×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki G-točka večnamenski

Elementi 65 do 96 od 208 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, utripa, sesa, bije in tapka! Ta vibrator bo izpolnil vse vaše želje. Uporabljate ga lahko za masažo celega telesa ali za draženje intimnih predelov. Njena dva konca sta uporabna, na eni strani je fleksibilna masažna glava s sesalnim nastavkom ali brez nastavka za točenje. Na drugi strani je ergonomsko ukrivljen vibrator z gibljivo konico. Preizkusite vse 3 funkcije 10 načinov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Ali potrebujete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, prožnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so združene, kar bo popolnoma všeč. Uživajte v članstvu s svojim partnerjem ali partnerjem.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Komplet poln užitka! Evolved Intense Pleasure Kit je nabor 8 komponent, ki bodo zagotovile, da bodo vaše erotične igre, solo ali v paru, dobile novo in veliko boljšo raven. Venerine kroglice, analni čep, vibracijski obroč in vibrator s 4 nastavki, vse v romantično roza barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 29

    Eleganten in razkošen dildo ročno izdelan iz stekla. S svojimi dodelanimi, dih jemajočimi detajli bo navdušil vsakega zahtevnega ljubitelja. Svojo edinstvenost pridobi s svojim videzom pihanega stekla.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najboljši prijatelj za samotne večere! Angus je senzualni vibrator s šok funkcijo in 2 močnima motorjema, s katerima lahko popolnoma uživate v svojem orgazmičnem potencialu. Ponudil vam bo 8 načinov vibriranja in 8 načinov udarca in ne samo to, zahvaljujoč traku boste uživali tudi v stimulaciji klitorisa. Uživajte v neverjetnih lastnostih, mehkem silikonskem materialu in moči 2 močnih motorjev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Atlas Pink

    Majhen, a priročen, vznemirljiv in živahen, to je Pretty Love Atlas. Njegova uporaba je popolnoma enostavna, samo pritisnite gumb. Mehki silikon in značilna glava bosta prava stvar za vaše navdušenje, genialni ukrivljeni pa bodo še posebej uživali v točki g. Poiščite svoj pravi kot in se igrajte z vami kot še nikoli!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Izjemno prilagodljiv pomočnik za različne stimulacije! Je razkošen vibrator z dolgim in upogljivim ročajem, ki ga je mogoče upogniti v vse smeri, tudi do 180 stopinj! Njegova vibrirajoča glava lahko stimulira tudi najbolj nedostopna mesta in zlahka doseže točko G ali P. Lahko ga tudi povabite, da se ljubi in ga boža med klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 18

    Elegantno, boljše in vsako leto oblikovano s pozornostjo do detajlov, kot so izdelki iz luksuzne linije steklenih vibratorjev in analnih čepov, ki ste jih prejeli danes. Vendar je narejen iz zamrzovalnega stekla in vasi so edinstvene, prijazne in boljše.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Rock N'Ride ima 2 zmogljiva motorja in je pripravljen, da vas potroji! Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 iz silikona s 3 motorji bo razvil vse vaše erogene stožce: uporabite ga lahko kot vibrator za prilagajanje, vibrator tlačnih cilindrov ali vibrator G-točkov za največjo raznolikost v času, ko ste ženska.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Najbolj tehnološko napreden vibrator, ki cilja na točko G, kar jih je svet kdaj videl. Izpolnite vse svoje intimne želje s Kiiroo Pearl 2, ki ima tehnologijo, občutljivo na dotik, zmogljiv motor in vodoodpornost. Ta sodobna igrača posluša vašo vagino in njene potrebe ter nato stimulira, draži in posledično vzbuja najintenzivnejše orgazme. Še več, svoj vibrator lahko združite z masturbatorjem Kiiroo in v njem uživate na daljavo s svojim partnerjem ali pa Pearl 2 sinhronizirate z interaktivnim erotičnim videoposnetkom ali virtualno resničnostjo in se popolnoma potopite v svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite skupaj uživati v še več erotičnih trenutkih? Zagotovite si ta čudovit in personaliziran prstan! Izdelan je tudi iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in zagotavlja še boljšo in bolj vznemirljivo penetracijo. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite občutku stimulacije klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Surprise Love Toy Set

    Komplet poln užitka! Razveselite sebe in svojega nasprotnika z njo, saj vsebuje igrače, na katere bosta znorela on in ona. 12 erotičnih pripomočkov iz tega kompleta bo popestrilo vaše posteljne igre, uživalo v raznolikosti, novih izkušnjah in edinstvenih občutkih.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in živahnim vzgonom, zato ga je mogoče uporabljati v različnih oblikah. Uporabljeni so bili kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Gigi 2 Blue

    GIGI™ 2 je izboljšana različica enega najbolj priljubljenih vibratorjev. GIGI je verjetno najbolj pozitivno ocenjen aparat za stimulacijo intimnih točk G, kar je bilo ustvarjeno. Zahvaljujoč sploščeni konici je idealen za odkrivanje te erogene cone. Nove izboljšave vključujejo mehkejši silikon, popolnoma vodoodporen dizajn in 100 % večjo zmogljivost v vseh 8 načinih vibracij.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Vaš osebni trener medeničnega dna! Kegel Rejuve je še pametnejši, kot pričakujete. Opremljen je z visoko občutljivimi večtočkovnimi senzorji, ki zaznajo tudi najfinejšo mišično moč. Priročna aplikacija Magic Kegel APP vam nato ponudi prilagojene tečaje usposabljanja, oceni vaš napredek in vam svetuje, kako najbolje izboljšati svoje žensko zdravje s krepitvijo mišic medeničnega dna.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Včasih morate zmasirati celo telo, drugič pa sanjate o orgazmični intimni stimulaciji? Ta ekskluzivna masažna glava vam ne ponuja le mehke okrogle glave z 8 načini vibriranja in 3 hitrostmi, ampak tudi 2 priročna nastavka. Privoščite si, zaslužili ste si!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 208 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.