×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki izjemno močne vibracije

Elementi 193 do 224 od 412 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast je na voljo v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim črnim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, skrito v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte vznemirljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste pepel in ali želite samo pepel? Ta vibrator je na prvi pogled met pepela in orgazem, ki bo prinesel vaš rog, bo intenziven in prijeten. Mehke in globoke vibracije, ki prihajajo iz zelo mehkega silikonskega ognja, se bodo počutile dobro! Konico nožnice lahko nato usmerite v katero koli mesto, ki zahteva stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite rasti in diverzificirati? Ti štirje erotični dodatki v vašo spalnico so prinesli več veličastne intimnosti. Ljubite se s svojim partnerjem, uživajte v vibracijah, novih izkušnjah penisa in ne izgubite ljubezni z vibrirajočim obročkom, ki vam zlahka da okus navadnega metalca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 2 Red

    Tiani™ predstavlja boj v svetu ljubezni. V primerjavi s predhodnikom ima Tiani II 50 % močnejši motor, do 3-kratno razdaljo od daljinskega upravljalnika (36 metrov) in vsebuje dve zamenljivi nastavitvi. Uživajte v pestri raznolikosti vaše ljubezenske hrane za par ali sebe!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Happy Vibrating Bullet Purple

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? To majhno in izjemno gladko silikonsko jajce z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnih blazin je zasnovana tako, da se napihne in izprazni, medtem, ko obdaja vaš penis s stimulativnim užitkom stiskanja in sproščanja. Več zračnih blazin z različnimi funkcijami v kombinaciji z močnim tesnim sesanjem za molzenje vsakega centimetra vašega penisa vam bo omogočilo najboljšo masturbacijsko izkušnjo v vašem življenju!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po odlični ceni, preprosto obvezen v vaši torbici ali žepu! Je majhen, enostaven za upravljanje, ima lep dizajn in lahko izjemno močno vibrira. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za različne vaginalne ali analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Vam je všeč kaj, kar je 2v1? V tem primeru vam bo všeč Double Penetration Vibrating Stroker neposredno! Združuje nežna usta in popolno vagino v en sam pripomoček za samozadovoljevanje, ki vas ne bo očaral le z vibracijami, temveč tudi z materialom Fanta Flesh, ki ga ne bi ločili od človeške kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Space Rider 3000

    Svetleč vibrator iz mehkega materiala vas bo očaral s svojo obliko in tudi diskretno tihimi tresljaji.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Ta "čarobni" prstan vam bo zavidal Arabella! Uporablja se za upravljanje mini vibratorja, skritega v posebnem žepu seksi čipkastih spodnjic. Uživajte kadarkoli in kjer koli, sami ali s partnerjem, podnevi ali ponoči.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Čutna silikonska igrača za popoln užitek v vašem analu za vašo prostato! Ima eleganten daljinski upravljalnik, podoben uri, in vam ponuja 12 zmogljivih funkcij vibracij z intenzivnim sinhroniziranim vrtenjem in usklajenimi funkcijami z 2 zmogljivima motorjema.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    S svojim zaobljenim jezikom vas bo ta aplikacijski vibrator razvajal s popolno natančnostjo, zahvaljujoč velikemu telesu pa ga lahko nanesete tudi ravno in stimulirate celotno področje klitorisa. Potem vam ne bo preostalo drugega, kot da se prepustite čudovitemu občutku vrhunca!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Razkošna masažna glava Le Wand za ponovno polnjenje, elegantna črna, vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona. Naj vas razvaja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Želite doživeti neverjeten užitek? Potrebovali boste tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je prav ta PalmPower Extreme! Na prvi pogled ima edinstveno obliko, v kateri se boste počutili udobno. Vrhunska silikonska glava je dovolj široka in prilagodljiva, da jo lahko z njo pripeljete kamor koli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste popolni in želite samo popolne izdelke? Ta vibrator je na prvi pogled vrhunec popolnosti in orgazem, ki bo prinesel vašo rožo, bo popolnoma intenziven in sproščujoč. Močne in globoke vibracije, ki prihajajo iz žametno mehkega silikonskega ohišja, vas bodo pripeljale do prvega dobrega! Nato lahko poševno konico usmerite na katero koli mesto, ki bo zahtevalo stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    S tem kompaktnim silikonskim ojačevalcem dobre kakovosti Satisfyer Vibes pripravi res srčkano presenečenje. Magic Bunny vas bo s svojimi čarovniškimi triki v obliki hkratne stimulacije G-točke in klitorisa pripeljal do neslutenih orgazmov. Morda je videti majhen in nedolžen, a za njegovimi ušesi se skriva polna zajčja moč, ki vas očara z 2 neverjetno zmogljivima motorjema in 12 programi vibracij! Kakšno čudovito naključje, da je Magic Rabbit zaradi svoje kompaktne oblike tudi idealen sopotnik na potovanju. Morda ga ne boste pričarali iz klobuka, lahko pa ga preprosto potegnete iz torbice, ko boste naslednjič okusili.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Trojna stimulacija in izjemno močne vibracije! Ta vibrator Javid ima elegantno obliko in izdelavo, ki bo poskrbela za vse vaše občutljive predele. Majhna naramnica z mehkimi jezički bo božala klitoris, jajčice bodo poskrbele za analne užitke, prav pa bosta prišli tudi nožnica in G-točka. Uživajte na vse ali nič!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige bo na vaši nočni omarici izstopala po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 7 načini vibriranja in 3 hitrostmi. Monica lahko s svojo prožno glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Če združite stimulacijo vseh vaših občutljivih predelov, boste dosegli maksimalno zadovoljstvo. Tako je, pika. Simul8 prestižne blagovne znamke Nexus se osredotoča na penis, moda, mater in prostato. Uživali boste tako sami kot v družbi svojega kolega. Je čudovito prilagodljiv in vsebuje dva motorja, ki ciljata na prostato in jez. Uživajte povsod!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manjša različica našega kultnega masažnega pripomočka s palico, ki ga je mogoče ponovno napolniti. Palica Le Wand Petite je manjša po velikosti, a večja po moči.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Znebite se tresljajev urina na katerem koli delu telesa! S svojo mehko silikonsko glavo bo ta mehak urin in drzno mehka masažna glava spodbudila ne samo vaš klitoris, ampak tudi žrtvene mišice v vratih ali katero koli drugo. Telesna temperatura se hitro prilagodi in tudi po tako nepremostljivo nizki ceni ali ne.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Znebite se tresljajev urina na katerem koli delu telesa! S svojo mehko silikonsko glavo ta mehak urin in zelo mehka masažna glava stimulira ne samo vaš klitoris, ampak tudi žrtvene mišice v vratih ali katero koli drugo. Telesna temperatura se hitro prilagodi in tudi po tako nepremostljivo nizki ceni ali ne.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 193 do 224 od 412 skupaj

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.