×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice 3 - 3,9 cm

Elementi 33 do 64 od 84 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    SMARTBALLS DUO je preprost in učinkovit način za vadbo mišic medeničnega dna med običajnim vsakodnevnim delom. dejavnosti.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Violet & Black

    Največja skrivnost Joyballs brez vrvic - najbolj diskretne ljubezenske kroglice na svetu!

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Združite prijetno s koristnim, okrepite mišice medeničnega dna in hkrati uživajte v prijetnih občutkih premikajočih se notranjih kroglic.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kdor ohranja kondicijo, ima več svojega življenja. Mimogrede, to velja tudi za ljubezensko življenje! S Satisfyer Balls lahko trenirate za svoj maraton užitka. S tem, ko te kroglice nosite približno 15 minut na dan, krepite mišice medeničnega dna – mišice, ki vam omogočajo, da doživite dih jemajoče orgazme. Vendar s tem treningom naredite nekaj dobrega ne samo zase, ampak tudi za svojega ljubljenčka. Čvrste mišice medeničnega dna bodo vašemu partnerju omogočile popoln občutek zategnjenosti, te kroglice vas bodo tako hitro popeljale v prvo fazo zaljubljenosti, da si ne boste želeli raztrgati rok!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Black Velvets Love Balls

    Več kot le stimulacija! Te žogice Black Velvets boste z veseljem uporabljali za krepitev mišic medeničnega dna. Z njihovim nošenjem združite prijetno s koristnim, saj kroglice skrivajo še težje kovinske kroglice, ki se čutno zaletavajo v stene zunanjih kroglic in tako povzročajo prijetno stimulacijo. Uživajte v usposabljanju, ki vam bo prineslo razburljive koristi.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bfit Basic Magenta

    Krepitev mišic medeničnega dna bo zabavna z Bswish bfit Basic. Ali veste, da lahko z njim zagotovite intenzivnejše orgazme, občutek ožje nožnice in tudi preventivo pred inkontinenco? Poleg tega boste uživali pri nošenju samih žogic, saj se v njihovem črevesju skrivajo manjše kroglice, ki bodo ob strmejših gibih udarile v stene zunanjih žogic in vas nežno stimulirale.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Kegel Toner Balls 78g

    Želite okusiti moč vznemirjenja tako kot junaki strastnega romana Petdeset odtenkov sive? Okrepite svoje želje in orgazme z Venerinimi kroglicami, ki ne bodo samo okrepile mišic medeničnega dna, ampak vam bodo zahvaljujoč notranjim kroglicam dale tudi čutno stimulacijo. Eleganten črno-srebrn dizajn vas bo očaral na prvi pogled, pustite se očarati!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Trening, stimulacija, vibracije in sunki, je lahko še kaj več? Te Javidove vaginalne vaginalne žogice RC Love Balls za ponovno polnjenje vam bodo všeč. Funkcija Peak Impact vas bo popolnoma zazibala, 10 tihih, a intenzivnih načinov utripanja pa bo vse to dodatno podprlo. Zato zgrabite krmilnik razdalje 5 metrov in pripravite najboljšo predigro vseh časov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Metal Balls Gold

    Se poigravate z idejo, kako bi bilo poskusiti Venerina jajca? Te so kot nalašč za to! Skrijejo drugo kroglico, ki se premika sem ter tja in ustvarja prijetno spolno stimulacijo. Naložba vanje je minimalna, zato pridite in preizkusite razburljiv trening medeničnega dna.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cannes Vibrating Balls Purple

    Ste že slišali za prednosti krepitve mišic medeničnega dna? To so intenzivnejši orgazmi, občutek ožje nožnice in tudi preventiva proti inkontinenci. Zdaj lahko okrepite svoje medenično dno na resnično razburljiv način! Te žogice znamke Rimba vam bodo dajale čutne tresljaje, ki jih boste izbirali preko daljinskega upravljalnika. Zato naredite nekaj za svoje zdravje in užitek hkrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Pleasure Balls Black

    So vam bile všeč analne igre in želite poskusiti nekaj novega v tej smeri? Kaj pa analne kroglice? Te perle znamke Blush imajo gladko površino, v notranjosti pa se skriva še težja kroglica, ki bo na zunanji strani udarila v stene kroglice in tako prijetno stimulirala. Pridobite Pleasure Balls in uživajte v izjemno vznemirljivih izkušnjah!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Pink & Black

