×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki Kiotos

Elementi 129 do 160 od 446 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Cock Cage Snake

    Če je kletka za penis, potem lepa in kakovostna! Kot ta spominjajoča kača, ki bo vašemu sužnju omejevala svobodo, ki si je še vedno ne zasluži. Zaklenete ga v to kovinsko kletko in preprečite, da bi dosegel erekcijo in zadovoljstvo. V vaših rokah je, imejte svojega sužnja lepo zaklenjenega!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Izgleda nevarno, kajne? In prav to je namen! Ta naglavni pas je samo za tiste, ki vedo, kaj hočejo in kako to doseči. Ima poseben ustnik za čep. Enostavno in udobno ga je namestiti na glavo in izgleda super brutalno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ta komplet za treniranje sečnice iz nerjavečega jekla vsebuje 7 čepov s premerom od 5 mm do 11 mm. Odličen komplet za začetnike fetiša zvočnih ali penisnih čepov. Čepi za penis so votli, zato lahko vaši moški sokovi zlahka izstopijo. Imajo 4 gladke kroglice, s katerimi se boste počutili neverjetno. Z dolžino vstavljanja 42 mm je to popolna dolžina za začetek.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad seboj in izgubiti svoj penis, da se dotaknete penisa in dosežete erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomemben kovinski ključ ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Robustna jeklena palica, zasnovana za vpenjanje rok in nog blagovne znamke Kiotos. Palica ima ušesce in vponke, ki so pritrjeni na trpežne usnjene manšete za zapestja in gležnje, ki so del paketa. Lisice so črno-rdeče, udobno prileganje pa je rahlo podloženo. Ali imate vse vrste fantazij, ki bi jih lahko izvajali s to palico? Ne čakajte in jim vdihnite življenje, zdaj ali nikoli!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Ste nori na stimulacijo bradavic? Anooo! Zato pridite in uživajte v teh vznemirljivih stimulatorjih bradavic s priročnimi vijaki. Izgledam res čudovito, imajo okroglo obliko in imajo tudi ostre zobe in vijake, s katerimi jih lahko zategneš po želji. Uživajte v napetosti, bolečini in čutni milosti in milosti skozi bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impozantno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko padel v oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos COX 039 Extra Long Flesh 50cm

    Ta dildo ima podolgovato gladko obliko za stimulacijo globljih delov črevesja. Z močnim priseskom lahko dildo pritrdite na gladko površino, kot so vrata, stena kopalnice ali rob kopalne kadi!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark

    Vam je dolgčas dildov, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem nagajivem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dovršenih vibratorjev, med katerimi bo ta pritegnil vaše oči s svojo pošastno obliko. Vstavljanje v nožnico ali anus je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Vam bo ta gaga narisala nasmeh na obraz? No, raje boš imel v ustih malo penisovo kopačo in velike ustnice čez usta! Nekaj pa je gotovo, tiho bo in glasno bo!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Odkrijte nove analne izkušnje! S to napravo boste doživeli čutno odpiranje anusa. Vstavite 3 zobce in obračajte matico, dokler se zadnjica ne odpre po želji. Napravo za raztezanje lahko uporabljate tudi vaginalno! Izdelan je iz 100% gladko poliranega nerjavečega jekla.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 17

    Pripravljamo dildoje, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem navihanem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno izdelanih dildojev, od katerih vas bo eden očaral s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Uvajanje v vagino ali anal je en velik užitek, zato ga ne zamudite.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Najboljše orodje za užitek - Kiotosova zadnjica z vibratorjem! Ta igrača je zasnovana tako, da vam vedno nudi osupljivo izkušnjo in intenzivne vznemirljive občutke. Je masturbator in dildo hkrati, izdelan iz visokokakovostnega TPE materiala, ki je čudovito mehak in prožen, zato zvesto posnema pravo kožo. Vstopite in odkrijte neverjetno stimulativno teksturo, ki vas s svojimi izboklinami in grebeni popelje v raj.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 27

    Ste naveličani dildojev, ki realno spominjajo na penis in sanjate o nečem navihanem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena in v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno izdelanih dildojev, od katerih vas bo ta očaral s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast ali žival. Uvajanje v vagino ali analni del je velik užitek, zato ga ne zamudite.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igrača, ki vas bo zmečkala, navdušila in zagotovo ne bo razočarala.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Mega Stainless Steel Dildo Slightly Curved

