×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki ogrevan

Elementi 33 do 64 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Preglejte svoje telo in uživajte v novih izkušnjah in nezemeljskih orgazmih z Driffom. Ima prijetno ukrivljeno obliko in se tako dotika točno pravih mest znotraj ali zunaj. Domiselno oblikovana glava ima stimulacijsko točko za še intenzivnejšo stimulacijo, Drift pa se prijetno segreje s pritiskom na gumb. Uživajte in se sprostite!

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi. Želela je vse zdaj in naenkrat.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Gospodje, ali izbirate tabor za samozadovoljevanje? Zato se ustavite pri Otouch Devenu! Predstavlja absolutno vse, kar je pomembno pri izboru. Narejen je iz varnega silikona in ABS, je udoben in okolju prijazen. Ponuja vam 6 frekvenčnih načinov vibriranja in možnost ogrevanja. Zahvaljujoč vodoodpornosti IPX6 je enostaven za čiščenje in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Pridite in odkrijte več podrobnosti!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Predstavljamo vibrator Satisfyer Heated Affair in zagotavljamo, da vas bo spravil v norost! Doživite neobvladljive orgazme s tem zmogljivim vibratorjem, ki zagotavlja hkratno stimulacijo znotraj nožnice, zlasti na točki G in zunaj nje na klitorisu. Ima 12 različnih funkcij vibriranja in posebno funkcijo segrevanja, ki se dvigne do 40 stopinj Celzija, za bolj realistično uporabniško izkušnjo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije, ki jih ne želite zamuditi!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Climax

    S svojimi obsežnimi okroglimi konicami vas ta analni vibrator Heat-Climax razvaja s stimulativno funkcijo ogrevanja in močnimi vibracijami. Zapeljivo gladek silikon je popoln naravni podaljšek, ki bo prebudil vašo strast!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Super kamin in prijetna toplota! Masturbator 01 znamke Wyne se udobno prilega vaši roki in vas bo navdušil s svojo teksturo in obliko vagine. Ponujal vam bo 5 načinov vibriranja v 3 hitrostih, 3 načine sesanja in funkcijo gretja do 42°C. Vaš penis bo kot v raju. Vsaka od funkcij ima svoj nadzor, tako da jih lahko po želji kombinirate. Zato zdrsnite noter in se odpeljite v svoj svet užitkov – samo vi in Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Ekskluziven komplet, ki predstavlja popolno kombinacijo dodelanih detajlov in vznemirljivih užitkov! Vse se tako čudovito prilega. Flip Warmer je grelna naprava, zasnovana posebej za linijo Flip, Tenga Flip Zero pa je eden najbolj priljubljenih mastrubatorjev vseh časov. Zaupajte svoj užitek kakovostnemu in preverjenemu orodju.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Spoznajte Anyo, močan vibrator s funkcijo ogrevanja. Zaradi srednje velikosti se bo udobno prilegal vaši roki in z njim boste ciljali na vsa pomembna mesta. Anya združuje priljubljene lastnosti, prvovrsten silikonski material najvišje kakovosti in sodoben dizajn. Ponudil vam bo vse, kar si vsaka ženska želi, okusno, diskretno in učinkovito.

