×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki Kiotos za moške

Elementi 65 do 96 od 176 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Urethral Shower Head Plug

    Uživajte v svojih strastih in izpolnite svoje želje s to visokokakovostno napravo za penis iz nerjavečega jekla. Penisstick čep iz Kiotosa je lep na pogled, saj je neverjetno sijoč in oblikovan za dodatno stimulacijo. Enostavna je za vstavljanje, votla in ima več lukenj v podstavku, tako da bo vaše pihanje prha užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 69

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impozantno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Komplet Hegarjevih zvokov iz uretre je zbirka vrhunskih zvokov iz uretre za različne občutke.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cock Tube Cage Chastity

    Ali želite svojo ptico vzeti brezplačno? Ta čudovita kletka za čistočo iz nerjavečega jekla bo pravi dodatek. Je ročno poliran, kar mu daje razkošen videz in ima premer 35 mm, obroček na modih pa 45 mm. Uživajte v svojem najljubšem občutku, ko se preprosto ne morete utrditi.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Začni svoje pustolovščine v suženjstvu s tem privlačnim začetnim kompletom, ki ima vse!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Ste nori na zvok? S tem vtičem boste še boljši! Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Je gladko poliran in enostaven za namestitev. Pojdite do svojega orgazma tako globoko, kot potrebujete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luksuzni mavrični zobnik z 2 kolesoma. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, stimulacija živcev bo maksimalna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Curve Steel Dildo

    Luksuzen in popolnoma ukrivljen dildo priljubljene znamke Kiotos iz 100% nerjavnega jekla.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Tako kot ta spominja na leva, ki bo vašemu sužnju omejil svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cock Ring with Leather Leash

    Ali mora svojega porednega kolega pripeti na povodec? Samo nataknite si ta erekcijski obroček iz PU usnja in kot ovratnico za penis ter nanj pritrdite povodec iz istega materiala. Preprosto vpnite karabin in že greste!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Popolne sponke za bradavice za vznemirljiv trik! Te sponke za bradavice lahko izvajajo neverjeten pritisk, zaradi česar boste doživeli čutno stimulacijo brez primere, ki je ne boste nikoli pozabili. Opremljeni so z gumo na notranji strani sponk in so izdelani iz kvalitetne kovine.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Stainless Steel Butplug with Remote

    Ali sanjate o močnih vibracijah za zadnjimi vrati? Tako boste zagotovo sanjali o kakovostnem žebljičku, ki je lahko ta znamke Kiotos. Izdelan je iz luksuznega nerjavečega jekla, zato vam lahko služi več let in vam prinese razburljiva vznemirljiva doživetja. Ali boste krmilnik obdržali v roki ali ga boste zaupali svojemu partnerju in vam ga izročili?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Thick Glass Dildo

    Ali imate radi dizajnerske bisere? Ta čudovit steklen prs bo izstopal na vaši nočni omarici in oboževali boste njegovo minimalistično obliko. In ne le to, poskrbela vam bo tudi za vrsto razburljivih občutkov, saj jo lahko zelo preprosto segrejete ali ohladite. Uživajte v hladni ali topli penetraciji z umetnino – steklenim vibratorjem.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Ali radi preizkušate svojo sečnico? Ne pozabite, da za to potrebujete najkakovostnejša orodja. Ta komplet dilatatorjev, zasnovanih za sondiranje nerjavnega jekla, vam lahko pride prav. Odkrijte intenziven užitek z njo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 74

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Kiotosovi jekleni izdelki so izdelani iz 100 % nerjavečega jekla, kar zagotavlja najvišjo kakovost jeklenih izdelkov, ki so danes na voljo.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Ste nori na zvok? S tem vtičem bodo vaše vznemirljive izkušnje še intenzivnejše. Izdelan je iz visokokakovostnega luksuznega nerjavečega jekla. Ima stimulativno obliko kroglic in izjemno eleganten videz, saj končni pokrov čutno krasi vaš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 71 Glow in the Dark

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta naprava za mučenje prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Na notranji strani ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Obožujete ekstreme? Ta teža je ekstremno umetniško delo, ki tehta 649 gramov, si upaš? Težo lahko še povečate tako, da na ušesce pritrdite dodatne uteži. Z imbus ključi pritrdite 39 mm obroč na moda in pustite, da se ročno polirano nerjavno jeklo zasije!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Glass Plug Rose Pink

    Ali veste, da ima vsaka ženska rada rože? In vsaki ženski bo všeč tudi ta nežna roza žebljička z vrtnico. Izdelan je iz visokokakovostnega nezlomljivega stekla in po videzu spominja na umetniško delo. In kaj je najboljše? Zatič lahko zelo enostavno segrejete ali ohladite in uživate v še bolj čutnem vznemirjenju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Collar 5cm

    Vrhunski usnjeni ovratnik priljubljene znamke Kiotos je idealen za sužnje začetnike, pa tudi za izkušene ljubitelje, ki vedo, kaj hočejo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 60 Glow in the Dark

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni komplet 14 dilatorjev iz nerjavnega jekla priljubljene znamke Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos COX 038 Extra Long Black 40cm

    Hrepenite po nečem? 40 cm dolg dildo ima gladko površino in se bo globoko zaril v vas. Zaradi močnega sesanja ga lahko enostavno pritrdite na temeljni premaz na ploščicah ali na kopalni kadi, visokokakovosten tekoči silikon vam bo všeč zaradi svoje fleksibilnosti in varnosti. Uživajte v novih izkušnjah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Ali želite delati in izgubiti erektilno pest? Ta črn rokav je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in se uporablja za nošenje. Ima dobro kondicijo in prijetno zaokroženo delo ter vam bo zagotovil nadaljnje in močnejše erekcije, ki bodo osrečevale vas in vašega sodelavca. Preverite, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Ali želite delati in izgubiti erektilno pest? Ta črn rokav je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in se uporablja za nošenje. Ima dobro kondicijo in prijetno zaokroženo delo ter vam bo zagotovil nadaljnje in močnejše erekcije, ki bodo osrečevale vas in vašega sodelavca. Preverite, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Red 10m

    Kakovostna vrv naj bo bistveni element vaše poredne in nevarne erotične opreme. Ta vrv Kiotos Deluxe je zelo udobna, saj je narejena iz 100% bombaža in ima čutno fino strukturo. Zavežeš njega ali njega? Ali ti ali ona?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je približno 7 cm, na notranji strani pa ima 4 točke, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta zlati dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    En komplet in veliko možnosti! Uživajte v vsakem od 15 dilatatorjev različnih velikosti za ženske in druge namene. Pakirani so v praktičnem in lepem ohišju, imajo srebrno barvo in so izdelani iz 100% kirurškega jekla iz nerjavnega jekla. Privoščite si nepozabno izkušnjo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silk Rope Pink 10m

    Kakovostna plast bo najpomembnejši element vašega naročila in nevarne erotične opreme. Ta plast Kiotos Silk je zelo udobna, narejena je iz lahke in ima dobro fino strukturo. Boste vzeli njega ali njo? Ampak ti ali ona?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 176 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.