×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki dvojna stimulacija

Elementi 97 do 128 od 498 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvojni vibrirajoči obroč z mehkimi ušesi spremeni vašega partnerja v najljubšo vibrirajočo igračo, ki je ne boste pustili kar tako ležati. Črn, vodoodporen XL Ohare se udobno prilega in je mehak kot žamet. Motor s 4 funkcijami vibracij je izjemno močan in zaradi porednih ušes učinkovito stimulira klitoris. Silikonski obroč pomaga tudi pri ohranjanju trdne erekcije. Zato ne čakajte in poskusite z njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel vam ponovno ponuja nov izdelek, o katerem boste govorili in ob katerem boste kričali od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojna zabava in dvojni užitek! Novi Satisfyer Dual Pleasure bo navdušil vaš klitoris s stimulacijo s tlačnimi valovi in ne bo pustil za sabo niti vaše g-točke! In kaj je najboljše? Upravljate ga lahko prek aplikacije Satisfyer Connect na vašem telefonu! Popeljite svojo razburljivo pustolovščino na novo raven!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Vibrator, ki zagotavlja tisto, kar obljublja! Z njim se boste zabavali v dvoje in sami. Veselite se inovacij, novih izkušenj, veselja in vznemirjenja. In če se zadnje čase niste imeli dobro v postelji, ne skrbite, ta vibrator bo ponovno prebudil vašo strast!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Eleganten vibrator Trinity ponuja osupljiv trojni užitek, ki ga zagotavlja hkrati in hkrati! Njegova premišljena zasnova vključuje trdno ohišje, močan stimulator klitorisa in neverjeten stimulator zadaj. Vse vaše mokre sanje se lahko uresničijo zdaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valov, vibrirajoče vodilne gredi in možnosti nadzora aplikacije. Celoten dizajn dopolnjuje prijeten, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bill Purple

    Če so se stvari v spalnici nekoliko ohladile, je Bill tisto, kar potrebujete. Stimulator za pare, ki je drugačen. Poleg 12 funkcij vibriranja in daljinskega upravljalnika za večje udobje, ima dodaten stimulator klitorisa z zajčjimi ušesi, ki vas bo pustil brez besed.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Ali najdete najboljšo pomoč za svojo ljubezen? We-Vibe ima nekaj erotičnih opomnikov za pare! Refren vam bo poskrbel za udobno, nastavljivo, prilagojeno, vodeno (tudi z uporabo), njegove vibracije pa so tako opojne za oba partnerja, da si ne želita biti ljubljena brez njih. Pepel na naslednjo raven kot bedno življenje.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Samo dodajte ščepec vibra in nenadoma bo vaše ljubljenje polno še bolj veselih izkušenj! Ta silikonski vibrirajoči prstan Pretty Love bo poskrbel za užitek za oba partnerja. S svojim teksturiranim delom bo nežno vibrirala klitoris in z enim obročkom umaknila njegov penis ter tako okrepila in podaljšala erekcijo, z drugim obročkom pa se zatakne za moda, zahvaljujoč temu pa bo ostala na mestu. Oglejte si več navdušenja nad ljubečim seksom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Elektrostimulacijski vibrator vam bo omogočil, da boste hkrati uživali v vznemirljivi elektrostimulaciji v kombinaciji s klasičnimi vibracijami in tako resnično božali vse živčne končiče vaših intimnih delov. Ne boste potrebovali več kablov ali napajalnikov, saj bo Mystim Daring Danny kar sam trepetal za vas. Ima učinkovita prevodna področja in vas bo stimulirala tako v vagini kot na klitorisu v enem samem trenutku.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Naj vaša vagina in bradavičke zaskelijo od vznemirljivega užitka s temi sponkami za bradavice in vibrirajočim jajčkom znamke Pretty Love! Udobno prileganje in elegantna izdelava so lastnosti, ki vas bodo popolnoma očarale. In ko dodate 7 funkcij vibriranja in 1 funkcijo ter 3 stopnje elektrostimulacije, vam bodo kolena zašibala od navdušenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Ali želite uživati v svoji spolnosti? S to masažno glavo iz kolekcije Moove bo to najlažje in najbolj prijetno. Z njim lahko uživate v 10 funkcijah vibriranja, s katerimi lahko uživate v intimnih delih ali masirate mišice kjerkoli na telesu. In to še ni vse, igrača vam ponuja vibracije tudi z druge strani! Privoščite si intenzivna in razburljiva doživetja z vibracijami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Želite popestriti vašo igro? Bcharmed Basic Plus je dvojni masažni obroč z močnim mini motorjem, ki je kot nalašč za solo in partnersko igro. 100-odstotno silikon varen telesu mu omogoča prožno raztezanje za tako tesno prileganje, da boste na poti k daljšemu trajanju v trenutku. Svilnato gladek občutek v kombinaciji s petimi vzorci vibracij prinaša močnejšo erekcijo zanj in hkratni užitek klitorisa zanjo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Fugu Red

