×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki kožo

Elementi 65 do 96 od 126 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noč, polna neskončne strasti, potrebuje tudi neskončno dolgo erekcijo. Pri tem vam bo v pomoč ta nastavljiv erekcijski prstan iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki bo tudi očarljivo razdelil moda. Uživajte v dolgem seksu in nezemeljskem vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Octane Crystal Collar Hot Pink

    Iščete ovratnik, ki bo hkrati tudi očarljiv dodatek? Prav to je ta ovratnica Devil Sticks okrašena z rožnatimi kristali. Je izzivalen, lep in čeden hkrati. Narejena je iz kvalitetnega usnja in je nenastavljiva po dolžini. Praktični obroč na sredini vam omogoča, da pritrdite vodilo ali karkoli želite. Odnesite ga v spalnico ali kar tako!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Razdelite vloge, dodajte nevarno intimnost družbenim stereotipom, kjer so ženske preveč čustvene in šibke, in poskusite Sissy Play. Katera od vas bo ženska in koliko sadomazohizma bo del tega, bo vaša izbira. A eno je gotovo - zagotovo ne smete zamuditi tega gaga s silikonskim poljubom, zahvaljujoč kateremu bodo vaša usta ves čas odprta!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Usnjeni pas čistosti z 2 ključavnicama za najbolj poredne! Izdelan je iz kakovostnega in trpežnega pravega usnja, zatič je snemljiv, velikost pa je nastavljiva na obeh straneh, zato se odlično prilagaja velikosti pasu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Collar 5cm

    Vrhunski usnjeni ovratnik priljubljene znamke Kiotos je idealen za sužnje začetnike, pa tudi za izkušene ljubitelje, ki vedo, kaj hočejo.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Ali sanjate o omejevanju gibanja? Uresničite svoje sanje s to nastavljivo palico z usnjenimi manšetami znamke Zado. Drži vas ali vašega partnerja v želenem položaju z iztegnjenimi nogami ali rokami. Spreader Bar je čvrsta kovinska palica z mehko podloženimi lisicami, ki so varno pritrjene nanjo, poskusite jo in nehajte sanjati.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Collar 0254207 Black

    Črna barva. Pravo usnje. Oblazinjen vratni ovratnik.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Da so ovratnice samo za vrat? Napaka! Ta ovratnica je pritrjena na penis in nato pritrjena na kovinski povodec. Kdo bo gospodar, ki ga bo morala ubogati gospodarica? To bo odvisno od vas. Toda ena stvar je zdaj gotova, s to ovratnico za penis vaša erotična igra ne bo imela enake.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Te ročno izdelane oblazinjene veganske usnjene lisice so zaradi zlatih detajlov videti razkošno in zapeljivo. Oblecite jih zase ali za svojega kolega in izpolnite svoje erotične sanje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice iz kravje kože, pritrjene na ročaje in vponke z nosilnostjo do 90 kg. Privoščite si ta učinkovit dodatek in napolnite svoje seksualne igre. Celoten izdelek se odlikuje po visoki kakovosti, saj je bila pri izdelavi uporabljena samo goveja koža in tudi kovina brez niklja. Velikost lisic je nastavljiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Leash

    Kovinski povodec s karabinom na enem koncu in usnjeno zanko za udobnejši oprijem na drugem koncu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Devil Sticks Crop 029 Red-Black 66cm

    Ali lahko najdete bič, ki vam bo pomagal pravočasno prikriti svojega podrejenega? Devil Sticks so vas navdušile s svojim elegantnim črno-rdečim dizajnom, dolgo dolžino in neprekosljivo kakovostjo. Narejene so iz pravega usnja in dlan je blizu vaše roke. Pripravite se na promocijo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Ali menite, da vaše grlo ni dovolj globoko? In ste že slišali, da usposabljanje naredi mojstra? Postanite profesionalni strokovnjak za globoko grlo s tem kompletom! Poleg tega je tudi neverjetno orodje za igre BDSM. Lahko zaklenete zaklep in vaš podrejen kolega vam ne bo mogel zapreti ust. Si upaš?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Gag with Inflatable Balloon and Pump 7588

