×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji Črna penis

Elementi 97 do 128 od 212 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • MAN.WAND Pump One

    Gospodje, ali iščete nekaj, kar vam bo končno neskončno koristilo? Oglejte si ta eleganten in veličasten masturbator iz svilnato mehkega in mehkega silikona. Poleg neverjetnih 3 načinov sesanja vam bo na voljo tudi 7 načinov vibriranja, funkcija ogrevanja in notranja stimulacijska tekstura, v katero se boste preprosto zaljubili! Uživajte!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    Ali želite, da je vaše samozadovoljevanje intimno podobno dejanskemu seksu? Kupiti morate vagino, ki bo neverjetno realistična! In točno to je od znamke Kiiroo. Njegov patentiran material RealFeel vam bo zagotovil najbolj prijetna doživetja, ki bodo popolnoma pristna!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Najboljše za vaš penis? Samo glavni mož Tenga! Ta najnovejši model vas bo zaradi notranjih kroglic in ostalih detajlov še bolj stimuliral, zaradi česar je neverjetno prijetna igrača. Hkrati pa boste zagotovo cenili kakovostne in prijetne materiale ter sodoben videz. Zaupajte se masturbatorju Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim potiskajočim masturbatorjem Bionic! Omogočil vam bo resnično opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 7 funkcijah intenzivnih potiskov in tudi turbo gumbu za takojšen užitek.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novo priljubljene blagovne znamke Tenga, Flip Zero 0 vam bo omogočilo, da zarjovite na valovih vibrirajočega vznemirjenja! Elegantno ohišje skriva stimulativno elastično teksturo in dva očarljiva središča za vibracije. Gyrosensor (»ročaj«) omogoča udoben nadzor smeri in hitrosti s preprostim nagibom roke. Poleg tresljajev se lahko veselite tudi čutnih vrtenja. Doživite občutke kot še nikoli s to razkošno igračo!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Vaš glans si zasluži pozornost! Ta priročna igrača, ki lahko vibrira v 7 intenzivnih načinih, bo to elegantno podala. Poleg tega upravlja tudi funkcijo samodejnega sesanja in ima gumb za hitro sprostitev pritiska, če vam postane malo preveč. Torej položite rokav na konico penisa, zgrabite krmilnik in narekujte svojo dozo razburjenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Barrel of Fun Masturbator Black

    Sanjate o maksimalnem užitku? Razvajajte ga s tem edinstvenim masturbatorjem z 2 odprtima koncema. Ponudil vam bo 12 močnih hitrosti vibriranja in vas prevzel z notranjo čutno teksturo iz super prijetnega TPE materiala. Potisnite noter, zgrabite ročaj in naredite vrtoglavico.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste sodoben moški in obožujete tehnično napredno udobje? Doživite novo dih jemajočo raven užitka z močnim sesalnim in vibrirajočim masturbatorjem Bionic! Zagotovil vam bo res opojno izkušnjo masturbacije, njegove funkcije pa lahko prilagodite svojim potrebam. Uživajte v čvrsti notranji teksturi, 4 funkcijah intenzivnega sesanja in 7 funkcijah vibriranja!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • HiSmith HSA65 Rotating Masturbation Cup with 10 Spinning Modes KlicLok

