×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki sporočilo

Elementi 97 do 128 od 266 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojna stimulacija in izjemno osupljiv orgazem? S Spotty RC ne bo težav! Blagovna znamka Nomi Tang prihaja na trg in jo je za razliko od predhodnika obogatila z daljinskim upravljalnikom in tudi zmožnostjo vrtenja premične glave do 360°. Telo tega stimulatorja vsebuje dva motorja, ki delujeta neodvisno drug od drugega. Prvi bo božal vašo prostato skozi vrtljivo glavo, drugi pa bo vibriral vaš jez z vibracijami. Zahvaljujoč ergonomski obliki ste lahko prepričani v natančno ciljanje, osupljivo zmogljivost in neverjeten orgazem.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    To ni vibrirajoče jajce na daljinskem upravljalniku, to je vibrirajoče jajce Helix z daljinskim vibratorjem! Teksturirana jajca bodo imela vso notranjost vaše vagine. Uporabite v 7 nastavitvah vibracij, prvi sloj lahkega mehkega silikona in vozite s prijateljem v javnosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Prostate Massager

    Naj se ta stimulator vrti v vašem anusu, se igra z vašo prostato in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem majhne kroglice. In želiš še kaj več? Za 10x P za vas tudi čutno vibrira s hitrostjo, ki jo izberete z daljinskim upravljalnikom. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želite kaj več? P-Bender lahko upognete v poljuben položaj in vaš jez vam bo prišel prav, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je postala tudi navdih za to škatlo s 7 okni, od katerih vsako obljublja neverjetno čutno izkušnjo. 7 dni celo v tednu, zato pridite doživite najbolj seksi teden svojega življenja, ne bo vam žal!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Želite dajati, pa tudi vzeti? Ta dvojni vibrirajoči dildo bo navdušil tako uporabnika, ki nosi pas, kot tudi svojega dvojnika, ki je lahko moški ali ženska, ali pa je drugi dildo oblikovan tako, da trza g-točko in prostato. Enakost obstaja in ta igrača obeta vznemirjenje za oba partnerja, zato pridite raziščite 3 hitrosti in 7 vzorcev vibracij dvojnih motorjev!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Ni nujno, da so vibrirajoče glave težke in velike, da bi izpolnile svoj namen, in Aida je dokaz za to. Ta majhna svilnato mehka vibrirajoča glava vam bo zagotovila 10 močnih načinov vibriranja, udobno se bo prilegala vaši roki, zahvaljujoč vodotesnosti pa bo šla z vami v kopel ali prho.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    Ste poskusili čutno zbadanje v javnosti? Nobeno orodje ni tako idealno kot daljinsko vodeno vibrirajoče jajce. Vendar pa lahko jajce Secret Delight upravljate tudi z glasom! In z njim se ni treba igrati samo zunaj, prav tako bo polepšal ljubezenske trenutke v spalnici. Poskusite nekaj novega in se navdušite na ukaz!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Ali vaša prostata hrepeni po nečem intenzivnem in neverjetno prijetnem? Ta stimulator jo bo vznemirljivo trkal, dokler ne bo doživela dih jemajočega orgazma. Hkrati bo njen zunanji del čutno vibriral na vašem jezu in vam bo samo narekoval moč stimulacije preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Vsestranska, močna in elegantna je ta masažna glava. Njegove močne vibracije vas bodo masirale na občutljivih intimnih mestih, pa tudi po celem telesu, kjer bo sprostila mišično napetost. Temno vijolična oblika glave s poudarki iz rožnatega zlata skupaj tvori čudovit vibrirajoči kos z intenzivno močjo. Odkrijte ga!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast je na voljo v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim črnim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, skrito v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte vznemirljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Vsestranski in po vsem svetu priljubljen moški stimulator je zdaj v Luxe setu! Octopuss Pulse je priljubljena nihajna igrača, ki se odlikuje z nedvoumnimi funkcijami in je popolnoma drugačna od vseh drugih moških igrač na trgu. V tem kompletu boste poleg samega stimulatorja našli tudi praktično kontrolno zapestnico, s katero boste še bolj uživali v popolnih nihanjih.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Spark Silicone Plug Large Carbon Fiber

    Silikonski analni čep z najbolj elegantnim dizajnom vseh časov! Dvignite svoje analne igre na novo raven na eleganten način in obogatite svojo zbirko igrač s tem žebljičkom prvovrstne kakovosti. Ali slišiš, da zadnja vrata kličejo po tem zatiču? Zato jih poslušajte!

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Paris Kegel Ball Purple

    Želite trenirati mišice medeničnega dna in povečati spolni užitek? Ugrizni v tisto jabolko, ki ti bo, če ga redno nosiš v nožnici, pomagalo doseči svoj cilj. Poleg tega skriva kovinsko kroglico, ki bo ob strmejših gibih udarila ob stene in vas zelo prijetno stimulirala. Izkusite moč maksimalnega orgazma zahvaljujoč okrepljenemu medeničnemu dnu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    Legend je masažna glava s 100 % stimulativno močjo. Mehak na dotik, sodoben dizajn, pomembna prilagodljivost in gladek ročaj zagotavljajo odlično izkušnjo. Ima skupaj sedem vznemirljivih funkcij in vibracij in ga je mogoče polniti prek USB-ja. Ta igrača je popolnoma varna, vodoodporna in izdelana iz visokokakovostnega silikona.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 266 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.