×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki G-točka Črna

Elementi 97 do 128 od 148 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje in odkrivanje vaginalnih ali analnih užitkov. Ta prilagodljiv vibrator ima ne le lepo, ampak tudi praktično obliko. Z njim lahko hkrati stimulirate prostato in jez ali pa stimulirate G-točko in klitoris. Njegova funkcija napihovanja zagotavlja občutek polnosti, dodajate pa lahko tudi vibracije v 7 načinih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Lastniki Doxy No.3 pozor! Na voljo je zbirka nastavkov za vašo najljubšo masažno glavo iz delavnice prestižne znamke Nexus. Veselite se najkakovostnejših materialov in oblik za zadovoljstvo žensk in moških. Na primer, izberite Nexus Rabbit za neprimerljivo intenzivno G-točko in stimulacijo klitorisa hkrati. Odkrijte nebeške orgazme z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size S Black

    Užitek, korist in poslušanje svojega telesa. Ampak te zanima? Te Dildo Plug Beads vas bodo zapeljale s svojo progresivno zasnovo, ki je sestavljena iz 3 kroglic s postopoma naraščajočim premerom za enostavno in prijetno vstavljanje ter hkrati intenzivno stimulacijo. Uživajte v prednostih centimeter za centimetrom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderen, lep, priročen in izjemno luksuzen je dvojni stimulacijski vibrator IDA. Enostavno ga prilagajate preko telefonske aplikacije in ima patentirano WaveMotion tehnologijo, ki vas ne bo pustila na cedilu, saj sledi gibanju vašega prsta in tako prinaša neverjetne užitke valovanja. Uživajte najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size S

    Želite okusiti nove višine užitka? Ta silikonski dildo vas bo popeljal točno do teh višin! Združljiv je z pasovi in se konča z močnim priseskom za prostoročne igre. Ukrivljena oblika udobno doseže G-točko ali prostato, tako da bosta ona in P&G dildo uživala v svojih nebeških užitkih.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitek za vagino, točko G, klitoris in danko! Ta vibrator misli na vse! Zajčja ušesa bodo božala vašo piko, popolno oblikovan srednji del bo pokazal G-točko, kroglice pa bodo čutno razvajale anal. Uživajte v 7 načinih vibriranja za točko G in 3 načinih za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 87

    Elegantno, boljše in vsako leto oblikovano s pozornostjo do detajlov, kot so izdelki iz luksuzne linije steklenih vibratorjev in analnih čepov, ki ste jih prejeli danes. Je pa iz visokokakovostnega stekla in vasi so edinstvene, živahne in boljše.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Black

    Klasičen vibrator s čudovitimi lastnostmi, ki ne bo nikogar užalil. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je genialno oblikovan, da vam pomaga ciljati na točko G in vam s svojo stimulacijo pokaže sedmo nebo. Narejen je iz ABS plastike s prijetno silikonsko površino, ki je varna za telo, ponuja 7 stopenj tresljajev in je vodoodporna. Sok napajata 2 bateriji AA, ki nista vključeni v paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta očarljiv in domiselno oblikovan vibrator se bo zaljubil v vašo točko G, saj bo zlahka našel, božal in navdušil. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size M Black

    Zadovoljstvo, užitek in poslušanje svojega telesa. Ali te zanima? S svojimi velikodušnimi oblinami in okroglo obliko vam bo ta Dildo Plug Curvy ponudil prijetno mehak uvod in hkrati intenzivno stimulacijo. Uživajte v užitku centimeter za centimetrom!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Magnum Black

    MAGNUM je dildo za ljubitelje večjih dimenzij. S svojo dolžino 18 cm je MAGNUM resnično impresiven. Z rahlo ukrivljeno obliko zlahka najde točko g med vaginalno uporabo in stimulira prostato med analno.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S tako lahkoto, kot metulj pristane na roži, se ta vibrator dotakne vaše g-točke in jo zavibrira do norosti. Narejen je iz čudovito mehkega silikona, polni se preko USB kabla, moč tresljajev pa lahko izbirate z gumbom med krilci. Poletite v svet strasti, sreče in orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 se prilagaja vašim željam! Sprejemljivo je in bo služilo vašim potrebam in zahtevam. Končne površine božje točke g lahko zabavate tudi pri stimulaciji klitorisa ali bradavic. Prekinite svoje žalosti in uresničite svoje sani!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Iščete igračo za trenutke sami ali v dvoje? Infinite Joy ima dva prožna trakova, ki lahko zadovoljita vsakogar na različne načine. Njihova gibljivost doseže 360° in je primerna za zunanjo stimulacijo, medtem ko je drugi brezroki konec, ki je opremljen tudi s solo motorjem, idealen za notranjo stimulacijo. Kako se spopadate s tem? Uresničite svoje strastne scenarije!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Vsestranski užitek in edinstvena elektrostimulacija! Ta vibrator ima obešalnik za stimulacijo klitorisa, uživali pa boste tudi v elektrostimulacijskih impulzih. Njegova velika glava bo božala točko G, klitoris pa bo užival v vibracijah 7 načinov. Uživajte v dotiku mehkega silikona, predvsem pa v vseh nekonvencionalnih občutkih, ki jih povzroča elektrostimulacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Mislite, da so prstne igre samo za raziskovalce začetnike? Ravno nasprotno je res! Prsti zmorejo veliko več, kot si lahko sploh predstavlja. Še posebej, če jim nadenete vibrator Alexander Finger. Je precej tanek in tudi votel, zato se prilega prstu in ga spremeni v popolnega užitka. Oblecite ga in pojdite raziskovat občutljiva mesta na svojem telesu ali na telesu vašega partnerja.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    »Ne glej me premočno in se me takoj dotakni!« Vibrator Gjack 2 je izdelan iz revolucionarnega materiala Bioskin, ki ga ne boste prepoznali na človeški koži, poleg tega pa je tudi ekološki, hipoalergen, puhast, popolno in razkošno. Vibrator kot tak je zelo zmogljiv, ponuja vam 6 različnih načinov vibriranja z zelo tihim delovanjem, je polnilni, vodoodporen in njegovo upravljanje je več kot enostavno.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Sanya Black

