skrivnosti vakuuma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ta majhen, a priročen vibrator spremeni vaš prst v popolnega podarja užitka. Narebričen stimulacijski del obljublja neskončen užitek ne le na klitorisu, ampak kjerkoli želite. Zaljubili se boste v gladek silikon, iz katerega je izdelan, pa tudi v 10 različnih stopenj tresljajev in neverjetno moč do 11.000 vrtljajev na minuto.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Spiralna tekstura se vrti od zadovoljstva! Ta razkošni dildo se prilega vsem standardnim pasom in ima žametno gladko in prožno površino iz finega tekočega silikona. Privoščite si 3 hitrosti vibriranja in 7 močnih načinov, med katerimi boste preklapljali z daljinskim upravljalnikom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA83 Tower Shape Anal Toy KlicLok 10.24" Black

    Ste naveličani realističnih dildov in iščete nekaj malce drugačnega? Ta dildo nenavadne stimulativne oblike je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ima razkošno teksturo in prijetno mehko površino. Zahvaljujoč koncu Klicklok ga lahko povežete s svojim najljubšim prekletim strojem ali, nasprotno, odstranite konec in uporabite prisesek. Uživajte na svojem užitek potovanju z njim!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Faust Purple

    Ali najbolj od vsega obožujete oralni seks? S tem stimulatorjem ga boste lahko uživali vsak dan, njegov priročen jezik bo dosledno skrbel za vas v 12 načinih. Ko si zaželite nečesa drugega, ga preprosto obrnite in uživajte v vibracijah znotraj nožnice, usmerjenih v G-točko. Vaš najboljši ljubimec v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantno vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku, ki tudi vibrira! Odkrijte neskončne možnosti z Toy Purity. Uživajte v javnosti, zaupajte krmilnik partnerju, se navdušite ali z kontrolorjem intenzivno stimulirajte klitoris. Tako jajce kot krmilnik vsebujeta super zmogljiv motor F1 z močjo 9500 in 6800 vrt/min.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges

    Ali hočeš biti mučen? Ta praktičen masturbator skriva samomazalne škarje v diskretni embalaži, tako da ostane nenavadna asociacija. Pritisnite in po potrebi zaprite ali zaprite povratni ventil. Ne obupajte in izpustite čarobno mehke in preproste vagine s senzacionalno notranjo teksturo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vush Myth Pink

    Želite le najboljše za svojo točko G? Ta luksuzni lepotec iz Vusha zagotovo sodi med vrhunske vibratorje za točko G! Pomagal vam bo odkriti resnico o legendi o G-točki, tudi če je še niste uspeli najti. Njegove obline, tekstura in funkcija so bili zasnovani tako, da vam pomagajo odkriti vašo G-točko in neverjetno intenzivne orgazme, ki prihajajo z njo. Zakaj bi torej še čakali? Postanite protagonist lastne zgodbe o potovanju do orgazmične sreče!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager White

    Bodite očarani nad opojno močjo in čudovitim videzom te masažne glave s popolno ergonomsko obliko. Z njim na trg prihaja blagovna znamka Bodywand, ki očitno prevladuje v ponudbi masažnih glav. Prilagodljiv vrat, teksturiran nastavek, polnjenje prek USB-ja in moč, ki skoraj nič ne ustreza, točno takšna je ta masažna glava!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima stimulativno obliko kroglic in izjemno eleganten videz, saj končni pokrov čutno krasi vaš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal več linij, predvsem pa zadržanost! Obleče jih in jih združi. Ne bom obkrožil samega korena tvojega penisa, niti mode! Narejen je iz čudovito sprejemljivega silikona, ki je tudi kuhan za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Bodi slab. Bodi res slab, to bo res bolelo. Ali na modih ali na penisu, je vseeno. Ostre konice se zarijo v kožo in če uporabite ključavnico, izhoda ne bo. Uživajte v bolečini, trpljenju in nevarnosti točno tako, kot vam je všeč!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Love Probe Black

    Kaj pomiriti in sprostiti skozi živčne končiče, vgravirane v analni? Ta silikonski analni čep z ljubečim koncem srca ima vse večji premer, kar vas bo močno stimuliralo. V njej bodo uživali začetniki in napredni in bo postala vaša najljubša igrača ne le po zahtevnih dneh. Torej pridi analni sprostitev!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Dragon Penis Sleeve with Vibrating Bullet 229811

    Nekaj stvari je boljših od res dobrega orgazma, se strinjate? Splošno zdravje je pomembno in ne smemo ga podcenjevati! Zadovoljujoče spolno življenje izboljšuje razpoloženje, čustveno zdravje in kakovost spanja, zmanjšuje stres in deluje kot naravni analgetik. OhMama igrače vam bodo pomagale izboljšati vaše spolno življenje! Tulec za penis z mini vibratorjem bo razveselil oba partnerja in polepšal vajine ljubezenske trenutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 138 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.