    Predstavljamo vam Mega dildo iz nerjavečega jekla, luksuzno utelešenje užitka in prefinjenosti. Natančno izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla in polirana do popolnosti, je ta rahlo ukrivljena mojstrovina zasnovana za tiste, ki iščejo povišano in močno čutno izkušnjo.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenje penisa vaša najljubša disciplina? Torej je ta kletka za čednost prava za vas! Združuje bolečino in užitek in je namenjen predvsem naprednim ljubiteljem BDSM-ja. Njegova uporabna velikost je 6 do 8 cm, na notranji strani pa ima 2 točki, s katerimi lahko s priloženim imbus ključem povečate stopnjo bolečine.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Kinky orodje iz zbirke Kiotos za vaše divje igre. Ta analna ključavnica P-spot je narejena iz svilnato mehkega silikona, v katerega se boste zaljubili na prvi dotik. Posebna zasnova te igrače je sestavljena iz jajčka s premerom 2,9 cm in obročka s premerom 4,5 cm, vendar je silikonski material prilagodljiv in prilagodljiv. Pridobite ga v svojo zbirko in odkrijte nove možnosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos COX Triple Cox Flesh

    Ne en, ne dva, ampak 3 dildoji, pritrjeni skupaj na ravno podlago! Imajo čudovit realističen videz in vam dajejo trojno penetracijo, si upate to storiti? Izdelane so iz 100% visoko kakovostnega PVC materiala, ki je mehak, prilagodljiv in realističen.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Si želite najlepšo veliko buciko na svetu? Izberite BIG-S iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Njegova sijoča površina je resnično osupljiva, njegovo robustno ohišje pa vznemirljivo. Silikonski konec služi kot udoben in praktičen ročaj, ki se kot ulit prilega vaši zadnjici. Vaše analne izkušnje bodo še bolj neverjetne, zato uživajte v njih.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Kako ravnate s tem zatičem in masturbatorjem hkrati? Ali radi prodirate bolj čudovito rit v podnožje igrače ali vam je všeč, da nosite klin za zadnjimi vrati? Kakor koli že, trda igrača vam bo všeč zaradi njenih možnosti in mehkobe kakovostnega TPE materiala.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Rose Silicone Anal Plug Pink

    vrtnica. Izdelan je iz kakovostnega mehkega in upogljivega silikona, ki je higieničen in udoben za uporabo. Igrajte najbolj razburljive igre s tem končnim žebljičkom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Pritrjen je modni nosilec iz luksuznega jekla za nekadilce, blagovna znamka Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Ali veste, da želite prepustiti nadzor nad sabotažo in izgubiti dejstvo, da se dotaknete penisa in dobite erekcijo? Vzemite ptico v kletko! Ta kakovostna plastična kletka Chastity Cage ima 3 obroče različnih velikosti in pomembno kovinsko tipkovnico ter dva ključa za vašo damo. Dokončajte svoje sani!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta črni dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Sleeve 03

    Vas dolgočasijo knjige, ki se dejansko nanašajo na človeški penis in sanjate o nečem smešnem in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. To je serija neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev in udarcev penisa, kot je ta. Navdušuje s svojo obliko, ki je videti kot nekakšna pošast. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel Double

    Luksuzni mavrični zobnik z 2 kolesoma. Je veliko intenzivnejša od drugih tovrstnih pripomočkov, vendar bo predvsem od vas odvisno, koliko pritiska boste izvajali na partnerjevo kožo. Izdelan je iz 100% nerjavečega jekla prvovrstne kakovosti. Zavežite oči partnerju in mu popeljite kožo, stimulacija živcev bo maksimalna!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ta dilator je izdelan iz visokokakovostnega nehlapnega jekla in je namenjen testiranju dražljaja od znotraj. Fine izobline okrepijo stimulacijo, material je zelo stroškovno učinkovit. Nadaljujte z nepoznanim okusom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos COX 039 Extra Long Black 50cm

    Ta dildo ima podolgovato, gladko obliko za stimulacijo globljih delov črevesja. Z močnim priseskom lahko dildo pritrdite na gladko površino, kot so vrata, stena kopalnice ali rob kopalne kadi!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Osupljiv penis čep iz nerjavečega jekla z nenavadno obliko kljuke, ki jo je navdihnil slavni superjunak v črni barvi! Takoj, ko ga boste vtaknili v penis, vas ne bodo prevzeli le čudoviti občutki, ampak boste tudi uživali v tem, kako odlično izgleda ta naprava. Omeniti velja tudi, da je čep votli, tako da lahko tudi sperma zlahka izstopi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 29

    Ste naveličani dildov, ki se dejansko nanašajo na penis, in sanjate o nečem seksi in nenavadnem? Kiotos Monstar vas bo spravil na kolena v raj. Gre za serijo neverjetno impresivno dodelanih vibratorjev, med katerimi bo ta s svojo pošastno obliko ujel vaše oči. Vstavljanje v škarje ali anus je odlična prednost, zato je ne zamudite.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Prstan za Shibari vezavo. Razdeljen je na 3 segmente, ki vam bodo odprli vrata neskončnim možnostim vezanja. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in je dovolj robusten, da je njegova uporaba popolnoma varna.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 446 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.