×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki razkošje Črna silikona

Elementi 33 do 64 od 155 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegantni vibrator za točko G vsebuje dva najsodobnejša motorja F1 za neverjetno moč. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za dvojno stimulacijo. Motorja F1 nove generacije vibrirata z osupljivo hitrostjo 7200 vrtljajev na minuto oziroma 14 000 vrtljajev na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg nepremostljiva novost - super prilagodljiv Cock & Ball. Pričakovano kot mehak in rafiniran izdelek. Prvič vam bo vse uspelo. In z njim morda ne boste želeli izgubiti erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Ena najbolj priljubljenih erotičnih igrač za moške Hot Octopuss Pulse Solo prihaja v novem interaktivnem plašču! Zaradi vsestranskega dizajna je popolna igrača za vsakogar s penisom, zdaj pa je lahko še bolj razburljiva! Povežite Pulse Solo z enim od več kot 4000 interaktivnih videoposnetkov (2D ali VR) in zaznajte vsako gibanje vaših najljubših zvezd z nihanji.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Dvojna stimulativna luksuzna igrača, ki vam bo všeč! Igrače Lelo se nenehno premikajo in so najbolj vrhunske stvari, ki jih ponuja trenutni erotični trg. Če hočeš najboljše, si zagotovo želiš Lelo. Pridite spoznati Enigmo. Je razkošna igrača, ki bo razveselila tako točko G kot klitoris in vam prinesla zares nezemeljski orgazem.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    Ti 3 žebljički bodo to povedali namesto vas! Poimenujejo vas ali vašega kolega glede na to, koliko ustreza. Primerne so za navdušene analne začetnike, ki želijo poglobiti svoje izkušnje. Imajo idealno klasično obliko, so udobne za dolgo nošenje in so izdelane iz mehkega silikona. Začnite kot "suženj" in se pomaknite skozi "kurbo" do "kurba"!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Leather Strap-on

    Dosezite vrhunec užitka!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Ni večje stave na užitek na moških občutljivih mestih kot Nexus Revo! Ta nov dodatek k veliki družini, polni kakovostnih in učinkovitih erotičnih pripomočkov, vam bo klasično prinesel največje zadovoljstvo. Ne gre samo za prostato, po kateri se bo prijetno vrtela, temveč tudi za jez, ki ga dražijo tresljaji, pa tudi za penis in moda, ki oprimeta elastične obročke.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Razkošen užitek? Ja! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra bo na vaši nočni omarici izstopala zaradi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Igrača lahko s svojo gibljivo glavo razveseli ne le vaše intimne kraje, ampak tudi utrujene mišice po vsem telesu. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LoveBoxxx Romantic Couples Box

    Iščete popolno darilo, ki bo seksi, vznemirljivo in hkrati polno ljubezni in romantičnega? Ta luksuzna škatla bo idealna izbira! V njem se skrivajo igrače za ženske in moške, katerih skupna cena bi bila večkrat višja od cene tega kompleta! Boste prej poskusili vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku ali se raje igrate z vejico?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni vibrator Eric priljubljene blagovne znamke Mystim združuje učinkovite vibracije in priljubljeno električno stimulacijo v eni napravi. Vibrira, mravljinči, utripa, vse v enem!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Vibracijski FLIP ZERO EV BLACK z bolj čvrstim materialom kot originalni FLIP ZERO EV ponuja močnejše občutke in močnejši stisk. Uživajte v najbolj dinamični stimulaciji z brnenjem, ki je na voljo, z notranjimi podrobnostmi, izpopolnjenimi tako, da ustrezajo intenzivnim občutkom trdnejšega materiala in brnenju z dvojnimi vibracijskimi jedri!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Platinum Silicone Pegging Set Black

    Popolnoma popoln komplet priljubljene blagovne znamke Doc Johnson. Ste pripravljeni na dober čas? Ta komplet vsebuje pas, na katerega lahko s sistemom Vac-U-Lock pritrdite enega od 3 dodl različnih velikosti. Dildi so posebej oblikovani za učinkovito stimulacijo tako občutljive prostate, njihove velikosti pa se razlikujejo, tako da lahko izberete tistega, ki ustreza vašim izkušnjam in potrebam.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimulira celoten klitoris - tudi dele, ki jih ne vidite - z nežnimi zvočnimi valovi namesto z običajnimi vibracijami. Ta šepetajoče tihi zvočni masažni aparat ponuja povsem nov orgazem, podaljšani vrhunec po čutnem naraščanju. Njegova gladka, vodoodporna zasnova je izdelana iz enega samega kosa vrhunskega silikona, zato je SONA Cruise izjemno enostaven za čiščenje in mehak na otip. In ker se ne dotika neposredno klitorisa, lahko z njim vedno znova ustvarjate številne orgazme brez neprijetnih občutkov.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • b-Vibe Trio Plug Black

