×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji 15 - 19,9 cm

Elementi 65 do 96 od 145 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    Vrhunski užitek z masturbatorjem Tenga! Spoznajte najnovejši dodatek družine Tenga in odkrijte naslednjo raven užitka. Njegove zapletene notranje podrobnosti in prvovrstni materiali vas bodo razvajali do vrhunca orgazma.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Odkrijte novo dimenzijo masturbacije! Ta masturbator prestižne blagovne znamke Tenga ima posebno strukturo in vam bo zagotovil tudi neverjetno sesanje, če bo zakril zračno luknjo v zgornjem delu. Uživajte v osupljivem užitku in zelo stimulativnem dizajnu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Ali želite ne samo občutiti svojega užitka, ampak ga tudi videti? Ta masturatorka po imenu Emily iz Pretty Love ima prozorno okno, v katerem si boste ogledali celoten dogodek. Ima tudi odstranljivo notranjo lupino iz udobnega, mehkega in elastičnega TPR materiala, ki spominja na usnje. Vendar pa je vrhunec stimulacije sposobnost lizanja, žgečkanja in masiranja želoda! Uživajte v popolnem užitku za svojega celega tiča!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Kombinacija mehkih folij ter tehnologij Air-Flow in Air-Tech je naredila priročen maturator za vznemirljive in predvsem polne prednosti. Nastavi se s pritiskom na letnico, ki izpopolni njeno obliko kot popolno, zelo enotno raven pa se lahko odstrani s standardom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Ali sanjate o čudoviti Ase Akira samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Ali hočeš biti mučen? Ta praktičen masturbator skriva samomazalne škarje v diskretni embalaži, tako da ostane nenavadna asociacija. Pritisnite in po potrebi zaprite ali zaprite povratni ventil. Ne obupajte in izpustite čarobno mehke in preproste vagine s senzacionalno notranjo teksturo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider Hot Masturbator Vaginal

    Z novim Hot Easy Rider boste dosegli popolno izkušnjo penetracije. Strukturirana notranja tekstura zagotavlja zelo realističen občutek. Zahvaljujoč luknjicam lahko prilagodite intenzivnost vakuuma in ožje središče bo poskrbelo za prijetno izkušnjo.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Iščeš seksi muco, ki bo vedno pripravljena zate in bo tako odlična, da bo boljša od prave? Poglejte, kaj imamo za vas! Pussy Galore je anatomsko oblikovan in ponuja resnično pravo izkušnjo, saj je izdelan iz kakovostnega TPR materiala, ki je mehak, vzdržljiv in mehak kot človeška koža. Poleg 2 čutnih odprtin vam bo ponudil tudi intenzivne vibracije, da bo vaše potovanje v raj še bolj prijetno. Naj muca Galore ne čaka dolgo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Uživajte v najboljšem seksu svojega življenja, ki ga potrebujete samo Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker! Robustno zunanje ohišje se udobno in trdno prilega vaši roki, končni ventil pa vam omogoča enostavno doživetje razburljivega sesanja. Prijetno gladek in realističen material Fanta Flesh, ki ga težko ločite od pravega telesa, najboljša stvar pa je njegova notranja tekstura, ki bo odlično stimulirala vaš penis. Skratka, dih jemajoči seks še nikoli ni bil tako dosegljiv kot pri Air Tight Pussy Stroker.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Sodoben etui in v njem skrita neverjetno mehka vagina so sanje, ki lahko postanejo vaša vsakodnevna resničnost! Trenutno si ogledujete kakovostnega masturbatorja z neverjetno realistično vulvo. Narejen je iz svilnato mehkega materiala, ki bo absorbiral tvojega tiča ob prvem sunku, zato vstopi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Dajte ga v svoja željna usta, kadar koli ga potrebujete! Courtney ima vedno odprt poljub in štrleči jezik, ki komaj čaka, da ga izropa vaš penis. Hkrati lahko uporabite tudi mini vibrator in uživate v tej realistični z vibracijami obogateni zabavi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Igrivo, barvito in razburljivo! Bobble masturbator je torej prestižna znamka Tenga, ki prevladuje na trgu moških masturbatorjev. Prozorni gelni del je neverjetno prožen in mehak, medtem ko notranje barvne oblike povzročajo popolno stimulacijo in so rahlo prožne. Medtem vstavite svoj penis in se prepustite peklenski stimulaciji.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men All In Clear

    Če ne marate delati stvari na pol, jih naredite v celoti. Pri tem vam bo pomagal ta prozoren masturbator s 3 prekatami, ki obljublja občutek. Notranje oblike in teksture so zasnovane tako, da so realistične, zato ne čakajte in jih preizkusite na svojem penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Zbirka masturbacije Stroke It vas bo preprosto zabavala. Ta prozoren kos vam ponuja anus in stimulativno notranjo teksturo. Uživajte v realističnih izkušnjah s tem ultra lahkim in prijetnim masturbatorjem, ki mu običajno ročno delo težko konkurira.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    Odkrijte novo dimenzijo masturbacije! Masturbator prestižne blagovne znamke Tenga ima posebno strukturo in vam bo poskrbel tudi za neverjetno srečanje, če bo v zgornjem delu prekril prozoren lok. Uporabite na koristen način in zelo spodbuden dizajn.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Kombinacija mehkih blazin ter tehnologije Air-Flow in Air-Tech je ustvarila ta prilagodljiv maturator za ponavljajoče se in predvsem popolne užitke. Upravlja se s stiskom roke, ki se zahvaljujoč svoji obliki popolnoma prilega in zelo enostavno boste lahko izbrali stopnjo pritiska.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Ustvarite par s čudovitim Leom iz LeoLul! Zdaj lahko imate njen cvet samo zase v obliki masturbatorja, ki mu je bila vzor. Je ročno izdelan iz popolnega materiala ULTRASKYN, v notranjosti je prijetno tesen in teksturiran, hitro se segreje na telesno temperaturo in počutili se boste kot v pravi nožnici.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Ali želite to narediti samo z nečim, kar je realno veliko, drzno in nepremagljivo? Ta element iz kolekcije Hidden Bangers vam bo všeč. Je anatomsko oblikovan in ponuja resnično pravo izkušnjo, saj je izdelan iz visokokakovostnega TPR materiala, ki je mehak, vzdržljiv in mehak kot človeška koža. Poleg 2 čutnih odprtin vam bo ponudil tudi intenzivne vibracije, da bo vaše potovanje v raj še bolj prijetno. Ne čakajte dolgo na vas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Ta vagina ni neizkušen začetnik! Nasprotno, je strastna nimfomanka s prijetno tesno notranjostjo. Spodbujevalne izbokline, ki jih skriva v sebi, bodo vašemu penisu prinesle užitek ob vsakem gibu. Ali jo hočeš? Lahko je tvoj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zolo Back Door Cup

