×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Elektro stimulatorji Črna

Elementi 65 do 96 od 101 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Poznaš kakšne poredne mode, ki jih je treba malo kaznovati? Vemo, kako to storiti! Dajte jih v lisice, stisnite in pokažite, kdo je šef! Ta stiskalnik kroglic je primeren za uporabo v kombinaciji s tipko Pubic Enemy No 1 ali 2.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    Analni čep ElectraStim je zasnovan za osupljivo prostoročno uporabo. Ima edinstveno ukrivljenost in 2 mm vtičnice na dnu, ki omogočajo povezavo s katerim koli virom ElectraStim.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Ali obožuje CBT igre? Ta vrhunska igrača vas bo najprej zelo zanimala, nato pa se boste tudi zabavali! Gre za elektrokompresijsko napravo s 4 pozlačenimi kontaktnimi ploščicami, nameščenimi na dveh kompresijskih ploščah. Namestite Vyper 2 na svoj penis in uživajte v drobljenju in električnem užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika z edinstvenimi lastnostmi. Ta čudovit gladek vibrator vam bo dal vse, kar si želite. Je močan in hkrati zelo tih, ponudil vam bo 8 programov vibriranja in 5 neverjetnih načinov elektrostimulacije ter program za trening medeničnega dna. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Spark Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, to je stimulacija, v katero se boste preprosto zaljubili! Ta prilagodljiva igrača vam ponuja 5 funkcij elektrostimulacije in 7 funkcij vibracij za naelektren užitek. Je čudovito prilagodljiv in ga lahko upognete v skoraj katerem koli položaju, tako da lahko udobno dosežete svoje točke užitka. Ste pripravljeni na nekaj novega?

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ni pomembna oblika in velikost penisa, sonda se popolnoma prilagodi vam, uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Cable 4mm Bananajacks

    Okrogli vtič Mystim (moški) → 4 mm banana vtič (moški)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Cable Female Mystim to Female 2mm Bananajacks

    Okrogli vtič Mystim (ženski) → 2 mm vtič (ženski)

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KinkLab NeonWand Flex Capacitor

    Ena najbolj intenzivnih elektro-seks igrač vseh časov! Flex Capacitor iz KinkLaba je dodatek za Neon Wand in vam bo zagotovil do 1,21 gigavata očarljive stimulacije. Flex Capacitor je izdelan iz visoko prevodnega silikona in ponuja zares močno izkušnjo naelektrevanja, saj ima popolnoma prefinjeno obliko in izžareva energijo v reži med konicami, katerih stik z vašim telesom bo za vas nepozaben in zasvoji.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Luksuzni eG-Spot vibrator iz XOUXOU za električno vaginalno stimulacijo, ki doseže tudi G-točko. Je čudovito ukrivljen, rahlo prožen in v valoviti obliki za intenzivno intimno masažo.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Fusion Viper Cock Shield

    Vam elektrostimulacija ni uspela? Fusion Viper je elektrostimulacijski obroč na penisu, ki vas tesno objame okoli penisa in vam z mravljinčenjem ali intenzivnimi eksplozijami daje okusno elektrostimulacijo. Nosite ga med samozadovoljevanjem, igranjem s partnerjem ali seksom, to bo elektro vožnja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock E-stim Crop Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, pa tudi tega biča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Vibracija plus elektrostimulacija, torej stimulacija, ki bi vam bila všeč! Ta združljiv predvajalnik vam ponuja 5 funkcij električne stimulacije in 7 funkcij vibracij za električno uporabo. Je čudovito prilagodljiv in ga lahko enostavno uporabljate kadarkoli, tako da lahko svoje prednosti dosežete na udoben način. Ste pripravljeni na nekaj novega?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Samo s to vibrirajočo in elektrostimulativno igračo boste vedno in kjerkoli ječali od užitka! Je diskreten užitek, ki se skriva v vaših spodnjicah, medtem ko vi ali vaš partner primete za daljinski upravljalnik in izbirate intenzivnost ne samo vibracij, ampak tudi intenzivnih elektrostimulacijskih impulzov. Nakapajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte v še močnejših občutkih!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Sirius Silicone Noir Prostate Massager

    Moški preizkušena igrača, ki vam bo postregla z edinstveno in zasvojitveno izkušnjo, ki bo vodila do prostoročnega orgazma. Dolžina telesa 10 cm se bo igrala z vašo prostato, drugi del stimulatorja pa bo medtem stimuliral jez. Naj vaš analni podlega čutnemu utripu v brezhibnem ritmu po vaši izbiri.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel

    Se odločate za električno stimulacijo in bi jo radi kombinirali z rahlo bolečimi igrami? Spoznajte Spiny Spencer iz priljubljene blagovne znamke Mystim.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • ElectraStim Spare Replacement Cable

    Nepokvarjeni in dobro delujoči dodatki, vključno s kabli, zagotavljajo varnost med igro elektrostimulacije. Ti prilagodljivi 2 mm nadomestni trakovi imajo veliko uporab in so pogosto bistveni pri igrah z elektrostimulacijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • KinkLab NeonWand Electro Whip

    So vam všeč tako elektro-seks igre kot BDSM? V tem primeru ne smete zamuditi prevodnega silikonskega biča iz KinkLaba, ki je namenjen vsem, v katerih se ti dve strasti združita. Ta novi dodatek družini ElectroErotic ima 10 silikonskih repov in konektor, primeren za vse modele KinkLab Neon Wand. Tako ne bo več šlo le za stepanje, ampak tudi za prijetne elektrostimulativne impulze.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Rocking Force Buttplug L