    Z našo aplikacijo Magic Motion lahko nadzorujete kjerkoli. Priročen žepni vibrator za stimulacijo klitorisa in vagine, ki ga lahko upravljate z enim samim gumbom. Ta mini vibrator se polni prek USB-ja in vam zagotavlja močne vibracije v razponu 7 vzorcev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Za impresivno erekcijo in užitek prostate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kakovost in ergonomija sta zaščitni znak sistema strap-on-me®. Ta vibracijski strap-on, ki je izdelan iz silikona mehkega dotika in opremljen s tremi izjemno močnimi in neodvisno krmiljenimi motorji, je zaradi upogljivega vratu s pomnilnikom položaja, ki se popolnoma prilega vsaki intimni anatomiji, tudi izjemno enostaven za nošenje. Ponuja dvojno stimulacijo klitorisa in točke G ter je na voljo v različnih velikostih za zadovoljitev vseh želja.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povečajte svojo spolno moč in užitek s tem edinstvenim vibrirajočim prstanom priljubljene blagovne znamke You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One erekcijski obroček iz prijetnega in nežnega silikona poskrbi za večjo vzdržljivost, vzdržljivost in zakasnitev ejakulacije. Poleg tega globoke vibracije stimulirajo oba partnerja hkrati in kot bonus jih je mogoče nadzorovati z aplikacijo.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Bi radi uživali med seksom še malo? Ta premišljen prstan bo navdušil oba in vaju bo z veseljem nosil! Razburljivo razdeli moda, oprime penis pri korenu in tako podpira njegovo erekcijo, mini vibrator pa lahko uživa v klitorisu s svojimi močnimi vibracijami, če ga postavite navzgor. Fleksibilen silikon se prilagaja vašim razmerjem in nošenja prstana ne boste mogli pohvaliti!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Ali veste, da je lahko vaše ljubljenje še bolj razburljivo? Vse kar morate storiti je, da ga povabite k temu priročnemu prstanu, ki boža tako penis kot klitoris. Zahvaljujoč umiku bo penis nekoliko bolj občutljiv, njegova erekcija bo daljša, orgazem pa intenzivnejši. Dame pa bodo med penetracijo popolnoma padle na tresljaje, usmerjene v klitoris in okolico. Uživajte v najboljših izkušnjah!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Želite vaditi popolno spolno delovanje in hkrati uživati v intenzivnih orgazmih? Ta polnilni stimulator prostate in nasip je povezan z erekcijskim obročem, tako da bo v predstavo popeljal vsa vaša občutljiva mesta. Uživajte v 10 močnih načinih vibracij, stimulacijskih utorih in tudi daljinskem upravljalniku, to bo prava vožnja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Ali lahko obstaja kaj več kot trojna stimulacija, kadarkoli in kjerkoli? Ta igrača GoGasm je vibrator, primeren za hojo za vse 3 vaše občutljive točke. Žogica se bo naselila v anus, vibrator bo veselo šepetal v nožnico, ploščati stimulator pa bo šepetal na klitoris. Zato zgrabite krmilnik in izberite, kar vam je všeč!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ta zajčji vibrator Embrace Me stimulira klitoris in točko G hkrati z uporabo tresljajev dveh močnih motorjev. Zahvaljujoč zadrževalnemu obroču vibrator združuje praktično rokovanje s popolno stimulacijo točk užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 498 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.