    Te inovativne kroglice Venus imajo patentirano izvlečno zanko, ki je med nošenjem diskretno skrita v notranjost telesa. Lahko jih nosite povsod, tudi ko plavate. Poleg tega jih je zaradi zanke zelo enostavno vstaviti in enostavno izvleči.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Purple

    Kroglice SVAKOM Nova Ben Wa so narejene iz silikona, ki je 100-odstotno vodoodporen. V skladu s teorijo o Keglovih vajah smo te vadbene tečaje zasnovali posebej za pomoč tistim, ki imajo po porodu ohlapno nožnico. Trije kompleti kroglic Nova imajo tri postopoma povečane teže za različne potrebe vadbe. Učinkovita Keglova vadba pomaga okrepiti žensko PC-mišico, izboljša zdravje, hkrati pa prinaša spolne koristi in zadovoljstvo. Za vsakodnevno vadbo ali okrevanje po porodu so kroglice SVAKOM Nova popolna izbira za vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Luna Beads

    Luna kroglice so za ženske, ki cenijo svojo čutnost - kombinirani sistem za užitek in fitnes, ki ženskam in njihovim partnerjem omogoča, da povečajo svoje občutke za dolga leta. Kroglice Luna so bile razvite kot elegantna in diskretna alternativa tradicionalnim "gejša kroglicam", ki krepijo vaginalno steno in mišice PC z učinkovitejšo Keglovo vadbo.

    68,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile 4-Piece Kegel Balls Exercise Set Purple

    Vse, kar potrebujete za krepitev medeničnega dna in za vznemirljivo zbadanje v javnosti, doma ali kjer koli. Ta komplet vsebuje 4 različne žoge različnih velikosti in s tem tudi teže. Primeren je tako za začetnike kot za napredne uporabnike. Okrepljeno medenično dno prinaša številne prednosti in če boste za ta trening izbrali te žoge, verjemite, da se boste zelo zabavali!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bfit Basic Orchid

    Krepitev mišic medeničnega dna bo zabavna z Bswish bfit Basic. Ali veste, da lahko z njim zagotovite intenzivnejše orgazme, občutek ožje nožnice in tudi preventivo pred inkontinenco? Poleg tega boste uživali pri nošenju samih žogic, saj se v njihovem črevesju skrivajo manjše kroglice, ki bodo ob strmejših gibih udarile v stene zunanjih žogic in vas nežno stimulirale.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY B BALLS White-Purple

    B BALLS je originalna analna naprava, ki se lahko neposredno odzove na vsak vaš gib ali na partnerjevo gibanje med ljubljenjem ali predigro.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Velvet Balls Red

    Dve rdeči ljubezenski kroglici z žametno mehko površino in praktično končno zanko. Ampak to niso navadne kroglice! Še vedno skrivajo notranjo premikajočo se žogo, ki bo z vsakim vašim gibom udarila v stene in vas tako prijetno spodbudila. Po nošenju uživajte v vznemirljivih občutkih pri nošenju in okrepljenem medeničnem dnu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite učinkovito krepiti mišice medeničnega dna in hkrati imeti popoln nadzor nad treningom? Pri tem vam bo pomagal Gvibe Gballs 3! Predstavljajo napredno usposabljanje z upravljanjem s pametnim telefonom. Bo enostavno in igrivo!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Najboljši divjačinski rogljički na svetu! Obloženi s čudežnim kristalom Swarovski imajo očarljiv videz, barvo in točko za uporabo košare. Uporabljali so jih za pokrivanje dna bakrenega dna, s čimer so pospešili težje telesne navade in jih tudi nosili v nežni stimulaciji. A ne čakajte, združite prijetno z uporabo in se razveselite.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Si želiš močnejših orgazmov? S temi vibrirajočimi kroglicami jih lahko dosežete na res vznemirljiv način, saj so idealne za učinkovito krepitev mišic medeničnega dna, hkrati pa vas bodo razveselili čudoviti tresljaji. Pridobite nove izkušnje z najbolj nadležnim treningom vseh časov!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Najlepše venerine kroglice na svetu! Zaključeni so s čudovitim kristalom Swarovski, imajo očarljivo obliko, barvo in bodo za vas res uporaben kos nakita. Z njimi boste krepili mišice medeničnega dna, zahvaljujoč notranji težji žogi pa boste ob nošenju uživali tudi v nežni stimulaciji. Zato ne čakajte, združite prijetno s koristnim in se razveselite.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantno vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku, ki tudi vibrira! Odkrijte neskončne možnosti z Toy Purity. Uživajte v javnosti, zaupajte krmilnik partnerju, se navdušite ali z kontrolorjem intenzivno stimulirajte klitoris. Tako jajce kot krmilnik vsebujeta super zmogljiv motor F1 z močjo 9500 in 6800 vrt/min.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venus kroglice Mya Beds Pro so eliptično oblikovane kroglice Venus (paket vsebuje eno ali dve krogli), v vsaki od njih je jeklena krogla, ki med premikanjem prenaša tresljaje. Žoge različice Pro so težje.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    SMARTBALLS DUO je preprost in učinkovit način za vadbo mišic medeničnega dna med običajnim vsakodnevnim delom. dejavnosti.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Misha Double Kegel Balls Silicone Purple