    Edinstven rotacijski masturbator za vaš najljubši stroj za jebanje HiSmith!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Ste utrujeni od svoje roke? Sploh vam ni treba! S tem priročnim avtomatskim mlekom Lovebotz lahko uživate v avtomatski molži s 3 hitrostmi in 6 vzorci. Ima vrste kroglic za še boljšo stimulacijo in ima prožen in mehak notranji TPE tulec, ki bo maksimalno prijeten za vaš penis. Zgrabite plastični kovček in ga nagnite glede na vaše trenutne potrebe in položaj.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Mojster mastrubber v vseh pogledih, ki se mu komaj uprete! Pustite se, da vas odnesejo električni impulzi nežno žgečkljive ali nevihtne jakosti, potopite svoj penis v super prijeten material in uživajte v teksturi, ki spominja na pravo vagino. Bonus je enostavno čiščenje in eleganten dizajn.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Toro ve, kaj hočejo moški! Ponuja jim napredne tehnologije, skrite v sodobnih in učinkovitih erotičnih pripomočkih, ki vsakodnevno samozadovoljevanje spremenijo v nepozabno doživetje. Zbirka Toro vključuje tudi Cuper, udoben in prilagodljiv masturbator iz vrhunskega silikona s funkcijo vrtenja za 360°. Odkrijte vznemirljive vrtljaje, optimalen oprijem in popoln užitek!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najboljšo samostojno vožnjo v svojem življenju z mastrubberjem Optimum Power Head Exciter. Ta kompaktna igrača se ponaša z intenzivnimi gibi in tudi čutnim vrtenjem za temeljite orgazme! Vstavite svoj penis noter in vstopite v raj. Notranjost masturbatorja je izdelana iz fleksibilnega TPR materiala in je odstranljiva za enostavno čiščenje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Ali sanjate o čudovitem Romi Rainu samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njeno fotografijo, dobite pa tudi 1500 kreditov za uporabo na njeni neaktivni vsebini na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je eleganten masturbator za stimulacijo celotnega penisa. Odstranljiv material rokavov, podoben usnju, je na dotik videti zelo realističen, ta masturbator pa si zaradi diskretnega dizajna prisluži tudi dodatne točke.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tori Black Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Želite imeti čudovitega Toru Black samo za vas? Nemogoče bo postalo realnost s to realistično vagino, ki je prožna, mehka, prijetna in lepa, kot je narejena po vzoru rože same Tory Black. Svojo novo ljubezen udobno držite v roki in okusite njeno ozko režo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Pojdite na pustolovsko potovanje polno vznemirjenja z masturbatorjem Feel Reagan Fox. Kot že ime pove, bo vaša spremljevalka lepa Reagan Fox, njena vagina pa samo vaša. Masturbator lahko združite tudi s Keonom in uživate v interaktivnih užitkih kot noben drug!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajoča zabava! Ta mastrubator, ki je enostaven za oprijem, vas bo navdušil s svojo notranjo stimulativno teksturo v obliki pik in debelih narezkov v predelu želoda. Je čudovito prožen in se lahko čutno segreje do 55 °C. Izbirajte med 7 načini vibriranja in vibrator vzemite s seboj v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy The Urge Medium Black

    Prepustite se želji po uživanju s tem Strokerjem, zasnovanim za največji uporabnik. Mehak in prožen vstop se umakne tesnemu, a prožnemu notranjemu kanalu z biseri, ki vas ovije med igranjem. Uživajte v mirnem oprijemu zahvaljujoč teksturirani, pozoženi posodi, ki vam omogoča, da se popolnoma sprostite z vsakim udarcem. Pokrovček in notranji tulec sta odstranljiva za enostavno čiščenje.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Rotating Masturbator

