×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki G-točka silikona Črna

Elementi 65 do 96 od 135 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Ella Black

    Ella je prvi dildo iz delavnice LELO, posebej zasnovan za stimulacijo G-točke. Za maksimalno vznemirjenje priporočamo uporabo Elle v kombinaciji z Lily, Nea ali Yva, ki bodo spodbudile vaš klitoris. Zahvaljujoč popolni funkcionalni zasnovi je Ella užitek ne le za oko, temveč tudi za telo s svojo žametno površino brušenega medicinskega silikona.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator je namenjen predvsem parom, kar pa ne pomeni, da v njem ne morete uživati sami. Povabite ga k ljubljenju, poskrbel bo za G-točko, klitoris in glavico!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Secret G 21X Liquid Silicone Dildo with Remote Control

    Pretirani realistični dildoji so vas nehali zabavati in iščete nekaj modernega in razkošnega? S tem razkošnim vibrirajočim vibratorjem za napenjanje lahko preprosto udarite v točko g ali prostato in dobesedno padete v njegov neverjeten tekoči silikonski material, ko ga prvič uporabite. Pridite in uživajte v 7 ekskluzivnih 3-stopenjskih načinih vibriranja, ki jih lahko izberete s krmilnikom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    So ti všeč pravi fantje? Potem vam bo všeč Real Deal Neal! Njegovo seksi telo skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za vadbo medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla. Uživajte v njegovem razburljivem dizajnu in funkcijah!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Ali v skupnem užitku manjka iskrica? Podarite mu to s tem čudovitim vibratorjem za par! Izdelan je iz prvovrstnega tekočega silikona in je zato popolnoma prilagodljiv, zato ga lahko udobno nastavite v najbolj udoben položaj. Ima tudi dva močna motorja, zato izbirajte med 10 funkcijami intenzivnega vibriranja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator v zajčjem slogu bo namenoma dražil točko G, pa tudi klitoris. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki je povezano z dvojno stimulacijo najbolj občutljivih točk na ženskem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister je popolna kombinacija vibracij in novega vrtljivega sistema. Tako vam bo ponudil tridimenzionalno rotacijo, zahvaljujoč kateri se boste z užitkom zvijali! Uživajte v neverjetni stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati s tem močnim in priročnim orodjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug Snaky Metallic Black M

    Zadovoljstvo, užitek in poslušanje svojega telesa. Ali te zanima? Ta Dildo Plug Snaky vas bo popolnoma osupnil s svojim ostrim in veličastnim dizajnom. Njegova podolgovata konica in ozka oblika učinkovito najdeta pot do cilja tako v anusu kot v vagini. Uživajte v vznemirjenju in dih jemajočem užitku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Black

    Plimovanje užitka, ki je v glavo segel kot val.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Pomočnik za pravi orgazem! Real Vibration M je očarljiv vibrator iz zelo prijetnega silikona, s katerim boste sprostili svojo domišljijo. Je rahlo realističen in vam ponuja 7 intenzivnih funkcij in 4 načine intenzivnosti. Spogledujte se z njim in dosezite vrhove.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Dual Explorer Dual Stimulator Black

    Želite odkriti ves vznemirljiv potencial, ki ga ima vaše telo? Dual Explorer vam bo z veseljem pomagal! Ponuja vam 9 načinov vibriranja in 9 načinov gibanja navzgor in navzdol. Stimulator je čudovito prilagodljiv in z njim lahko božate svojo nožnico, klitoris, terminal, nasip ali bradavičke! S čim torej začneš?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Ali želite spremeniti svoje spolno življenje na bolje? Preizkusite to vibracijsko jajce Shove, izdelano iz najkakovostnejšega silikona z osupljivo končno obdelavo. Poleg klasičnih tresljajev vas bo razveselila udarna funkcija, ki je zelo uau! To gibanje navzgor in navzdol vam bo pokazalo super vznemirljivo raven stimulacije, od vas pa je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik obdržali v roki ali ga predali partnerju!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli s posebnim poudarkom so G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ta elegantni črni realistični zajček bo s svojim pristnim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni mini vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj in je zaradi svoje manjše velikosti idealen tudi za začetnike. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Plus Black

