×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za začetnike

Elementi 33 do 51 od 51 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Poiščite svojo G-točko in uživajte v neskončnem užitku in zadovoljstvu s tem popolnoma ukrivljenim vibratorjem. Narejen je iz vrhunskega silikona, ima 5 neverjetnih lastnosti, je vodoodporen in komaj čaka, da postane vaš najboljši prijatelj. Če ste ena izmed nas manj srečnežev in ne verjamete, da je v vaši nožnici skrivnostna G-točka, imamo zdaj edinstveno priložnost, da s tem vibratorjem vidimo nasprotno.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Hrepenite po neskončno neizmernem užitku? Spoznajte Cvelyn, vijoličastega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušil le s svojimi 30 intenzivnimi načini vibriranja, temveč tudi s svojo osupljivo obliko za ciljanje na točko G ter čudovito mehkim in gladkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljni!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Ni nujno, da je vibrator le penis z žilami! Lahko je tudi ljubka in zabavna igrača s slikami sladoleda, na primer, ki vam pričara nasmeh na obraz. Uživajte v vibracijah, skritih v tem orodju omejene izdaje, katerega cilj je prinesti veselje, vznemirjenje in zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Lola Teal

    Čudovit vibrator za vse priložnosti! Ima 10 funkcij intenzivnih vibracij in edinstven spiralni dizajn, v katerega se boste zaljubili. Čeprav je relativno majhen, vsekakor ni škodljiv, saj ga imaš vsaj povsod pri sebi in vedno pri roki. Uživajte v svilnato mehkem dotiku njegove silikonske površine!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Loveline Liora Pink

    Orgazmični prijatelj na svetilkah! Loveline Loira je odlično oblikovan vibrator, ki se neposredno dotakne vaše točke G. Všeč vam bodo njegove močne, a tihe vibracije, saj boste z njimi odkrili orgazmični potencial svojega najbolj občutljivega imena telesa, G-točke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Alexa Tomas Pocket Pussy

    Ljubka nežna vagina prelepe Alexe Thomas je lahko samo vaša! Tudi vi preprosto obožujete to senorito? Končno imate lahko vse zase! Njena vagina je čudovito prožna in v njej se boste počutili kot prava Alex. Udobno se prilega vaši roki, je prijetno mehak in realističen, stisnite ga in uživajte v njegovem tesnjenju, to bo pravo orgazmično veselje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Booty Sparks Pink Rose Glass Anal Plug Small

    Kaj pa, če svoji dragi osebi podarite nekoliko nekonvencionalno rožo? Ženske obožujejo rože in ta čudovit stekleni žebljiček je okran s čudovito vrtnico. Njegova roza barva je očarljivo romantična, njegova izdelava pa spominja na umetniško delo. Žebljiček je izdelan iz visokokakovostnega borosilikatnega stekla in ga je možno ogrevati ali hlajati. Zato ne čakajte in razveselite svojega partnerja z nepozabno vznemirljivo vrtnico!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Obožujete občutek, ko v roki držite zapeljivo dojko in jo lahko stiskate po želji? Zdaj pa si predstavljajte, da bi lahko zdrsnili vanj z druge strani. Se vam to zdi najlepša pravljica? Napaka, to je resničnost, spoznaj Hannah. To je mehka kozja bradica z bradavico, ki kliče po stisku, in vagino na drugi strani, ki hrepeni po tvojem tiču. In kot bonus dodaja vibracije, vau!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Masturbator Nelly Beer Bottle

    Obožujete pivo in ženske? Tudi vam bo všeč ta masturbator! Izgleda kot steklenica in skriva seksi vagino, ki je kadar koli pripravljena za vaš penis, ali je lahko še kaj več? Realistična oblika in mehak material vas bosta popeljala v sedmo nebesa, embalaža steklenice pa bo diskretno hranila vašo vznemirljivo skrivnost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Vogue Mini Double Dong Purple

    Dva je vedno več kot le ena in dvojna penetracija je vedno bolj zabavna kot solo. Ta dvojni Vogue dong je namenjen vsem ženskam, ki želijo podvojiti svoj erotični užitek. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, ki je enostaven za čiščenje in vzdrževanje. U-oblika je dildo in analni čep v enem. Primerna je tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje. Z njim razvajajte sebe ali svojega partnerja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta potovalni vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj lahko s svojim teksturiranim in kompaktnim ohišjem gre kamor koli in vas navduši z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Si želite imeti čvrsto medenično dno in uživati njegove prednosti? Pridobite te žogice in se začnite krepiti na najbolj prijeten način. V paketu boste našli 3 žoge različnih tež, tako da lahko začnete trening z najboljšo in se postopoma prebijate do najtežje. Potem vas čakajo le neverjetno intenzivni orgazmi in preprečevanje inkontinence!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Ni vam treba biti plemenitega rodu, da si privoščite eno izmed neverjetno očarljivih igrač iz kolekcije Royal Gems! Ta luksuzni vibrator ima eleganten kovinski zaključek in spominja na kronski dragulj. Njegov ukrivljen konec je idealen za natančno ciljanje točke G, nova generacija motorja F-1 pa vas bo navdušila s svojo neverjetno močjo nihanja. Ta dragulj preprosto želite imeti na nočni omarici!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Arcwave Ghost Pocket Stroker Blue

    Potrebujete desnico za svojo desno roko? Ghost je silikonski pomočnik pri samozadovoljevanju, s katerim se boste še bolj zabavali! Je čudovito mehak in nežen do kože ter ima dve stimulativni teksturi, eno na vsaki strani. Odkrijte nove vznemirljive občutke, dizajn, enostaven za uporabo, in inovativno preprostost, ki vas bo popeljala v nebesa.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PowerBullet Rechargeable Vibrating Bullet 10 Functions Pink

    Kaj ne sme manjkati v vaši zbirki erotičnih pripomočkov? Majhen vibrator, ki ga imate lahko vedno s seboj! Če izberete ta PowerBullet, se boste takoj zaljubili v njegov močan motor, ki vam bo dal neverjetno globoke in ropotajoče vibracije. Za vse tiste, ki iščejo resnično vibracijsko moč!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen prstni vibrator z obliko, ki vam bo pomagala udobno doseči G-točko. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z draženjem točke G.

    61,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Rocks-Off RO-120mm 10 Speed Chrome

    Majhen, a zelo učinkovit vibrator v čudovitem luksuznem kromiranem dizajnu in z 10 odličnimi lastnostmi priljubljene blagovne znamke Rocks-Off.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Play Rechargeable Vibrating Bullet Fuchsia

    Ali hrepeniš po različnih sladkih občutkih? Čeprav se ta mali vibrator morda zdi neopazna igrača, ima kljub temu veliko moč. Narejen je iz ultra mehkega in udobnega silikona ter vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja. Je tudi vodoodporen in bo vašo kopel naredil prijetnejše. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    41,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Flashing Mini Vibe Purple

    Majhen svetleč vibrator, ki se bo prilegal v vsako torbico! Je domiselno ukrivljen in ima prijetno gladko površino. Omogoča vam izbiro 7 načinov vibriranja in bo zadovoljil vsa vaša občutljiva mesta. Najboljša pa je integrirana luč, ki je zabavna in praktična, če se igrate v temi.

    41,90 €

    24,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 51 od 51 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.