×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Keglove kroglice vijolična

Elementi 33 do 57 od 57 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    To je bila njena majhna skrivnost. Čeprav je sprva začela z najlažjo žogo, je imela še vedno manjše pomisleke. Sprva se je zdela precej težka, a po vstavitvi v nožnico je bila prepričana, da bo morda zdržala tudi večje uteži! Mehek in mehak silikon je bil prijeten njeni koži, še bolj prijetne pa so bile reakcije telesa na napravo, za katero je vedela samo ona. Čutila je majhno tremo navdušenja, vlažnosti in želje, kako bi prijatelj izgledal tako? Po 2 tednih je žogo zamenjala za težjo, komaj je čakala, da gre z njo ven in jo preizkusila tudi na svoji redni uri joge, kjer je doživela pravo navdušenje v različnih položajih! Čutila je, da so se njene mišice krepile, uživala je v intenzivnejših orgazmih, prav tako pa tudi njen fant, saj je bila njena nožnica res ožja in čvrstejša. V trenutku, ko je prišel čas za najtežjo žogo, je vedela, da ne bo nobenih težav, in se veselila vseh prednosti, ki ji jih je prinesel ta razburljiv trening.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jimmyjane Intimate Care Kegel Trainer Set Purple

    Močnejši orgazmi, bolj zdrave intimne mišice, večji osebni užitek. Okrepite svoje osrednje medenične mišice s tem dvodelnim kompletom, zasnovanim za povezavo z vašim zasebnim spolnim jazom. Raziščite koristi za intimno zdravje z zapletenimi orodji za toniranje medenice, ki pomagajo pri krepitvi ženskih vaginalnih mišic in mišic medeničnega dna. Jeklene kroglice znotraj vsake gladke silikonske keglove kroglice ustvarjajo naravne dinamične vibracije kot odziv na gibanje vašega telesa. Vaš skrivni pripomoček vam nudi takojšnje zadovoljstvo in pozitivne dolgoročne rezultate. Intimna vadba. Notranje zdravje. Orgazmični rezultati.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prihaja z novo kolekcijo neverjetnih vibratorjev in rotatorjev, katerih motorji dosegajo osupljivo visoko zmogljivost in so hkrati izjemno vzdržljivi! Sem spadajo te čudovite vibrirajoče žogice Dumas, ki vam bodo pomagale okrepiti medenično dno in doživeti boljše spolno zadovoljstvo. Izbirajte med 10 načini vibriranja in prepustite se moči zmogljivega motorja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Love Balls Vibrating Kegel Balls with Remote Control Plum

    Toda ali je treba krepiti mišice medeničnega dna? Iz Dorcel Love Balls je preprosto in prijetno! To so vibrirajoče kroglice, ki med drugim vsebujejo majhno magnetno kroglico, katere samodejno gibanje je zelo vznemirljivo in orgazmično. Zahvaljujoč končnemu repu se žogice zlahka odstranijo, njihova ovalna oblika pa omogoča preprosto vstavljanje. Namesto tega vzemite daljinski upravljalnik in izbirajte med 10 načini vibriranja in 7 načini samodejnega premikanja notranje krogle.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Trend Purple

    Trening mišic medeničnega dna – intenziven, nežen, učinkovit

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Uno White-Purple

    SMART BALLS teneo uno je idealno orodje za ljubitelje manjših stvari. Te vaginalne kroglice (znane kot Venerine kroglice) so namenjene predvsem začetnikom.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile 3 Kegel Training Balls Purple