    Ste že slišali, da krepitev medeničnega dna prinaša dragocene koristi? Sem spadajo na primer intenzivnejši orgazmi ali preventiva pred inkontinenco. In kako okrepiti medenične mišice? Samo redno nosite te žoge v mehkem silikonskem etuiju in kmalu boste opazili prve razlike.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lust Love Balls Pink

    Iščete lepo igračo za intenzivno razburjenje? Preizkusite te kroglice s praktično končno zanko. V vašo maternico bodo zdrsnili kot maslo in vam dali čisto ekstazo. Omogočajo vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi boste preklapljali prek krmilnika z dosegom 25 metrov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prihaja z novo kolekcijo neverjetnih vibratorjev in rotatorjev, katerih motorji dosegajo osupljivo visoko zmogljivost in so hkrati izjemno vzdržljivi! Sem spadajo te čudovite vibrirajoče žogice Dumas, ki vam bodo pomagale okrepiti medenično dno in doživeti boljše spolno zadovoljstvo. Izbirajte med 10 načini vibriranja in prepustite se moči zmogljivega motorja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Toda ali je treba krepiti mišice medeničnega dna? Iz Dorcel Love Balls je preprosto in prijetno! To so vibrirajoče kroglice, ki med drugim vsebujejo majhno magnetno kroglico, katere samodejno gibanje je zelo vznemirljivo in orgazmično. Zahvaljujoč končnemu repu se žogice zlahka odstranijo, njihova ovalna oblika pa omogoča preprosto vstavljanje. Namesto tega vzemite daljinski upravljalnik in izbirajte med 10 načini vibriranja in 7 načini samodejnega premikanja notranje krogle.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Love Balls Remote Controlled Pink

    Pridite in uživajte v čutnih vibracijah v svoji maternici in okrepite mišice medeničnega dna! Te vibrirajoče kroglice ponujajo 7 intenzivnih načinov, ki jih lahko izberete s krmilnikom. Ga boste obdržali v rokah ali ga zaupali sogovorniku? Združite prijetno s koristnim in okrepite svoje medenično dno na neustavljivo vznemirljiv in živahen način!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    SMART BALLS teneo uno je idealno orodje za ljubitelje manjših stvari. Te vaginalne kroglice (znane kot Venerine kroglice) so namenjene predvsem začetnikom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    Kroglice SVAKOM Nova Ben Wa so narejene iz silikona, ki je 100-odstotno vodoodporen. V skladu s teorijo o Keglovih vajah smo te vadbene tečaje zasnovali posebej za pomoč tistim, ki imajo po porodu ohlapno nožnico. Trije kompleti kroglic Nova imajo tri postopoma povečane teže za različne potrebe vadbe. Učinkovita Keglova vadba pomaga okrepiti žensko PC-mišico, izboljša zdravje, hkrati pa prinaša spolne koristi in zadovoljstvo. Za vsakodnevno vadbo ali okrevanje po porodu so kroglice SVAKOM Nova popolna izbira za vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 84 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.