×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki izjemno tiho

Elementi 97 do 128 od 524 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, oh Drago! Ta zadnjični čep ima toliko čudovitih funkcij, da se vam bo zvrtelo v glavi! Imate radi vibriranje ali vrtenje? Zgrabite daljinski upravljalnik in razveselite svoja prtljažna vrata z 2 močnima motorjema!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s tremi motorji razvije vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator z udarnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Black

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli v novi in izboljšani tehnologiji sklepanja pogodb. Popolnoma nova izkušnja v enakem formatu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mia 2 Purple

    Ključ do odklepanja vaše skrite želje je skrit v nedolžnem in elegantnem telesu. Lepa, a močna. Polnjenje prek USB-ja. To bo popoln dodatek v vaši torbici in vam bo služil na vaših potovanjih. Njegove tihe vibracije so popolnoma diskretne in je vodoodporen celo do globine 1 metra. Ponuja vam 6 neverjetnih vzorcev vibracij in verjemite, da bo z vami povsod.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Vibrating Silicone Nipple Lassos

    Živahna stimulacija bradavic! Elegantne silikonske sponke vas bodo ogrele s pritiskom na gumb. Tihi motor draži občutljivo erogeno cono, saj se lahko osredotočite na druge dele telesa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Edinstvena oblika in popolnoma močne vibracije, s katerimi boste poleteli v orgazmično nebo, je Pretty Love Characters Vibe. Ima dvojni konec, prvi je gladek, drugi pa fino nazobčan in je povezan z močno in mehko silikonsko verižico. Predvsem pa je ta igrača vsestranska, postala bo priljubljen pripomoček za lezbični seks, pa tudi za moške in ženske ali samostojne igre.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Melt Coral

    Edini stimulator Pleasure Air™, zasnovan za pare, s pulzirajočimi valovi in nežnim sesanjem, ki ne spominja na nič drugega.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Black-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez dotika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luksuzno vibrirajoče jajce vrhunske kakovosti, pod katerim je podpisana blagovna znamka Svakom! Z njim uživajte v 25 vznemirljivih izkušnjah + inteligentni način Svakom kot bonus. Uživajte v jajcu Elva kadarkoli in kjer koli, z njim se bodo uresničile vaše poredne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    S svojo kompaktno zasnovo v ribji optiki in zanimivo kombinacijo tlačnih valov in tresljajev je Satisfyer Sugar Rush iz silikona idealen sopotnik na potovanju. Oba motorja sta še posebej zmogljiva.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivih analnih čepov, ki jih lahko uporabljate s telefonsko aplikacijo. Se sprašujete, kako enostavno je in kako je? V primerjavi s predhodnikom je nekaj bolj elegantnih, elegantnega videza in zelo dobro narejenih za kratko in dolgo nošenje. Preizkusite ga doma ali v javnosti, to bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Nipplettes Black

    Igrajte se s svojimi bradavičkami in povečajte njihovo občutljivost z Nipple Play Nipplettes. So zelo enostavni za uporabo, imajo nastavljivo jakost z vijakom in vgrajeno vibrirajočo kroglo. Igranje z njimi bo zabavalo njega in njo, zato ne čakajte na nič in se odpravite raziskovat veselo in bolečo erotiko s temi vibrirajočimi sponkami blagovne znamke California Exotics.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Čudoviti tlačni valovi stimulirajo klitoris z 11 jakostmi brez dotika. Love Breeze vas bo navdušil tudi z mehko silikonsko glavo, baterijo za ponovno polnjenje in ergonomskim, vodoodpornim zaključkom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona Wave Purple

    Iščete nekaj revolucionarnega? Smo že našli! Lelo bo tekmoval z novo tehnologijo WaveMotion in zagotovo bo to dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Black

    Loki bo ugajal predvsem moškim, ki se ne bojijo odkrivanja novih dimenzij užitka. Popolnoma anatomsko oblikovan in popolnoma ukrivljen za intenzivno masažo moške prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    S to vibrirajočo analno raketo se prepustite nezemeljskim višinam užitka! Narejen je iz čudovito mehkega dvoslojnega silikona in je zelo enostaven za upravljanje z gumbom na podstavku. Uživajte v ergonomski obliki in vseh strastnih izkušnjah.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • F-Machine Pro 3 Fuck Machine Pink

    Pro II je pravkar dobil veliko nadgradnjo in je zdaj popolnoma nov Pro3! Je močnejši, hitrejši, stabilnejši, lažje nastavljiv, trši, bolj vsestranski in pride z novo torbico za diskretno prenašanje in shranjevanje.

    1.229 €

    759 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ta masažna palica ustvarja najbolj čutne vibracije, kar jih boste kdajkoli občutili! Z njenim načinom z 10 hitrostmi in izjemno močnim motorjem, ki je hkrati zelo tih (55 dB), je nebo meja! Mehak silikonski material je čudovit na vaši koži in se hitro prilagaja vaši telesni temperaturi. Njegova prilagodljiva glava zagotavlja veliko udobja in je prijetna za uporabo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Be Good Tonight 10 Speed Rechargeable Bullet Black

    Kaj je danes malo jezno? S tem črnim vibratorjem boste uživali v stimulaciji klitorisa, vagine, analne ali bradavice, lahko ga uporabljate kjerkoli! Njegova majhna žepna velikost je več kot praktična, gladko, trpežno ohišje iz ABS plastike pa za vas vibrira do 10.000 vrt/min! Opremite se z vsestranskim predvajalnikom za različna seksi draženja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium 2 Black

    Womanizer PREMIUM 2 z izvirno tehnologijo Pleasure Air je naša najrazkošnejša stvaritev doslej - prava Prada med spolnimi igračami, vrhunska igrača za ženske, ki iščejo več kot le še eno napravo za igranje. Z več stopnjami intenzivnosti kot kdaj koli prej in izboljšano funkcijo avtopilota, ki vas popelje v nove, nepredvidljive pustolovščine, je PREMIUM 2 najčistejši užitek najvišje kakovosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima izjemno zmogljiv motor F1 nove generacije z 10 načini vibriranja in prilagodljivo vibracijsko konico, ki se prilagodi vsaki ženski obliki in je popolnoma oblikovana za zadetek točke G, da ustvari najintenzivnejši notranji in zunanji orgazem, kar ste jih kdaj doživeli! Desirable ima baterijo za polnjenje z magnetnim polnilnim priključkom USB in priloženim polnilnikom. Ko je popolnoma napolnjen, bo deloval 60 min. Je mehak na dotik, gladek in vodoodporen. Narejen je iz medicinskega silikona, zato je Desirable enostaven za čiščenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Popoln vibrator v obliki črke U, namenjen tako G-točki kot klitorisu. Navdušil vas bo s svojo prilagodljivostjo, vsestranskostjo in funkcijami. Poganjata ga 2 zmogljiva motorja, ponuja veliko možnosti za eksperimentiranje in največji užitek. Narejen je iz 100% žametno mehkega silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Liberty Lilac

    Dame, pripravite se na vzlet: z elegantno prevleko in šestimi stopnjami stimulacije Liberty zagotavlja užitek na vseh koncih sveta.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 524 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.