    Eleganten in učinkovit gag iz pravega usnja z napihljivim balonom.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Ljubitelji vezanosti pozor! Ta kakovosten usnjeni komplet je točno tisto, kar potrebujete za profesionalne igre. Vsebuje manšete za gležnje in zapestja, ki so na notranji strani gladke, na zunanji strani pa čepke. S pomočjo križa boste uresničili vse svoje fantazije, je robusten in vzdržljiv, nanj pritrdite lisice in uživajte v neverjetnih suženjskih strastih.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite nekaj nenavadnega za svoj penis? Ta dodatek je sestavljen iz usnjenih naramnic in gumijastega obročka ter ima tudi zaponko, s katero ga lahko prilagodite velikosti, ki jo potrebujete. In najboljše od vsega - čutno razdelite moda!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Sestavljen je iz dveh priročnih obročkov in zaponke, tako da potegne svoj penis navzdol in tudi ovije in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da se vaš penis umakne po želji. Hkrati pa čutno razdeli moda in seksi videz bo navdušil vas in vašo kolegico.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Ali imate radi igre z ropstvom? Ta čudovit pripomoček za moda, ki se zahvaljujoč vezalki raztegne in tudi umakne, vam ne sme uiti. Višina nosilca je 3 cm in je izdelana iz kvalitetnega usnja. Vezalko zavežite na pentljo ali vozel!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Iščete eleganten in kakovosten raztezalnik testisov? Ta iz Stricta je narejena iz usnja in ne samo, da izgleda odlično, ampak daje vaši kuhinjski posodi ravno pravšnji pridih! Preprosto ga nadenite okoli mod, zaprite z zaponkami in zagotovite varno prileganje. In potem pride trenutek, ko lahko na končni obroč, ki povezuje 3 verige, obesite utež ali morda pritrdite povodec!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coquette Fantasy Vegan Leather Collar Black

    Kaj ne sme manjkati v opremi za ljubitelje BDSM-ja? No, ovratnica s povodcem! Ta znamka Coquette ima kovinsko verigo brez niklja, je trpežna, varna in popolnega videza. Ne glede na to, ali želite biti dominantni do svojega ljubimca ali pa mu raje padate k nogam, je seksi ovratnik Coquette Fantasy popoln dodatek.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Nepozabni trni od znotraj! Ste vznemirjeni? To je tako nevarno kot stene na prvi pogled. Pritrjen je s sponkami v mestu na modi, ima kovinske obročke s premerom 3 in 4 cm in tudi lepo razporeditev mode!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luksuzen usnjen dodatek, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna! Zapenja se z zadrgami, dolžino pa prilagodite svojim potrebam, tako da vas penis vleče navzdol po želji. Hkrati bo čutno potegnila moda navzdol, vi in vaša kolegica pa boste uživali v seksi videzu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravljeni na obremenitev? V tem na videz nevpadljivem usnjenem prstanu se skriva 650 gramov teže, s katerim lahko okusite zakon gravitacije na lastnih modih!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Edinstven dodatek vaši moškosti! Serija kovinskih obročev v usnjenem pasu s končnim obročem za modi in petimi obročki, ki segajo čez penis. Oblecite se in uživajte v seksi videzu svojega ponosa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Zebra

    V čudnem masivnem biču, narejenem iz mehkega usnja, bi si želeli na prvi pogled.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantno, robustno vodilo, ki ga je mogoče enostavno pritrditi s praktičnim vrtljivim vponkom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    Ali v svoji zbirki erotičnih pripomočkov SM shranjujete samo dodatke vrhunske kakovosti in videza? Ti očitki ne smejo uiti vaši pozornosti! Združujejo tradicionalne usnjene vrvice in izrezan ročaj v obliki steklene krogle. Užitek za ogled in uporabo!

    179 €

    66,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Black Label Leather Paddle with Studs

    Želite klofuto, ki bo vzbujala spoštovanje? Ta iz kolekcije Black Label je lepa, robustna in se udobno prilega vaši roki. Ena stran je gladka, druga pa je zaradi kovinskih čepov izjemno nevarna. Nohti sploh niso ostri, vsekakor pa niso nežni. Primite za ročaj in začnite urejati red!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Od torbe do vreče in uteži za to! Ta luksuzna torba iz visokokakovostnega mehkega usnja je tu, da vanjo položite moda in preizkusite, kako prenaša 2 kg svinca, ki ga vsebuje torba. Torej, si drzneš? Drzni se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    So vam všeč nevarne BDSM igre ali jih nameravate preizkusiti? V obeh primerih ta lep in učinkovit bič ne sme uiti vaši pozornosti. Njegov dolg in udoben ročaj je zaključen z 2 trakoma iz umetnega usnja, ki bosta ob udarcu ustvarila osupljiv seksi zvok. Zgrabite ga v roko, uporabite končno zanko in pokažite svojemu nasprotniku, kako odlično lahko nadzorujete svoje novo orožje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 126 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.