    Za vse ženske, ki hrepenijo po nečem kot je pepel! Vibrator Sanya je mehak, udoben in prilagodljiv ter zelo luksuzen in ergonomičen. Udobno se prilega vašemu pasu in čudovita mehkoba njegovih vibracij vam bo ponudila vrsto vznemirljivih občutkov, ki vas bodo pripeljali do opojnega vaginalnega (ali klitorisnega) orgazma. Elegantna ugodnost je zagotovljena!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Strap-On Dong Black Large

    Iščete popoln dildo ne samo za pas za pasove Taboom? Ta dildo je zasnovan tako, da lahko z njim uživate v popolnem spolnem užitku in zadovoljstvu. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zato je zelo udoben, gladek in tudi domiselno oblikovan. Igrajte solo ali v paru z njim!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masirajte in stimulirajte s toploto, mrazom in vibracijami! Eleganten vibrator Hot'n Cold proizvajalca You2Toys je odličen za večkratno uporabo na telesu in v notranjosti. S sploščeno konico lahko udobno ciljate kamor želite, žametno mehka površina bo sprostila vašo kožo. Izbirajte med 7 funkcijami vibriranja in se zanašajte tudi na funkcijo ogrevanja do 43 °C ali funkcijo hlajenja!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo črne in zlate. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Herrules Nami Vibrating Egg Remote Control Black

    Časi se spreminjajo, o spolnosti se začne odkrito govoriti, zato ni kaj čakati, pojdite sami ali s partnerjem na raziskovanje novih razburljivih užitkov! Nami je priročno vibrirajoče jajce na daljinsko upravljanje, ki ima zaobljeno in ukrivljeno obliko ter dolg silikonski rep. Zgrabite krmilnik sami ali ga zaupajte svojemu nasprotniku, vaša propad ne bo poznal meja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. Ta vibrator vas bo navdušil s popolno dvojno stimulacijo za notranjo in zunanjo stran vagine. Sprostite se, opustite svoje zavore in se sprostite z dih jemajočim orgazmom!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon izstopa med drugimi igračami! Je čutno črna s kromiranimi detajli na dnu. Narejen je iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je svilnato mehak in mehak na dotik, gumbi pa poskrbijo za udobno upravljanje. Uživajte v njegovi mehki konici, ukrivljeni obliki s stimulativnimi grebeni in dosežete svojo točko G, medtem ko nežno božate klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Imate vprašanja o tem, kako spremljati svoje povprečne misije in neuslišane želje? Lahko rešiš tega zajca! Ponudil vam bo 5 vzorcev vibracij, ki jih imate povsod. Je nenavadno mehka, narejena iz silikona in se s pepelom dotika vseh pregrad. Poleg tega je tudi vodoodpornost in po zelo ugodni ceni, vendar ne čakajte in prosim.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v zajčjem slogu, ki misli tudi na klitoris, skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za treniranje medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate o neskončnih nočeh, polnih neprekosljivega užitka? Družbo vam bo z veseljem delal vibrator TardeNoche! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je prijetno svilnato gladek in mehak. Najboljši del pa so njegove zmogljive funkcije, ki vam bodo omogočile zabavo na tisoč različnih načinov. Pridite izvedeti več!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size XL

    Želite okusiti nove ugodnosti? Ta silikonski dildo vas bo zažgal do teh višin! Združljiv je s potnimi listi in se konča s potnim listom za prostorne igre. Skrita oblika doseže G-točko ali prostato, tako da sta jo ona in P&G dildo uporabila v svojih nebesnih koristih.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite doživeti pravi užitek v spodnjicah? Ta shikula se trese, utripa in vibrira! In kadarkoli in kjerkoli, saj je tiho in diskretno. Ima vložek v obliki penisa, ki vibrira v vaš užitek, in vibrirajočo roko z mehko teksturo za užitek klitorisa. Z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Cowgirl Lone Ranger Silicone Attachment

    Bi radi poskusili nekaj novega s svojim ljubljenim položajem jebene kaubojke? Nič ni lažjega kot opremiti ga s tem nastavkom iz 100 % mehkega silikona. Njegova širša okrogla konica se bo prijetno potopila v vas in masirala točko G ali prostato. Rebrasta zunanja površina bo nato povzročila dodatno stimulacijo klitorisa ali presredka in kmalu boste dosegli svoj orgazmični zaklad.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 148 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.