×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice predvsem za ženske

Elementi 65 do 91 od 91 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Purple

    SMARTBALLS DUO je preprost in učinkovit način za vadbo mišic medeničnega dna med običajnim vsakodnevnim delom. dejavnosti.

    30,90 €

    23,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Želite, da je vaša nova erotična igrača močna in moderna? V tem primeru vam bodo morda všeč Clarina jajca. Idealne so za vznemirljiv trening mišic medeničnega dna in jih lahko združite z aplikacijo, ki jo lahko nato upravljate na daljavo. Odkrijte prednosti močnega medeničnega dna s Claro!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami Black

    Ami je inovativen komplet kroglic Venus, ki niso zasnovane v lastno korist. Ami je opisan za plazenje medularnega protina, za težave z inkontinenco ali za poporodno ogrevanje.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Kegel Balls Neon Pink

    Silikonske kroglice Venus s svilnato gladko površino za neskončen užitek s svojim ljubimcem ali samostojno zabavo. Z njimi boste učinkovito utrdili medenično dno in ker nimajo vrvice, boste prisiljeni sprejeti izziv in jih potisniti iz sebe! Drzni se!

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Set Rose Quartz L-M-S

    3 rožnata jajca za boljše življenje. Nosite jih okoli vratu, v žepu, modrčku ali vagini in odkrijte njihove blagodejne učinke. Z njimi boste okrepili mišice medeničnega dna, ki vas bodo nagradile z intenzivnejšimi orgazmi, povezale pa se boste s svojo ženstveno naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Mišice medeničnega dna potrebujejo trening, in če ste že začeli z njim in želite poskusiti nekaj novega, je ta komplet za vas! Vsebuje 3 pare prostih žogic, ki vas bodo v notranjosti prijetno spodbudile, hkrati pa boste še bolj okrepile mišice medeničnega dna.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Močnejši orgazmi, bolj zdrave intimne mišice, večji osebni užitek. Okrepite svoje osrednje medenične mišice s tem dvodelnim kompletom, zasnovanim za povezavo z vašim zasebnim spolnim jazom. Raziščite koristi za intimno zdravje z zapletenimi orodji za toniranje medenice, ki pomagajo pri krepitvi ženskih vaginalnih mišic in mišic medeničnega dna. Jeklene kroglice znotraj vsake gladke silikonske keglove kroglice ustvarjajo naravne dinamične vibracije kot odziv na gibanje vašega telesa. Vaš skrivni pripomoček vam nudi takojšnje zadovoljstvo in pozitivne dolgoročne rezultate. Intimna vadba. Notranje zdravje. Orgazmični rezultati.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    SMART BALLS teneo uno je idealno orodje za ljubitelje manjših stvari. Te vaginalne kroglice (znane kot Venerine kroglice) so namenjene predvsem začetnikom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    Kroglice SVAKOM Nova Ben Wa so narejene iz silikona, ki je 100-odstotno vodoodporen. V skladu s teorijo o Keglovih vajah smo te vadbene tečaje zasnovali posebej za pomoč tistim, ki imajo po porodu ohlapno nožnico. Trije kompleti kroglic Nova imajo tri postopoma povečane teže za različne potrebe vadbe. Učinkovita Keglova vadba pomaga okrepiti žensko PC-mišico, izboljša zdravje, hkrati pa prinaša spolne koristi in zadovoljstvo. Za vsakodnevno vadbo ali okrevanje po porodu so kroglice SVAKOM Nova popolna izbira za vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Mineralno jajce ametist za boljše življenje. Nosite ga okoli vratu, v žepu, v modrčku ali v nožnici in odkrijte blagodejne energijske učinke mineralov. Z Yoni bosta okrepili tudi mišice medeničnega dna, ki vaju bodo nagradili z intenzivnejšimi orgazmi in se povezali s svojo žensko naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Mya Beds Lite Venus Balls so elipsasto oblikovane Venus krogle (paketi vsebujejo eno ali dve krogli), v vsaki od njih je jeklena krogla, ki prenaša tresljaje pri gibanju.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    S temi limonami prijetno, enostavno in v stilu okrepite mišice medeničnega dna. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike in vmesne, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Okrepite mišice medeničnega dna na prijeten, preprost in eleganten način. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Si želite na vznemirljiv način okrepiti mišice medeničnega dna? Rešitev je lažja, kot si mislite, samo nosite te vaginalne kroglice! Vsebujejo druge prosto gibajoče se kroglice, ki udarjajo ob zunanje stene in povzročajo nežno stimulacijo. Silikonska prevleka je prijetna na dotik in odstranljive kroglice poskrbijo za enostavno čiščenje, ugodna cena pa vas neposredno spodbuja, da jih preizkusite, zato se pustite skušnjavi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Indy Red

