×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki G-točka

Elementi 65 do 96 od 114 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite zadovoljiti vse občutljive točke na svoji roži? Naj ga okusi ta zajček! Neutrudno bo potiskalo, kroglice pod želodom se bodo vrtele in manjši obešalnik bo vznemirljivo vibriral na vašem klitorisu. Rožnati First Suchter vas bo v orgazmičnih rokah popeljal do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Power G vam bo pomagal, ne skrbite, on ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator v zajčjem slogu bo namenoma dražil točko G, pa tudi klitoris. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki je povezano z dvojno stimulacijo najbolj občutljivih točk na ženskem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Z aplikacijo G-Spot Flex 4 Connect dobite posebej nadarjenega ljubimca. Zahvaljujoč notranji žici postane vibrator za točko G z enim gibom vibrator za zajce. Upravljajte ga prek aplikacije Satisfyer Connect za individualno erotiko.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 razvaja G-točko in klitoris po vaših željah. Fleksibilna gred omogoča, da se vibrator G-točke spremeni v vibrator za zajce. Dva močna motorja vas bosta pripeljala do vročega vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja nežno globoko stimulacijo točke A.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Panty Vibe Pink

    Kaj lahko popestrite svoj vsakdan z izjemnimi izkušnjami? Ta priročen vibrator bo vedno pripravljen, da se skrijete v vagino in hkrati božate vaš klitoris. Je zelo diskreten in z njim se lahko odpravite ven in kjer koli že ste, narekujete jakost tresljajev glede na vaše trenutne želje, izbirali boste lahko med 10 načini!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Vibrator Double Vibe prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova ergonomska oblika skrbi za zunanji in notranji del nožnice, in ker je čudovito prilagodljiva, se prilagaja vsem vašim zahtevam in željam in se z njo lahko igrate na kakršen koli način. Ogrejte se z 2 zmogljivima motorjema in pojdite v raj s stilom in udobjem!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ali menite, da ob podelitvi G-točk niste bili na vrsti? Mogoče še niste imeli sreče, da bi ga našli! Ta vibrator vam bo pomagal, ne skrbite, saj ve, da je brez njegove pomoči včasih težko. Ima popolno obliko za iskanje tega centra užitka in mu ponuja 7 močnih funkcij vibracij.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja izjemno globoko stimulacijo točke A. Vibrator s stimulativno žlebljeno strukturo vas bo razvajal z 2 motorjema z ergonomsko ravno gredjo in ozko, fleksibilno konico.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Evolved The G-Rave Purple

    Spremenite svojo spalnico v rave klub z igračo, ki vam bo popestrila užitek! Naj svetle luči na igrači nadzorujejo vašo igro z nežno obokano glavo, zasnovano tako, da vsakič udari v točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Sensual Glass Wanda Glass Dildo

    Dih jemajoč stekleni dildo Wanda, ki ponuja različne možnosti za užitek, vas bo s svojim elegantnim videzom in domiselno obliko očaral že na prvi pogled.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Samo s tem vibratorjem bodo vaše intimne igre spominjale na romantično nočno nebo, polno zvezd… Se pravi le dokler ne boste celega neba dali v nožnico. Firefly Glass Wand je zapeljiv, skrivnosten, igriv in nenavaden dildo z obliko za udarjanje v točko g in je izdelan iz prvovrstnega borosilikatnega stekla, ki vsebuje svetleče delce.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Ali ste vedeli, da G-točka ni edino mesto v ženskem telesu, ki ženske spodbuja k nezemeljskim orgazmom? Obstaja tudi točka A, ki se nahaja tudi v nožnici, ta vibrator pa je zasnovan tako, da jo neposredno stimulira. Poleg tega v šov ponese točko G in obljublja res intenzivne orgazmične izkušnje. Odkrijte ves orgazmični potencial, ki se skriva v vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    Iščete vibrator, da dosežete G-točko? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubezen! Njegove harmonične krivulje, fleksibilnost, mehkoba in 6 funkcij vibracij so kombinacija, v katero se boste preprosto zaljubili. Uživajte v njegovem poslanstvu s seboj ali s svojim partnerjem.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Ali hrepenite po neskončnem neverjetnem užitku? Spoznajte Trudo, vijoličnega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušila le s svojimi 7 intenzivnimi načini tresljajev, temveč tudi z osupljivo obliko za ciljanje na g-točko ter čudovito mehkim in mehkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug Curvy Size S Metallic Purple