    Vas motijo šibke mišice medeničnega dna? Okrepite jih s pomočjo tega kompleta in uživajte v nežni stimulaciji. V paketu boste našli 3 kroglice različnih velikosti in tež z značilno teksturo. Uživajte v gibanju notranje teže in uživajte v vseh prednostih, povezanih s čvrstim medeničnim dnom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Mineralno jajce ametist za boljše življenje. Nosite ga okoli vratu, v žepu, v modrčku ali v nožnici in odkrijte blagodejne energijske učinke mineralov. Z Yoni bosta okrepili tudi mišice medeničnega dna, ki vaju bodo nagradili z intenzivnejšimi orgazmi in se povezali s svojo žensko naravo. Meditacija, harmonija, sprostitev, ženstvenost! Neverjetne učinke Yoni Eggs odkrivajo ženske po vsem svetu, odkrijte jih tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Kegel Tighten Up II Purple

    Si želite na vznemirljiv način okrepiti mišice medeničnega dna? Rešitev je lažja, kot si mislite, samo nosite te vaginalne kroglice! Vsebujejo druge prosto gibajoče se kroglice, ki udarjajo ob zunanje stene in povzročajo nežno stimulacijo. Silikonska prevleka je prijetna na dotik in odstranljive kroglice poskrbijo za enostavno čiščenje, ugodna cena pa vas neposredno spodbuja, da jih preizkusite, zato se pustite skušnjavi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Wiggle Duo Soft Double Kegel Balls Purple/White

    Predstavljajte si, da greste ven in nosite te ljubke žogice. Njihova protiutež bo z notranje strani udarjala v stene kroglic in vas tako prijetno stimulirala ob vsakem vašem silovitem gibu. Toda kaj je najboljše? Z nošenjem žogic boste okrepili mišice medeničnega dna in dosegli intenzivnejše orgazme ter preventivo pred inkontinenco.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Leigh Kegel Ball Silicone Purple

    Si želite okrepiti medenično dno in uživati v vseh prednostih, ki jih prinaša? Kar daj! Ta silikonska žoga s praktično zanko na koncu bo učinkovit pomočnik. Okrepite svoje orgazme in preprečite inkontinenco z nošenjem te žoge vsaj 30 minut na dan!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Kelly Kegel Balls Silicone Set Purple

    Si želite okrepiti medenično dno in uživati v vseh prednostih, ki jih prinaša? Kar daj! Ta komplet silikonskih žogic s praktično zanko na koncu bo učinkovit pomočnik. Okrepite svoje orgazme in preprečite inkontinenco z nošenjem te žoge vsaj 30 minut na dan!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Minds of Love TrainBalls Gym Set 5 pack

    Čudovit komplet 5 stimulacijskih kroglic, ki vam bodo pomagale učinkovito krepiti mišice medeničnega dna. Z njihovo krepitvijo boste pridobili veliko koristi, ne samo, da bo vaša nožnica bolj čvrsta in ožja, temveč bodo predvsem vaši orgazmi intenzivnejši, poskrbeli pa boste tudi za preventivo pred neprijetno inkontinenco. Vsaka žogica ima drugačno težo, zato je ta komplet popolnoma idealen za dolgotrajen trening. Kroglice so narejene iz svilnato mehkega silikona, ki je higienski in varen za telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Garbo Double Kegel Ball Silicone Purple

    Si želite okrepiti medenično dno in uživati v vseh prednostih, ki jih prinaša? Kar daj! Ta dvojna silikonska žogica s praktično zanko na koncu bo učinkovit pomočnik. Okrepite svoje orgazme in preprečite inkontinenco z nošenjem te žoge vsaj 30 minut na dan!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami+ Purple

    Ami+ bo pomagal še okrepiti mišice medeničnega dna. Za večjo občutljivost in lažji orgazem. Ami+ je majhna, težka žoga za izkušene uporabnike.