    Za vse ljubitelje analnega pa je tu Zolo Back Door Cup! Če nimate pri roki rit, da bi zadovoljili svoje apetite, imejte s seboj tega iznajdljivega masturbatorja, ki vas bo zadovoljil enkrat ali dvakrat. Njegova notranja tekstura posnema analni seks, ergonomska oblika se udobno prilega vaši roki in zahvaljujoč prožnosti materiala boste s pritiskom sami izbrali stopnjo stimulacije.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Ste se ga naveličali z roko in iščete mastrubberja? Ta ljubeč anal bo nedvomno dobra izbira, v katerem se boste počutili kot v pravi rit. Odstranite pokrov, dodajte lubrikant, vstavite v mehak silikon in se pustite razvajati s prijetno teksturo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    Hrepenite po novih, še bolj čutnih višinah užitka? Opremite svojega desničarja s tem super mehkim in visokokakovostnim masturbatorjem z realističnim vstopom v obliki seksi poljuba. Dala vam bo občutke, podobne oralnemu seksu, elegantna zunanja torbica se udobno prilega vaši roki, končna odprtina pa vam bo omogočila uravnavanje občutka sesanja. Uživajte v dotiku prijetno prožnega materiala, v katerega boste vedno znova želeli zdrsniti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Orbs

    Ali hrepeniš po nenehno mokri muci? Ta praktičen masturbator skriva v diskretnem paketu očarljivo nožnico z možnostjo samomazanja, tako da bo vedno čudovito spolzka. Stisnite ga in po potrebi odprite ali zaprite zračni ventil za učinek sesanja. Ne oklevajte in se prepustite čarovniji mehke in prožne vagine s senzacionalno notranjo teksturo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Uživajte v zabavi doma ali na poti s ljubko rit! Izgleda in se počuti kot živ, saj je izdelan iz visokokakovostnega, realističnega materiala Fanta Flesh. Notranji tunel je prijetno mehak in prožen. Uživajte v tesni zadnjici, ki bo trdno držala vaš ud in bo vedno pripravljena na vaše strastno črpanje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kokos Sandara Masturbator

    Nežna Sandara je kompaktna in realistična. Tudi navzven je očarljiv, znotraj pa popolnoma neustavljiv. Uživajte v edinstveni stimulaciji, prepustite se njeni teksturi in prijetno mehkemu in prožnemu materialu. Vam je jutri všeč Sandaru na penisu?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Vrhunski koristi od masturbatorja Tenga! Spoznajte najnovejši dodatek družine Tenga in odkrijte naslednjo raven ugodnosti. Njihove zasidrane notranje podrobnosti in materiali iz prve roke vam bodo vedno naredili orgazem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges

    Ali hočeš biti mučen? Ta praktičen masturbator skriva samomazalne škarje v diskretni embalaži, tako da ostane nenavadna asociacija. Pritisnite in po potrebi zaprite ali zaprite povratni ventil. Ne obupajte in izpustite čarobno mehke in preproste vagine s senzacionalno notranjo teksturo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Girl Next Door Sophia

    Sophia vam bo dala izbiro, kateri konec želite prodreti in vas nato pritegnila s svojo mehko in realistično teksturo. Ona je dekle iz sosednje hiše, ki to naredi samo tebi in pikica. Narejen je iz prijetnega TPE materiala, ki je čudovito fleksibilen. Ima nožnico in anus ter pokrovček, ki se lahko uporablja za ustvarjanje sesanja. Zahvaljujoč ABS prevleki se udobno drži in je tudi zelo enostaven za čiščenje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    Jamyjob vsak dan uvaja inovacije! Njihov cilj je maksimalen užitek pri moškem samozadovoljevanju! In zato Novax, eleganten masturbator za stimulacijo celotnega penisa. Narejen je iz materiala, ki intimno spominja na človeško kožo in izgleda neverjetno realistično. Uživajte ne le v njegovem diskretnem dizajnu, temveč predvsem v popolni funkciji sesanja (stiskanja).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Vortex

    Ta masturbator vas bo stisnil točno tam, kjer ga potrebujete! Njegova notranja realistična tekstura bo podpirala vašo domišljijo, saj se boste počutili, kot da ste v pravi vagini. Dve luknji vam omogočata izbiro, kam želite prodreti v tunel užitka, super mehak TPE material pa je zelo prilagodljiv, zato se udobno prilagaja vaši velikosti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    Vrhunski koristi od masturbatorja Tenga! Spoznajte najnovejši dodatek družini Tenga in odkrijte naslednjo raven ugodnosti. Njihove zasidrane notranje podrobnosti in materiali iz prve roke vam bodo vedno naredili orgazem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 145 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.