    PAMETNE ŽOGLE je idealno orodje za ljubitelje mladih. Te vaginalne kroglice (znane kot Venerine kroglice) so namenjene predvsem začetnikom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Jade L

    Jade jajce za vaše boljše življenje. Nosite ga okoli vratu, žepa, modrčka ali nožnice in odkrijte blagodejne energijske učinke mineralov. Z Yoni bosta okrepili tudi mišice medeničnega dna, ki vaju bodo nagradili z intenzivnejšimi orgazmi in se povezali s svojo žensko naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys FemmeFit Advanced Pelvic Muscle Training Set 3 pcs

    Ste že napredovali pri krepitvi mišic medeničnega dna in želite iti še dlje? Ta komplet rožnatih kroglic Venus v čudoviti škatli je samo za vas. Preprečite inkontinenco in intenzivnejše orgazme na prijeten način in mimogrede dvignite samozavest!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami+ Purple

    Ami+ bo pomagal še okrepiti mišice medeničnega dna. Za večjo občutljivost in lažji orgazem. Ami+ je majhna, težka žoga za izkušene uporabnike.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Set Strawberry

    Okrepite mišice medeničnega dna na prijeten, preprost in eleganten način. Njihova krepitev ima veliko prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih in vaš partner bo zagotovo cenil vašo namočeno ožjo nožnico. Ta komplet je primeren za začetnike, narejen je iz mehkega silikona in vam bo dal srečo in zdravje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Ali želite živeti v bolj intenzivnih in vročih orgazmih? In kdo ne! Ključ je preprost - pokriti globoko bakreno dno. V pomoč vam bo komplet Venus kroglic različnih velikosti in tež. Začnite z najmanjšim vlakom in se stisnite v najtežjega.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mae B Intimate Health Pelvic Floor Exercise Trainer 3 pack

    Si želite zagotoviti močnejše orgazme in hkrati preprečiti inkontinenco? Prevzemite nadzor nad svojim medeničnim dnom! Ni nič drugega kot mišica, ki jo lahko tako kot druge mišice v telesu okrepite in nato uživate v rezultatih, ki vam jih bo prinesla krepitev. Te tri uteži so popolnoma idealne za tak trening. Zato ne čakajte več in začnite z najlažjo težo že danes!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Želite uživati v intenzivnejših in lažjih orgazmih? In kdo ne bi! Ključ je preprost – okrepiti morate medenično dno. Pri tem vam bo pomagal ta komplet kroglic Venus različnih velikosti in tež. Začnite z najlažjo žogo in se pomaknite do najtežje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Si želite imeti čvrsto medenično dno in uživati njegove prednosti? Pridobite te žogice in se začnite krepiti na najbolj prijeten način. V paketu boste našli 3 žoge različnih tež, tako da lahko začnete trening z najboljšo in se postopoma prebijate do najtežje. Potem vas čakajo le neverjetno intenzivni orgazmi in preprečevanje inkontinence!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Alice Orgasmic Ball

    Užitek in trening za vaše medenično dno hkrati! Te žogice znamke Prety Love vam omogočajo krepitev medeničnega dna na učinkovit, zabaven in prijeten način, na način, ki je vznemirljiv in čuten. Zahvaljujoč krepitvi medeničnega dna boste uživali v intenzivnejših orgazmih in boljši kontroli nad mišicami, kar se vsekakor splača!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OVO L1 Love Balls - Love Balls Pink

    Kliknite na oznake Venus blagovne znamke OVO. Kombinirajte prijetno s korenino, obdelajte dna mediane dna in uporabite kratkotrajne dražljaje, ki ustvarjajo gibanje notranjih kroglic.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • OVO L1 Love Balls - Love Balls Blue

    Oblikujte kroglice Venus priljubljene blagovne znamke OVO. Kombinirajte prijetno s koristnim, trenirajte mišice medeničnega dna in hkrati uživajte v prijetni stimulaciji, ki jo ustvarja gibanje notranjih kroglic.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Shots Toys Geisha Twin Balls Deluxe Black

    Tako kot krepite druge mišice v telesu, morate tudi mišice medeničnega dna ohranjati v formi. Njihova krepitev pomeni intenzivnejše orgazme in tudi občutek zategnjene nožnice za partnerja. In kar je najboljše, ta ojačevalec je lahko vznemirljiv! Na primer z žogami Geisha Deluxe, katerih notranje gibljive kroglice vas bodo ob vsakem gibu čudovito spodbudile. Kombinirajte prijetno s koristnim.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 91 od 91 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.