    33,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Da bi uživali v prednostih močnih mišic medeničnega dna, morate začeti trenirati. Morda si tega ne želite preveč, še vedno ga iztrebljate in vaše spolno življenje je medtem padlo v ledino. Dovolj! S tem kompletom žogic boste s krepitvijo mišic medeničnega dna uživali in se zabavali, zato pridite!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Put in Work Purple

    Kaj pa, če bi doživeli intenzivnejše orgazme in imeli več nadzora nad medeničnim dnom in s tem nad svojim užitkom? Le s tem kompletom boste enostavno, hitro in prijetno okrepili medenično dno in uživali v prednostih tega treninga. 4 gladka silikonska jajčka različnih velikosti so vse, kar potrebujete za vadbo, zato jutri začnite z najlažjim!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Kegel Training Kit Purple

    Ali morate okrepiti mišice medeničnega dna, ker želite intenzivnejše orgazme, ožjo nožnico in se želite zavarovati pred inkontinenco? Ta komplet je kot nalašč za to! Z njim boste sestavili 9 različnih možnosti obremenitve in pomagal vam bo zagotoviti, da bo vaš trening natančen in ustreza posebnim zahtevam vašega telesa. Okrepite se, trenirajte in uživajte.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Purple

    Želite uživati v intenzivnejših in lažjih orgazmih? In kdo ne bi! Ključ je preprost – okrepiti morate medenično dno. Pri tem vam bo pomagal ta komplet kroglic Venus različnih velikosti in tež. Začnite z najlažjo žogo in se pomaknite do najtežje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Luxe Double O Kegelballs 40g Purple

    Užitek in krepitev medeničnega dna hkrati! Te kroglice vam bodo pomagale uživati v najboljših orgazmih. Izdelani so iz svilnato gladke ABS plastike, ki je prijetna na dotik in varna za telo. Vsaka kroglica v sebi skriva še eno kroglico, ki bo med gibi udarjala ob stene zunanjih kroglic in povzročala tisti nežen masažni občutek.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Kegel Training Purple 3 pcs

    Okrepite svoje mišice medeničnega dna na lep, preprost in eleganten način s tem kompletom CalExotics! Njihova krepitev ima številne prednosti! Uživali boste v intenzivnejših orgazmih, vaš partner pa bo zagotovo cenil vaše mokre škarje. Ta komplet je primeren za začetnike in srednje uporabnike, prav tako je narejen iz mehkega silikona in vam bo prinesel srečo in zdravje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartball Uno Kegel Ball White-Pastel Lilac

    Zabavna dejstva: 1) Mišice medeničnega dna se skrčijo, ko doživite orgazem. 2) Močnejše medenično dno lahko pomeni večje orgazme. 3) Uporaba teh mišic za držanje utežene žoge v vaši vagini jih krepi.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Smartballs Duo Kegel Balls White-Pastel Lilac

    Želite večje, močnejše orgazme? Seveda. Na srečo vas lahko do tja pripelje vadba mišic medeničnega dna. Močnejše mišice = močnejše kontrakcije = močnejši orgazmi! Obstajajo vaje, ki jih lahko izvajate sami, toda kot pri vseh vrstah vadbe za moč je tudi tu velika razlika, če dodate malo teže.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Engily Ross Taylor 2.0 Kegel Balls Silicone Purple

    Ste že slišali za koristi, ki jih lahko dobite s krepitvijo medeničnega dna? So močnejši orgazmi ali morda tudi preventiva pred inkontinenco. In kako okrepiti te mišice? Z nošenjem perlic iz tega čudovitega kompleta. Vsebuje 3 žoge različnih velikosti in teže, tako da bo vaš trening kontinuiran in učinkovit. Čas je, da začnemo z njim!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • So Divine Menopause Kegel Ball Training Set Purple

    Greste skozi menopavzo? V tem obdobju s svojo vagino ravnajte skrbno, z ljubeznijo in pozornostjo. Dovolj vam je ne preveč naporna vadba s temi vaginalnimi kroglicami. Njihovo nošenje bo povečalo moč, vam pomagalo obnoviti mišice medeničnega dna in dna ter pozdravilo vaše vaginalno tkivo, kar vodi do boljših orgazmov in nadzora vrhunca. Poskrbite zase s tem kompletom treh telo varnih silikonskih žog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 57 od 57 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.