    Poiščite svojo G-točko in uživajte v neskončnem užitku in zadovoljstvu s tem popolnoma ukrivljenim vibratorjem. Narejen je iz vrhunskega silikona, ima 5 neverjetnih lastnosti, je vodoodporen in komaj čaka, da postane vaš najboljši prijatelj. Če ste ena izmed nas manj srečnežev in ne verjamete, da je v vaši nožnici skrivnostna G-točka, imamo zdaj edinstveno priložnost, da s tem vibratorjem vidimo nasprotno.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najboljše za vas in vaše zadovoljstvo? Ta "kunec" iz Dorcela vas ne bo nikoli pustil na cedilu! Njena neverjetno prilagodljivost bo božala vašo točko G in klitoris hkrati. Njegove močne vibracije in teksturirana površina vam bodo zagotovili trenutke intenzivnega užitka. Dodajte k temu funkcijo ogrevanja za vroče občutke in se podajte na spolno avanturo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Vibrator Black

    Naj vas ne prepričajte, da boste spoznali to črno eleganco, ki vam bo spremenila življenje. Z njim bo vaša maternica okusila čuten dodatek, ki posnema pravo penetracijo, kot ne more nobena druga igrača. Zaljubili se boste v čudovito mehak in prijeten silikonski material ter premišljeno ukrivljen ergonomski ročaj, ki se udobno prilega vaši roki. Kaj torej čakaš?

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno ni katerikoli vibrator, ona je boginja G-točke! Je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za točko G na svetu in vam bo dal globoke, ropotajoče vibracije, usmerjene neposredno v to občutljivo točko. Uživajte v agoniji, ki se sprehaja po vašem telesu in izginja v neverjetno prijetnih orgazmičnih nebesih.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size M

    Želite okusiti nove ugodnosti? Ta silikonski dildo vas bo zažgal do teh višin! Združljiv je s potnimi listi in se konča s potnim listom za prostorne igre. Prepovedana oblika doseže G-točko ali prostato, tako da sta jo ona in P&G dildo uporabila v svojih nebesnih koristih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Iskalna oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti so priljubljene z eno zvezdico - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan za vsako izkušnjo, s katero je bolj zastrašujoča. Ne samo, da lahko točka V intenzivno vibrira, s pomočjo fiziološke funkcije stane tudi klitoris. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Magnum Black

    MAGNUM je dildo za ljubitelje večjih dimenzij. S svojo dolžino 18 cm je MAGNUM resnično impresiven. Z rahlo ukrivljeno obliko zlahka najde točko g med vaginalno uporabo in stimulira prostato med analno.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Priročna in kakovostna igrača za čutno polnjenje in odkrivanje vaginalnih ali analnih užitkov. Ta prilagodljiv vibrator ima ne le lepo, ampak tudi praktično obliko. Z njim lahko hkrati stimulirate prostato in jez ali pa stimulirate G-točko in klitoris. Njegova funkcija napihovanja zagotavlja občutek polnosti, dodajate pa lahko tudi vibracije v 7 načinih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Lastniki Doxy No.3 pozor! Na voljo je zbirka nastavkov za vašo najljubšo masažno glavo iz delavnice prestižne znamke Nexus. Veselite se najkakovostnejših materialov in oblik za zadovoljstvo žensk in moških. Na primer, izberite Nexus Rabbit za neprimerljivo intenzivno G-točko in stimulacijo klitorisa hkrati. Odkrijte nebeške orgazme z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me P&G-Spot Dildo Black Size S

    Želite okusiti nove višine užitka? Ta silikonski dildo vas bo popeljal točno do teh višin! Združljiv je z pasovi in se konča z močnim priseskom za prostoročne igre. Ukrivljena oblika udobno doseže G-točko ali prostato, tako da bosta ona in P&G dildo uživala v svojih nebeških užitkih.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size S Black

    Užitek, korist in poslušanje svojega telesa. Ampak te zanima? Te Dildo Plug Beads vas bodo zapeljale s svojo progresivno zasnovo, ki je sestavljena iz 3 kroglic s postopoma naraščajočim premerom za enostavno in prijetno vstavljanje ter hkrati intenzivno stimulacijo. Uživajte v prednostih centimeter za centimetrom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se v ta vibrator s priročno drsno kroglico, ki bo dražila in uživajte v občutljivi točki G.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Užitek za vagino, točko G, klitoris in danko! Ta vibrator misli na vse! Zajčja ušesa bodo božala vašo piko, popolno oblikovan srednji del bo pokazal G-točko, kroglice pa bodo čutno razvajale anal. Uživajte v 7 načinih vibriranja za točko G in 3 načinih za klitoris!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderen, lep, priročen in izjemno luksuzen je dvojni stimulacijski vibrator IDA. Enostavno ga prilagajate preko telefonske aplikacije in ima patentirano WaveMotion tehnologijo, ki vas ne bo pustila na cedilu, saj sledi gibanju vašega prsta in tako prinaša neverjetne užitke valovanja. Uživajte najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 135 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.