    Zaupajte svoj penis vrtljivim mehkim izboklinam in mu privoščite intenzivno masažo! Ta praktični vrtljivi Rebel masturbator z vrtljivim notranjim mehkim delom bo vašo masažo pripeljal do srečnega konca. Bi ga radi poskusili? Ne bo vzelo veliko dela, masturbator je avtomatski.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Najboljše za vaš penis? Samo glavni mož Tenga! Ta najnovejši model vas bo zaradi notranjih kroglic in ostalih detajlov še bolj stimuliral, zaradi česar je neverjetno prijetna igrača. Hkrati pa boste zagotovo cenili kakovost in prijeten material ter sodoben videz. Zaupajte se masturbatorju Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizajn, moč in eleganca so besede, ki opisujejo ta edinstveno močan erotični pripomoček za moške. MAN.WAND bo vaš užitek popeljal še nekaj stopenj naprej in ne boste presenečeni, kako neverjetna in osupljiva je lahko masturbacija. Veselite se 8 različnih hitrosti in 20 osupljivih načinov vibriranja. Prilagodljiva glava z roko v roki z močnim motorjem vam bo ponudila edinstvene občutke in revolucionarna doživetja. Orgazem je zagotovljen!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Vzemite si čas zase, igrajte se in k temu povabite tega močnega masturbatorja. Čutno vas bo posrkala in opijala z vibracijami. Poleg tega ga lahko stisnete in določite pritisk. Izbirajte med 7 stopnjami sesanja in vibriranja in se zaljubite v dotik mehkega in prožnega notranjega dela iz visokokakovostnega TPE.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Doživite najboljšo masturbacijo v svojem življenju! PDX Elite Hydrobator vam bo zagotovil neverjetno stimulacijo vode in preprosto se boste zaljubili v njegovo inovativno zasnovo z dvema odprtima koncema. Vzemite ga pod tuš ali kopel, pustite se, da vas votli tunel s polnim užitkom odnese in izbirajte med 3 hitrostmi giba in 7 načini vibracij.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nova dimenzija vaših trenutkov ljubezni do sebe! Takšna malenkost je pametnejša, kot si mislite. Sir Richard ga je zasnoval, da bi vas čim bolj zadovoljil. Je fleksibilen in se prilagaja vašemu penisu, nivo pritiska bo odvisen samo od vas, pa tudi od tega, kateri način vibracij od 8 ponujenih 8 boste izbrali. In zahvaljujoč vodoodpornosti bodo vaše kopeli ali prhe nekoliko bolj razburljive.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Rocky Black

    Prevzamemo spiralno rebrasto obliko in dinamično sestavo novega Tenga Flexa. Narejen je iz najbolj podobnega fleksibilnega materiala, ima poseben rebrast občutek, ki ga uporabniki enostavno uporabljajo pri tako imenovani stimulaciji predenja. Če po uporabi pokrijete steljo v steljo, bo hrana uporabljena na skupščini.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kvalitetnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta sorazmerno majhen mastrubator bo vaš najljubši spremljevalec v uverturi in trenutkih samoljubja. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti in vas bo očaral z mehkim silikonskim materialom. Uživajte s kakovostno igračo z odprtimi konci!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action Kubex Masturbator with Licking Tongue, Pulsation & Vibration Black

    Kubex je izjemen moški masturbator, edinstven ne samo po videzu, ampak tudi po svojih lastnostih.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite, da bi bila vaša samozadovoljevanje popolna in popolna? Masturball je vroča novost na trgu in vam ne bo ponudila le vibracij, temveč tudi funkcijo stiskanja, kar pomeni, da bo masturbator navdušeno stiskal vaš penis. Notranji senzorji zagotavljajo občutek pri vsakem gibanju, Masturball pa se prilagaja skoraj vsem velikostim. Naj vas prevzame sodobno orodje!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm, vrhunsko izkušnjo božanja. Ta stroker je izdelan iz tekočega silikona, materiala, ki je znan po svoji mehkobi, gladkosti in vzdržljivosti.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Si na začetku zime hrepeniš po nečem prijetno toplem za svoj penis? Ta očarljivi masturbator vas ne samo segreje na 40 °C, ampak tudi boža vašega tiča z vznemirljivimi vibracijami. To je sodoben izdelek, zato ne preseneča, da se polni preko USB kabla, je vodoodporen in izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in ne vsebuje ftalatov.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Hannes Neo

    Obvladajte svoje telo in tudi svoj um s Hannesom Neom iz Svaka! Je priročna erotična igrača, s katero lahko raziskujete svet najsodobnejših interaktivnih užitkov. Upravljate ga lahko prek aplikacije, ki omogoča celo sinhronizacijo s spletno 2D vsebino. Ali pa prepustite svojemu partnerju nadzor in uživajte v novi ravni seksa na daljavo z drugega konca sveta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 212 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.