    139 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Spoznajte kralja, odličen je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Vam je všeč prijetno toplo? V tem primeru ne smete zamuditi tega pomočnika pri ogrevanju, ki bo v nekaj trenutkih ogrel vaš najljubši masturbator Squeeze. Povežite ga s katerim koli virom prek priključka USB in segrejte svojo napravo na 37 °C v samo 8 minutah. Zahvaljujoč temu segrevanju lahko uživate v še bolj realističnih občutkih in izkušnjah s svojim masturbatorjem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Spoznajte to elegantno Sfingo, ki bo na najučinkovitejši način razveselila vsakega moškega, saj ne ponuja le tresljajev, ampak se lahko tudi ogreje na prijetno toplo temperaturo. Uživajte v genialni stimulaciji prostate in penisa ter se prepustite moči dveh motorjev najvišje kakovosti. Sphinx je izdelan iz visokokakovostnega silikona, ki je svilnato mehak in varen za telo, upravlja se z daljinskim upravljalnikom in tako lahko z njim uživate v čudovitih prostoročnih igrah.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Predvsem ti je všeč jezik, ki kroži okoli tvojega analnega in včasih v njem? Sir Richard je prisluhnil tem željam in ustvaril to edinstveno napravo s pametnim jezikom, ki bo oblizoval vaš občutljiv analni predel ter mirno in rahlo prodrl v danko. Uživajte tudi v prijetnem ogrevanju in izberite raven vibracij med 5 načini in 2 hitrostmi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova masažna glava iWand se ne ponaša le s preverjeno kakovostjo, prvovrstnim silikonskim materialom, vibracijskimi funkcijami, ampak tudi s funkcijo ogrevanja. iWand bo božal vaše intimne dele, a tudi utrujene mišice po celem telesu. 7 vibrirajočih in pulzirajočih vzorcev je bilo zasnovanih tako, da učinkovito povečajo vznemirjenje, ogrevanje glave pa to navdušenje pomnoži! Prepustite se razvajanju svilnato mehkega silikona in svoje zadovoljstvo zaupajte strokovnjaku, ki je nihče drug kot Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heated Thrill Connect App

    Ta močan silikonski vibrator s funkcijo ogrevanja in ukrivljeno obliko spretno stimulira točko G s pomirjujočim učinkom segrevanja. Ta edinstven in sproščujoč vibrator omogoča sprostitev mišic, medtem ko krvni obtok med prijetno igro doseže svoj vrhunec.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dansex WaterWoman Sex Toy for Men Ribbed 5 pack

    Učinkovit pripomoček za samozadovoljevanje moških iz ekološkega polietilena.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ničesar ne mara tako zelo, kot ko se nekdo poigrava z njenim klitorisom. Iz torbice je potegnila svojo novo vijolično igračo in se nasmehnila, danes bo v redu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Nereos vibrator vas bo navdušil s svojo dodatno stimulativno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajoča zabava! Ta mastrubator, ki je enostaven za oprijem, vas bo navdušil s svojo notranjo stimulativno teksturo v obliki pik in debelih narezkov v predelu želoda. Je čudovito prožen in se lahko čutno segreje do 55 °C. Izbirajte med 7 načini vibriranja in vibrator vzemite s seboj v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Si na začetku zime hrepeniš po nečem prijetno toplem za svoj penis? Ta očarljivi masturbator vas ne samo segreje na 40 °C, ampak tudi boža vašega tiča z vznemirljivimi vibracijami. To je sodoben izdelek, zato ne preseneča, da se polni preko USB kabla, je vodoodporen in izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Passion

    Analni vibrator Hot Passion Connect App z veliko gredjo stimulira prostato z močnimi vibracijami in stimulativno toplotno funkcijo. Mehka silikonska površina vas popelje k gibanju zaradi mehkega dotika in naravnega občutka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Zaljubite se v razkošje tega inovativnega Inscup 2 mastrubberja! Je res lepa, diskretna in ima neverjetne lastnosti. Ogrel vas bo za omamnih 43 stopinj in vam ponudil 5 čutnih kontrakcij in 7 vibracijskih vzorcev.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-Spot Stimulate Her vas bo na najučinkovitejši način popeljala v raj, saj cilja na točko G, hkrati pa stimulira klitoris in zajezico, kar je še huje pa se izkaže tudi s čudovito funkcijo ogrevanja. !

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Benelos vibrator vas bo navdušil s svojo genialno teksturo in ukrivljeno obliko. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Podvojite svoj užitek s tem igrivim dizajnom, ki združuje fleksibilno stimulacijo klitorisa z robustnim držalom. Razkošna funkcija ogrevanja posnema toplino realističnih dotikov in bi morala obvladati vašo napetost in napolniti vašo skodelico užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 87 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.