×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki predvsem za ženske

Elementi 97 do 128 od 976 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Fabulous Four

    Odkrijte naše najbolje prodajane izdelke v kompletu Satisfyer Fabulous Four. Vsebuje analni vibrator, zajčji vibrator, vibrator tlačnega valovanja in masažni vibrator. Vsi izdelki so narejeni iz silikona in jih je enostavno zamenjati.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Majhen vibrator z delom v obliki klina, ki razširi sramne ustnice in gredjo v obliki penisa z izbočenim spolovilom. Z 10 močnimi načini vibriranja hkrati stimulira klitoris, vagino in točko G. Lahko se diskretno nosi v spodnjem perilu. Upravljate ga lahko s pritiskom na gumb ali z daljinskim upravljalnikom. Lahko se polni s priloženim kablom USB.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Master

    Vibrator XXL s pravimi dimenzijami in pravo tehnologijo.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Vaše jajce ljubezni Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations je vsestranska in orgazmična igrača, ki je idealna tako za samostojno igro kot za igro v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Stimulator Ember design je pripravljen izpolniti vse vaše želje in s svojo tanko zakrivljeno konico razveseli vsak občutljiv del vašega telesa. Edinstvena oblika, 10 načinov vibriranja, prvovrsten medicinski silikon in litij-ionska baterija za ponovno polnjenje, to je točno tisto, kar Ember je in komaj čaka, da pričara najintenzivnejše zadovoljstvo v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Vibrator Bswish Bgood Deluxe je eleganten vibrator s fino spremenljivim premerom, primeren za intenzivno stimulacijo.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vse prednosti samega vibratorja! Imenuje se Hot Lover in bo opraskan za vašo G-točko in klitoris. Vsebuje dva motorja z ločenimi krmilniki. Njegova druga neverjetna sposobnost je sposobnost prebave narkotika 40 čevljev, ki lajša mediano protina in poveča pretok krvi. Vaša točka doživljanja orgazma je nerodna! In če pozabite na vrh, potem je mogoče spremljati z naravno aplikacijo Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Združite prijetno s koristnim in na vznemirljiv način okrepite svoje medenično dno. Te polnilne RC Duo Love Balls imajo 10 različnih načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali bodisi na zadnji strani bodisi z daljinskim upravljalnikom z dosegom 5 metrov. Poskusite to zaupati svojemu nasprotniku in mu dovolite, da vam prepusti izbiro jakosti vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Love Balls

    Gladke silikonske krogle, rahlo obtežene s prosto gibljivimi utežmi, strokovno tonizirajo in napenjajo mišice za večji nadzor in večjo stimulacijo med igro.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo vam nov Seddle Deluxe Sex Machine svetovno znane in priznane blagovne znamke LoveBotz. To je povsem revolucionarna novost na področju pripomočkov za samozadovoljevanje žensk.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Majhen, a zelo učinkovit stimulator klitorisa s 4 zamenljivimi glavami, ki vas bodo popeljali na vrh dobrega počutja. Ta mini vibrator skriva vso svojo moč na vrhu, kjer vibrira teksturirane nastavke, ki komaj čakajo, da jih pritrdite na vaš klitoris ali bradavičke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Za neverjetne sramne ustnice in vznemirljive občutke!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Single Pink & Black

    Ta inovativna krogla Venus ima patentirano izvlečno zanko, ki je med nošenjem diskretno skrita v notranjost telesa. Zdaj v eni različici z eno žogo.

    26,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Vedno je hrepenela po oralnem seksu in si želela, da bi lahko uživala pogosteje. Zdaj je to lahko storila. Njen Ultimate Pleasure ji bo lahko zagotovil intimno ekstazo, ki jo je iskala. Najprej je pritisnila na gumb za aktiviranje vibracije, nato pa je s pulzirajočim točkovnim užitkom sledila svojemu telesu. Vedela je, da bo to nor občutek, ko go globoko v njej, vendar je najprej želela raziskati oralne občutke.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Set Pink/Purple

    Komplet žogic Joyballs vam bo pomagal učinkovito krepiti mišice medeničnega dna, hkrati pa vam bo dal nežno stimulacijo, ki vas bo prijetno pripravila na strasten večer s partnerjem. Ta izdelek so oblikovale ženske za ženske, ima estetsko prijeten videz, ergonomsko obliko in je zelo enostaven za uporabo. Joyballs Secret Set je luksuzni set žogic Venus, ki ga priporočajo ginekologi in popolni začetniki.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Ko si zaželite nekaj večjega od povprečnega gonga, zadovoljite vse želje z vibratorjem Seven Creations King Kong Giant Vibrator. Ta masivni vibrator z realistično obliko in prožno teksturo vam zagotavlja 32 centimetrov globokega užitka. Zaradi ogromnega 6,5-centimetrskega obsega boste široko odprti in čakali, da vibracije užitka prinesejo, kar si želite. Vse, kar potrebujete, sta dve bateriji AA, da začnete uporabljati to PVC seks igračo.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Bunny Kisser je popolno oblikovan dvojni stimulativni vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Iščete nekaj več kot le dolgočasen vibrator? Dash bi vas zagotovo zanimal! Ima več funkcij, ki vam bodo všeč. Z veseljem lahko sesa klitoris in ga boža z majhnim jezikom, ki odlično simulira oralni seks. V vas bo vibrirala z največjo močjo in vam še vedno ponujala čutno funkcijo ogrevanja. To bo ljubezen na prvi pogled, kajne?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100-odstotno vodoodporen vibrator za skupno stimulacijo med ljubljenjem ali samostojno igro. On bo občutil izboljšane občutke na njegove spolnem organu in testisih, ona pa bo uživala v senzualni stimulaciji točke G in klitorisa. Vsi so zmagovalci.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Vibrating Egg with 10 Speeds Black

    Veliko zabave za razmeroma malo denarja! S tem vibrirajočim jajčkom po odlični ceni boste lahko uživali skoraj kadarkoli in kjer koli. Ponudil vam bo 10 zelo razburljivih nastavitev vibriranja, med katerimi boste preklapljali s pomočjo gumba na koncu "repa". Uživajte v nežnih ali izjemno močnih vibracijah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Z našim najnovejšim vibratorjem Flamingo začutite adrenalin v telesu. Ta vibrirajoča krogla vam obljublja najbolj vznemirljive in intenzivne vibracije točke G. Flamingo je bil posebej zasnovan za pare, ki radi seksajo v javnosti in za ženske, ki se rade odpravijo ven in navlažijo svojo pičko.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Light Pink

    Si želite vse? Si želite občutka strastnega potiska ljubimca, utripa njegovih prstov ob vaši točki G, njegovih prstov, ki trepetajo ob vaših sramnih ustnicah?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Vsaka ženska si zasluži popolno pozornost! Vsaka ženska si zasluži orgazem in užitek. Vsaka ženska si zasluži Paloqueth Dual Stimulation, pomočnika, ki je cenovno ugoden in priročen. Pustite, da sesa vaš klitoris in hkrati vibrira neposredno na G-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Black & Black

    Te inovativne kroglice Venus imajo patentirano blagovno znamko, ki se diskretno nosi znotraj telesa.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Duo Love Balls

    Ljubezenske kroglice Duo so eleganten, cenovno dostopen komplet ljubezenskih kroglic za začetnike. Prozorna zasnova je izdelana iz kakovostnega silikona in trenira njene medenične mišice, hkrati pa zagotavlja prijetno stimulacijo.

    9,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat sprosti z intenzivnimi vibracijami in premikanjem žogice v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G zaradi ukrivljene zasnove in strukture finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 97 do 128 od 976 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.