×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki manj kot 2 cm

Elementi 65 do 96 od 204 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Vas pritegne odkrivanje novih izkušenj ali ste že poskusili sondiranje in se ga ne naveličate? S tem čepom boste še bolj raziskali svojo sečnico, saj nima le impresivne teksture, temveč tudi odstranljiv obroč za udoben oprijem želoda. Doživite največji užitek s pomočjo super občutljivih živčnih končičev v sečnici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Shoty Vibrating Bullet USB 10 Speeds Powerful Motor Black

    Dobrodošel Shoty v tvojem spolnem življenju, ki nikoli ne bo isto, saj bo kmalu postalo še boljše! Shoty je mini vibrator klasične oblike in zaobljene konice za natančno stimulacijo. Polni se preko USB kabla in vam ponuja 10 hitrosti vibriranja. Uživajte v njegovi moči, mehkem dotiku in tudi opojnih orgazmih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CleanStream Premium Silicone Hose 1m

    Včasih potrebujete res globinsko čiščenje; ta sistem klistiranja je popoln za premagovanje daljav! Zagotovite si najgloblje čiščenje, kar ste jih kdaj poznali, s to vrhunsko silikonsko cevjo podjetja Clean Stream!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Njoy Fun Wand

    Njoy Fun Wand ima spremenljiv dizajn, ki ponuja nešteto uporab. Popolnoma vam bo služil tako za stimulacijo čarobne točke G kot tudi za stimulacijo nič manj čarobne točke P. Cenili boste tudi dejstvo, da je izdelan iz prvovrstnega nerjavečega jekla in se hitro segreje na telesno temperaturo.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namenjen popularnemu sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je zelo prožen in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope Black

    Ni vam treba biti strokovnjak za japonske vozle, da bi uživali v blagih ali bolj grobih igrah vezanja. Ta super mehka in gladka vrv priljubljene blagovne znamke Fetish Fantasy vam bo v pomoč.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikonska erekcijska zanka prilagodljive velikosti, ki se prilega vsakemu penisu in svojemu uporabniku zagotavlja dolgotrajno in čvrsto erekcijo.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Vrti se, masira in vibrira, tako da si ga ne boste nikoli več želeli. Ta 3-funkcijski polnilni masturbator You2Toys združuje vrtenje, oprijem na dnu z vibracijami na vrhu. To pomeni, da bo za vaš penis poskrbel tako intenzivno in natančno, da boste odkrili najboljše vrhove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Ali želite uživati v daljšem in bolj razburljivem ljubljenju? Pri tem vam bo pomagal ta erekcijski penis prstan iz visokokakovostnega TPE materiala Powering. Preprečil bo pretok krvi in vaše erekcije bodo še močnejše, vrhunec pa intenzivnejši. Poskusite z njim in morda ne boste nikoli želeli drugače.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Anal Beads 273

    Če še nikoli niste poskusili analnih iger, je Pretty Love Anal Beads popolno orodje za raziskovanje tega neverjetnega sveta stimulacije. Kroglice imajo zoženo konico in vsaka dodatna kroglica je nekoliko večja.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Enostavno, okusno, elegantno, a popolnoma učinkovito, prav to sta ti dve ultra magnetni kroglici.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je kdo tukaj? To bo vaše najboljše vprašanje, če ste s to bambusovo palico priskrbeli svojo zbirko BDSM orodij. Ima usnje z boljšo črno-belo obdelavo in je tudi praktičen. Je enostaven, vzdržljiv in pripravljen za uporabo vašega prevoda.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.49 Small Hollow Tunnel Butt Plug 3 Inch Transparent

    Ta analni čep (tunel) vas bo zadušil z novimi možnostmi, ki jih bo prinesel v vaše skupno življenje. Sestavljen je iz treh različnih področij.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Vam ni uspelo pri sondiranju? S to igračo boste uživali tudi v stimulaciji penisa od znotraj, ki bo vibrirala od zunaj in neverjetno dražila želod. Penis Head Teaser je izdelan iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki je varen za telo in se hkrati prilagaja vašemu telesu. Združite zvok z vibracijami za želod!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label 4-Way Urethral Stretcher