    Užitek, korist in poslušanje svojega telesa. Ampak te zanima? S svojimi velikodušnimi oblinami in okroglo obliko vam bo Dildo Plug Curvy ponudil prijetno mehak uvod in hkrati intenzivno stimulacijo. Uživajte v prednostih centimeter za centimetrom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Z 2 zmogljivima motorjema, ukrivljeno, ergonomsko obliko in ozko, fleksibilno konico Satisfyer A-Mazing razvaja 1 točko A in zagotavlja nenavadno globoko stimulacijo. Silikonska površina je še posebej prožna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Ali hrepeniš po popolni g-točki in stimulaciji klitorisa hkrati? Omg in kdo ne? Ta selfie vibrator je tukaj, da vam ponudi prav takšno uslugo. Je čudovito prilagodljiv in v mehkem silikonskem ohišju skriva 2 motorja z 10 načini vibriranja za popoln užitek. Poleg tega je vodoodporen, zato ga ne oklevajte, da ga vzamete s seboj v kopel!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 55

    Elegantni, lepi in ročno izdelani s pozornostjo do podrobnosti, to so izdelki iz Inciclesove luksuzne linije steklenih dildov in analnih čepkov, ki vam bodo vzeli dih. Vsaka je narejena iz lomljenega stekla in vse so unikatne, igrive in lepe.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • strap-on-me Dildo Plug Beads Size S Black

    Užitek, korist in poslušanje svojega telesa. Ampak te zanima? Te Dildo Plug Beads vas bodo zapeljale s svojo progresivno zasnovo, ki je sestavljena iz 3 kroglic s postopoma naraščajočim premerom za enostavno in prijetno vstavljanje ter hkrati intenzivno stimulacijo. Uživajte v prednostih centimeter za centimetrom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 87

    Elegantno, boljše in vsako leto oblikovano s pozornostjo do detajlov, kot so izdelki iz luksuzne linije steklenih vibratorjev in analnih čepov, ki ste jih prejeli danes. Je pa iz visokokakovostnega stekla in vasi so edinstvene, živahne in boljše.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Black Butterfly G

    S tako lahkoto, kot metulj pristane na roži, se ta vibrator dotakne vaše g-točke in jo zavibrira do norosti. Narejen je iz čudovito mehkega silikona, polni se preko USB kabla, moč tresljajev pa lahko izbirate z gumbom med krilci. Poletite v svet strasti, sreče in orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Želite zadovoljiti svojo G točko? Ta vibrator je zasnovan za vas! Je čudovito mehka, prilagodljiva in zasnovana natančno za stimulacijo vaše točke G s 16 načini vibracij. Njegova tanka oblika omogoča enostavno in nežno vstavljanje, potem pa je odvisno od vas, kako se boste z njim igrali!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Bodite ustvarjalni in uživajte v našem upogljivem pripomočku G-Spot Flex 3, ki hkrati stimulira več vročih točk. Zaradi upogljive gredi ga lahko spremenite iz vibratorja za točko G v zajčji vibrator, ki z globokimi vibracijami draži klitoris in točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za točko G in vibrator za zajce v enem. Zahvaljujoč notranji žici se lahko poljubno nastavlja in nastavlja. Dva zmogljiva motorčka razvajata klitoris in G-točko s prijetnimi vibracijami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Elegantni, lepi in ročno izdelani s pozornostjo do podrobnosti, to so izdelki iz Inciclesove luksuzne linije steklenih dildov in analnih čepkov, ki vam bodo vzeli dih. Vsaka je narejena iz lomljenega stekla in vse so unikatne, igrive in lepe.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Vsestranski užitek in edinstvena elektrostimulacija! Ta vibrator ima obešalnik za stimulacijo klitorisa, uživali pa boste tudi v elektrostimulacijskih impulzih. Njegova velika glava bo božala točko G, klitoris pa bo užival v vibracijah 7 načinov. Uživajte v dotiku mehkega silikona, predvsem pa v vseh nekonvencionalnih občutkih, ki jih povzroča elektrostimulacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Chisa Novelties Liquid Silicone Dildo Deluxe 01 Green

    Osupljiv zeleni dildo realistične oblike iz visokokakovostnega silikona, ki vam bo všeč! Izhaja iz delavnice priljubljene znamke Chisa Novelties in je čudovito prilagodljiv, prijeten na dotik in varen za telo. Zahvaljujoč končnemu priseski ga lahko enostavno pritrdite na primer na ploščice v kopalnici ali tudi na pas. Uživajte v njegovi pristni obliki in oblinah, ki bodo čutno drgnile vašo g-točko!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 114 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.