    Uživajte v vseh izkušnjah, ki vam jih bo ponudil ta bipolarni elektrostimulacijski analni čep Rocking Force. Zaradi svoje moči bo najmočnejši konj v vašem hlevu za erotično igračo, zaradi dejstva, da se kabli vtikajo vanj s strani, pa ga lahko udobno prenašate dlje časa. Rocking Force je izdelan iz 100% medicinskega silikona, ki je mehak in tudi varen za telo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v zajčjem slogu, ki misli tudi na klitoris, skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za treniranje medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Ste izkušen pogumnež in obožujete elektro-seks ter stimulacijo sečnice od znotraj? Ta gibljiva sonda vas bo zelo razveselila! Narejena je iz patentiranega prevodnega silikona in njena naloga je prinašati prijetne elektro-občutke. Ne glede na obliko in velikost penisa se bo sonda popolnoma prilagodila vam in uživali boste v vsakem koščku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Bi-Polar General Purpose Clamp

    Ali želite elektrostimulirati le majhen del telesa? Ta bipolarna elektrosponka ElectraClamp je idealna za to. Ponuja nežen oprijem in se lahko uporablja kjerkoli od pasu navzdol. Povečajte svoje zadovoljstvo in odkrijte nova doživetja, splačalo se bo!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Rubber Adjustable Cock and Scrotal Loops

    Nastavljive erekcijske zanke, s katerimi boste podlegli čutni elektrostimulaciji. Izdelani so iz visokokakovostne prevodne gume in nudijo odlično prevodnost ter popolno udobje pri nošenju. Nanesite jih okoli katerega koli dela telesa in okrepite svoje spolne občutke.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Adjustable Fabric Cock and Scrotal Loops

    Nastavljivi erekcijski trakovi iz prevodne tkanine so tukaj za vse tiste, ki si želijo mehkega zadrževanja in intenzivne elektrostimulacije. Ti unipolarni obroči ElectraBand so narejeni iz elastične tkanine, tkane z elektroprevodnimi vlakni, njihova drsna zaponka pa omogoča preprosto nadevanje in nastavitev oprijema.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim Silicone Noir Explorer Finger Sleeves

    So vam bile všeč elektrostimulacijske igre in želite poglobiti možnosti raziskovanja občutljivih krajev? Preizkusite te prevleke za prste Noir Explorer! So prevodne in izdelane iz silikona, obe lahko nosite hkrati kot par ali kombinirate z drugo unipolarno igračo. Za najboljši stik s kožo uporabite prevodni gel, ki vam bo pokazal nove možnosti elektrostimulacije.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectraStim WMCEBP Electro Buttplug

    ElectraStim in Mr. S Leather se združujeta za prvo v nizu prihajajočih sodelovanj ...

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou E-Stim Wand & Vibrator Black

    Vse v eni elegantni igrači: masažni aparat in vibrator z elektrostimulacijo in vibriranjem!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron bo vedno ob pravem času na pravem mestu, torej na tvoji G-točki! Ima posebno obliko za natančno ciljanje G-točke in njeno stimulacijo z vibracijami ter neverjetno funkcijo elektrostimulacije. V svojem domiselno oblikovanem ohišju skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za trening medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Guilty Toys Dustin Electro Stimulator Anal Lock Black

    Zakaj Dustin? S konično, klasično obliko analnega čepa, prevlečenega z mehkim silikonom in 4 kontaktnimi točkami e-stim, vas Dustin masažni aparat za prostato stimulira znotraj in zunaj za fantastične orgazme. Visoka napetost, brez nevarnosti!

    61,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Baton Black

    Okrepite svojo čudno igro z e-stimulacijo! Ta štafetna palica je narejena tako, da jo lahko uporablja vsak in izvaja senzacionalno elektrostimulacijo. Ročaj je enostaven za oprijem in obtežen za lažje ravnotežje in uporabo. Uživajte v 360-stopinjski moči e-stimulacije po celotni površini palice.

    95,90 €

    72,90 €

    Ni na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Crop Black

    Nadgradite svojo udarno igro z e-stimulacijo! Ta obrezovanje je narejeno tako, da ga lahko uporablja kdorkoli in brez potrebe po veliko izkušnjah doseže oster udarec. Ročaj je oprijemljiv in čvrst, dolžina rezila pa je prilagodljiva. Palica je kovinska, prekrita s prevodnim trakom, na koncu pa je veganom prijazna konica iz PU usnja (umetno usnje), ki ima na sebi dva kovinska gumba, ki sta prav tako prevodna. Združite oba občutka za neverjeten prizor! Preizkusite visoko ali nizko nastavitev, da najdete popolno raven. Napolnite s priloženim kablom USB.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Panty Vibe with Remote Control Black

    Vaš najboljši Big O prihaja iz močnih, krčečih mišic! Uporabite elektrostimulacijo za doseganje želenih rezultatov v spalnici! Z e-stimulacijo, ki cilja na vašo G-točko in kontrakcijske mišice, dobite igračo, ki stimulira iste mišice, ki povzročajo orgazem! Uživajte v užitku, kakršnega še niste poznali!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 101 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.