    Se radi igrate s svojo sečnico? Ta edinstven kos iz nerjavečega jekla bo vašim igram dodal novo raven. Ima 4 močne nastavljive roke, ki vam omogočajo intenzivno raztezanje. In kaj potem? Ko ste cev raztegnili na želeno velikost, lahko nadaljujete z uvajanjem svojih najljubših pripomočkov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    Udoben mastrubator z valovito teksturo iz zelo prijetnega in prožnega materiala. Linx Wave Sucker Stroker je pregleden in vam bo omogočil tudi uživanje v vizualni izkušnji vaše masturbacije. Ergonomska oblika se ne prilega le vaši roki, ampak je še posebej všeč vašemu penisu. Dobra stvar so tudi luknjice, v katere lahko vstavite mini vibratorje (niso priloženi v paketu) in vseeno malo nadgradite svojo izkušnjo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Majhen, a priročen vibrator, s katerim lahko naredite več, kot si zdaj sploh lahko predstavljate. Ima eno močno vibriranje in zaradi svoje majhnosti ga lahko imate vedno s seboj. Izdelan je iz visokokakovostne plastike, sok pa napajajo 3 baterije AG13, ki so del paketa.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Ali želite povečati svojo korist in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite z vibrirajočim obročkom! Je čudovito mehka in prožna, ima mehko komoro za stimulacijo in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljala na vrhunec blaženosti. Nanesite ga na svoj penis in odkrijte novo dimenzijo ljubezni!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Liquorice Dip Butt Plugs Set

    Komplet 3 analnih čepkov različnih velikosti, ki vam bodo zagotovili popolno analno stimulacijo in užitek.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper Black

    Spoznajte Cum Stopper od prvakov prek moških erotičnih pripomočkov podjetja Sport Fucker in postavite novo raven z igranjem s svojim penisom. Gre za čep, namenjen sondiranju, torej stimulaciji sečnice od znotraj.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Pripravljamo se na pregled vaše sečnice od znotraj? Poskusite s tem čepom, ki je prijetno gladek in se poigrava z vašimi živčnimi končiči v sečnici zahvaljujoč 20-stopenjskim vibracijam. Poševna konica zagotavlja enostavno vstavljanje, upravljanje z daljinskim žičnim daljinskim upravljalnikom in USB polnjenjem pa je enostavno. Naj vaša sečnica dolgo ne čaka na tovrstno strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novi mini vibratorji omejene serije za res močan užitek. Mučili vas bodo in dražili in zaradi čiste ekstaze, ki jo vzbujajo, vas bodo kmalu zasvojili.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Ali radi božate svoj klitoris? Poskusite uživati z vibracijami, potem bo še večja vožnja! Ta vibrator iz kolekcije Petdeset odtenkov sive je edinstven s svojo impresivno oblikovano konico, zaradi česar je idealen za draženje klitorisa in doseganje najboljših orgazmov.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvi biološko razgradljiv mini vibrator na svetu, ki ga je mogoče reciklirati! Narejena je tudi iz bioplastike Biofeel, porabi veliko manj energije kot druge erotične igrače. Dala vam bo močno vibracijo pri eni hitrosti, očarljiv vid in sposobnost stimuliranja vseh vitalnih točk na vašem telesu. Pomislite na okolico in kupite okolju prijazen mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Ring True

    Toliko užitka v 3 majhnih in preprostih vibrirajočih obročkih! Prvega položite na jezik in okrepite ustni užitek, drugega pa na prst in pridite z njim, da se izgubite v njeni maternici in ugodite točki g! Nato položite zadnjega na penis in med ljubeznijo naredite tako dober klitoris.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds je komplet čudovito oblikovanih uretralnih igračk za čutne užitke.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Šminke ni nikoli dovolj! Vendar to ni samo šminka, je vibrator, skrit v diskretnem etuiju za šminko. Samo odprite šminko, obrnite spodnji del in močne vibracije bodo tam samo za vas! Zahvaljujoč kompaktnemu in diskretnemu videzu lahko imate šminko vedno s seboj in uživate v njej, kadar koli želite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Ta zatič je namenjen popularnemu geodetskemu pregledu in tako spodbuja košnjo od znotraj navzven. Narejen je iz visokokakovostnega silikona, vendar je glavnik zelo trd in gladek.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Big Bend-It Silicone Bi-Polar Plug Black

    Inovativni bipolarni stimulator prostate impresivne oblike. Njegovo telo je sestavljeno iz 3 ovalnih kroglic, ki zagotavljajo res intenzivno draženje. Velika prednost je prilagodljivost igrače, saj je izdelana iz 100% medicinskega silikona.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Skinned Rotan Cane - Switch

    Ljubitelj BDSM-ja je nekoč prišel k mojstru B in se pritožil, da mu manjka klasična palica. In tako je gospod B to popravil!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite vedeti svoje meje? Ta teža moda bo kot nalašč za to! Zemljina gravitacija bo delovala in trpežni kovinski material bo terjal svoj davek. Ali lahko celo dodate končne kroglice verigam? Preizkusite, kam lahko greste zdaj!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 204 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.