    Vrhunski vibrirajoči analni čep s premišljeno obliko in 3 zmogljivimi motorji. Prepustite se tej kakovostni igrači in nepremagljivi analni stimulaciji, ki vam jo bo dala.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Eleganten črn erotični pripomoček z zlatim detajlom in predvsem zmožnostjo rasti do 8 centimetrov. Doživite novo raven samoljubja s to razkošno eleganco, ki jo še posebej obljublja harmonika na sredini karoserije Magnum Opus, ki vas bo takoj in brez nepotrebnih zavojev popeljala v ekstazo. Enostavno upravljanje, polnjenje USB, 4 stopnje pulziranja, 3 hitrosti vibriranja in 3 načini udarcev, vse to naredi ta vibrator prefinjeno in vznemirljivo igračo, ki je ne boste želeli podariti vsaj nekaj tednov po prvem preizkusu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je nekakšna "mala črna" med erotičnimi igračami, zato ne sme manjkati v vaši zbirki pripomočkov. Ima edinstveno tehnologijo tlačnega valovanja, ki ustvarja neprimerljiv učinek sesanja klitorisa. Izbirajte med 8 stopnjami intenzivnosti in uživajte v vznemirljivem začetku in absolutnem vrhuncu orgazma. Womanizer Classic je vodoodporen in bo vaš spremljevalec tudi pri igranju v kopalnici.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Začutite razburjenje kjer koli lahko s tem stimulatorjem Dream Toys, ki ne bo le vibriral na vaši občutljivi točki p, ampak se bo tudi ujeli za penisom in modi. To bo povečalo erekcijo do maksimuma, voznika pa bo le vzelo v roko in narekovalo vrsto vibracije, po kateri hrepeniš.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    Obožujete nakit? Ta lestev bo krasila vaš analni del s pečjo na bolhe in bo zelo svetla. Je pa iz visokokakovostnega silikona, ki se ne uporablja, pa tudi kuhan za telo. Razmerje je primerno in izraz je podoben. Upoštevajte vrednost izdelka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ta vrteči se P-Pleaser je bil zasnovan za analno stimulacijo in stimulacijo prostate. Najdaljši konec v obliki penisa je namenjen moškemu spolovilu, najkrajši, rebrasti konec pa stimulira presredek. Posebna značilnost pripomočka Swirling P-Pleaser je možnost rotacijskih gibov.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Black

    Obstaja nekaj analnih čepov, vendar nobeden ni tako neumno vroč kot PIG-HOLE, ki je oblikovan tako, da se prilega vaši luknji, kot bi bil narejen po meri. Narejen je iz platinastega silikona, edinega materiala, ki je na otip podoben koži, se hitro segreje na telesno temperaturo, ima dovolj moči, da ohrani odprto ritno luknjo, in je v notranjosti še vedno dovolj mehak, da lahko seksate... in seksate... in seksate... ali pa a​d svojo luknjo spremenite v kanalizacijo in postanete hodeča luknja za slavo.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Black

    Se tudi vam zdi, da je dvojna stimulacija boljša od stimulacije v enem mestu? Tako je razmišljala tudi Lelo, odvetnik pa se pripravlja na najbolje razvit zajčji vibrator na svetu - Sorayo 2. Zelo drago bo, da se tvoja točka g in klitoris izgubita, zaplešeta, urina in neopazna. Zagotovo boste ga vzredili. Vendar pa ne ločite in povečajte prednosti elegantnega vibratorja.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    So klasične žebljičke malo za tvojo rit? Naelektrite svoje čute z vznemirljivim zatičem za elektrostimulacijo Volt. Je daljinsko voden in ima 5 funkcij elektrostimulacije in 7 možnosti vibracij. Njegova elegantna oblika bo razumela vaše telesne obrise in potrebe. Zato poskusite nekaj novega!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črn stimulator z elegantnimi poudarki v zlati barvi, zaobljeno glavo in gibljivim priključkom med obema koncema. Renée ima 2 močna motorja, po enega na vsakem koncu, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta luksuzni vibrator, katerega prednost je funkcija čutne navezanosti in bo stimuliral tudi vaš klitoris. Tako enostavno mu bo podleči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Tempomat prevzame krmilo, ko ne morete več držati volana!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 155 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.