×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki silikona Črna predvsem za ženske

Elementi 129 do 143 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v zajčjem slogu, ki misli tudi na klitoris, skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za treniranje medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate o neskončnih nočeh, polnih neprekosljivega užitka? Družbo vam bo z veseljem delal vibrator TardeNoche! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je prijetno svilnato gladek in mehak. Najboljši del pa so njegove zmogljive funkcije, ki vam bodo omogočile zabavo na tisoč različnih načinov. Pridite izvedeti več!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Ta klitoralni vibrator iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Prav tako je prijetno prožna in oblikovana za domiselno božanje vaših občutljivih predelov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Soyo Black

    Želite pomnožiti svoje zadovoljstvo? Ta čudoviti vibrator Soyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Black

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Platinum Series Plush Egg with Remote Control Black

    Eno najbolj vibrirajočih jajc v naši ponudbi! Popolnoma izjemen je v tem, kako mehak je kot oblak. Izdelan je iz posebnega mehkega silikona, ki je telesu zelo prijeten in udoben. Izbirajte med 5 vzorci vibriranja in 5 jakostmi vibriranja, čaka vas do 25 različnih kombinacij!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Distance Mag Panty Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Mag je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, se pritrdi na hlačke preko magneta in se upravlja preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je razkošje in užitek hkrati. Njegovo zaobljeno ohišje je oblikovano tako, da ustreza vašim potrebam in zahtevam. Izdelana je iz prvovrstnega tako imenovanega tekočega silikona in je zato brez fug in lukenj. Uživajte v njegovih 8 načinih vibriranja in z njim razveselite točko G in klitoris.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Mislite, da je Mabo le navaden vibrator? NAPAKA! Je eleganten penis, ki ima ergonomsko obliko, trak za klitoris in prilagodljiv dizajn. Vsebuje poseben motor, ki ustvarja nežne gibe za stimulacijo G-točke. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, katerega dotik boste preprosto oboževali. Preberite, če želite odkriti vse njegove podrobnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Obi Black

    Držite OBI vibrator v svoji dlani in izkusite intenzivne prednosti, ki se skrivajo v vašem klitorisu. Njegova premišljena zasnova objame klitoris in prekrije sramne ustnice ter presredek, a čaka vas široka paleta razburljivih občutkov. Njegove močne vibracije bodo odprle vrata nebeške orgazmične blaženosti.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ta kompaktni zajec vas zadene na vseh pravih mestih! Ima domiselno obliko za dvojno stimulacijo in skriva močan motor, ki bo namesto vas vibriral v 10 načinih. Je pa njegovo delovanje zelo tiho in zato njegova uporaba zelo diskretna. Izdelan je iz visokokakovostnega higienskega silikona in je zato popolnoma varen za telo.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Le Wand Gee Black

    Bi radi doživeli opojni orgazem G-točke? Gee je tukaj in nikoli ne bo lažje! Je polnilna in osredotočena natančno na G-točko, preko katere vam bo zagotovila globoko zadovoljujoče občutke. Njegova popolna ukrivljena oblika, ravna konica in gibljiv vrat bodo zadeli tisto občutljivo mesto in vam morda celo ponudili mokre orgazme, o katerih večina od nas samo sanja. Uživajte v močnih vibracijah, medtem ko sami raziskujete svoje telo ali se igrate v dvoje.

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Shunga Aiko Black

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Čudovit vibrator Aiko se bo osredotočil na vaš klitoris in vam pomagal odkriti nove občutke, ki ste jih skrivali. Popolnoma gladek in prožen silikon vas bo presenetil s svojo mehkobo in pobožal vašo dušo ter vaš biser uporabnosti. Doživite široko paleto čustev z 10 načini vibriranja!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator Black

    Ikonični dvojno stimulativni "zajec" za vse sodobne boginje! Hera je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za zajce na svetu. Njegova mehka, rahlo valovita konica vam bo dala globoke vibracije neposredno na G-točko, medtem ko bo upogljiv trak stimuliral klitoris. Čaka vas popolna orgija!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Geisha Twin Balls Deluxe Black

    Tako kot krepite druge mišice v telesu, morate tudi mišice medeničnega dna ohranjati v formi. Njihova krepitev pomeni intenzivnejše orgazme in tudi občutek zategnjene nožnice za partnerja. In kar je najboljše, ta ojačevalec je lahko vznemirljiv! Na primer z žogami Geisha Deluxe, katerih notranje gibljive kroglice vas bodo ob vsakem gibu čudovito spodbudile. Kombinirajte prijetno s koristnim.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 129 do 143 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.