×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Masturbatorji gladko penis

Elementi 65 do 96 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je eleganten jajček, v katerem se skriva moški masturbator, ki je narejen iz zelo mehkega in prijetnega TPE materiala in izstopa z izrazito stimulativno teksturo. Zahvaljujoč potovalni velikosti ga lahko vedno nosite s seboj, podoživite svoje trenutke samozaljubljenosti in uživate v realističnih in vznemirljivih občutkih. Zahvaljujoč svojemu dizajnu je Hedy tudi idealno darilo za vsakega moškega.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vzemite domov PULSE SOLO ESSENTIAL in odkrijte povsem nov svet moške masturbacije. Naša večkrat nagrajena moška spolna igrača, imenovana prvi Guybrator™ na svetu, vas lahko naredi brez rok, brez potrebe po božanju. Njegova vsestranska zasnova pomeni, da je popolna igrača za vse, ki imajo penis.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava, zasnovana posebej za moške! Ta kompaktni masažer, ki se polni preko USB kabla, ima čudovito gibljiv vrat, tako da lahko z njim udobno razvijate tako manjši kot večji pritisk in zlahka pridete do vseh delov telesa. Preizkusite tudi večnamenski nastavek, primeren za solo jahanje, pa tudi predigro ali kot dodatek k oralnemu seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Manta Black

    Igrače, izdelane za penis, so pogosto ogromne, grde in nerodne za uporabo s partnerjem. Elegantna in za rokovanje enostavna igrača MANTA je zasnovana tako, da je popolna za partnerski seks in samostojno igro, saj zdrsne med telesi in vaš penis v bistvu spremeni v vibrator. Je tudi neverjeten pripomoček za fafanje, saj obkroži zadnji del penisa za občutek globokega grla. Ne pozabite na solo igro! Grebeni naprave MANTA zadržujejo lubrikant za boljši občutek pri božanju.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Ali sanjate o slastnem sesanju svojega člana? S to edinstveno moderno igračo jo lahko imate kadarkoli se spomnite! Ponudil vam bo 5 močnih načinov sesanja in 7 vzorcev vibriranja. Zaljubite se v realistično obliko vagine, futurističen dizajn in notranjo stimulativno teksturo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Ali sanjate o čudoviti Ase Akira samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njenim podpisom, prav tako pa prejmete 1500 kreditov, ki jih lahko uporabite za njeno neaktivno vsebino na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Hot Bombshell To Go

    Pravi bo tu za vas, ko ga boste potrebovali. Ta kompaktna vagina Private Hot Bombshell je morda prava, primerna ne samo za potovanja. Pomagal vam bo, da se boste dobro znašli kadarkoli in kjer koli, ima diskreten dizajn, realistično notranjo zasnovo in se prilega vaši roki kot školjka. Želite najboljše, želite svoj pravi užitek.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Friend with Benefits Kiara Summer Realistic Masturbator

    Ali imate radi očarljive lepote? V tem primeru boste vzljubili tudi Kiaro, ki bo vse vaše strastne želje uresničila. Je živa, čudovito mehka in popolnoma mehka. Njegova notranja tekstura vas bo med penetracijo prijetno stimulirala, TPR material pa se bo prilagajal vašemu ritmu. Imate raje njen anus ali vagino? Ljubite obe luknji enako!

    379 €

    339,99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Friend with Benefits Trinity Rose Realistic Masturbator

    Obožuješ srčkane riti? V tem primeru boste vzljubili tudi Trojico, ki bo vse vaše strastne želje spremenila v resničnost. Je živa, čudovito mehka in popolnoma mehka. Njegova notranja tekstura vas bo med penetracijo prijetno stimulirala, TPR material pa se bo prilagajal vašemu ritmu. Imate raje njen anus ali vagino? Ljubite obe luknji enako!

    91,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Vsestranski in po vsem svetu priljubljen moški stimulator je zdaj v Luxe setu! Octopuss Pulse je priljubljena nihajna igrača, ki se odlikuje z nedvoumnimi funkcijami in je popolnoma drugačna od vseh drugih moških igrač na trgu. V tem kompletu boste poleg samega stimulatorja našli tudi praktično kontrolno zapestnico, s katero boste še bolj uživali v popolnih nihanjih.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Jalome Masturbator 3 in 1 Vagina, Mouth and Breast

    Niste rudar ali rudar in preprosto obožujete kožuhe in vagine? Ta edinstveni polrealistični masturbator vam ponuja vse to in še malo več. Narejena je iz neverjetno mehkega in mehkega materiala, ki ga lahko stiskate in božate na kakršen koli način. Privoščite si vse, kar imate radi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Shona River Pornstar Pussy

    Kako polepšate svoje samoljubeče trenutke? Kaj k njim povabiti ikonično porno zvezdo Shonu River? Vagino te nesramne modrooke deklice v vsej njeni lepoti boste našli v progresivnem zasebnem masturbatorju. Zahvaljujoč svoji ergonomski obliki se udobno prilega vaši roki, zaradi notranje teksture in kakovostnega materiala pa boste uživali v čudovitih občutkih s Shona River. Spoznajte svojo moškost in nikoli si ne bo želela drugega!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MAN.WAND Pump One

    Gospodje, ali iščete nekaj, kar vam bo končno neskončno koristilo? Oglejte si ta eleganten in veličasten masturbator iz svilnato mehkega in mehkega silikona. Poleg neverjetnih 3 načinov sesanja vam bo na voljo tudi 7 načinov vibriranja, funkcija ogrevanja in notranja stimulacijska tekstura, v katero se boste preprosto zaljubili! Uživajte!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Najboljše za vaš penis? Samo glavni mož Tenga! Ta najnovejši model vas bo zaradi notranjih kroglic in ostalih detajlov še bolj stimuliral, zaradi česar je neverjetno prijetna igrača. Hkrati pa boste zagotovo cenili kakovostne in prijetne materiale ter sodoben videz. Zaupajte se masturbatorju Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Boys Diego Sans Sex Machine

    Masturbator z blagovno znamko za moške je ustvarilo priljubljeno ameriško podjetje Fleshlight, da bi ugajalo moškim s svojimi neverjetnimi erotičnimi pripomočki. Fleshjacks tudi nimajo kakovostnega in patentiranega materiala, ki se skoraj ne razlikuje od prave človeške kože. Uporabite jih lahko ne samo za samozadovoljevanje, ampak tudi za vadbo svoje vzdržljivosti ali kot preusmeritev pri ljubljenju v paru.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Tarra White Legend Pussy

    Kako polepšate svoje samoljubeče trenutke? Kaj k njim povabiti legendarno češko MILF Tarro White? Vagino te navihane rdečelaske v vsej njeni lepoti boste našli v progresivnem zasebnem masturbatorju. Zahvaljujoč ergonomski obliki se udobno prilega roki, zahvaljujoč notranji teksturi in kakovostnemu materialu pa boste uživali v čudovitih občutkih s Tarra White. Spoznajte svojo moškost in nikoli si ne bo želela drugega!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush M for Men All In Clear

    Če ne marate delati stvari na pol, jih naredite v celoti. Pri tem vam bo pomagal ta prozoren masturbator s 3 prekatami, ki obljublja občutek. Notranje oblike in teksture so zasnovane tako, da so realistične, zato ne čakajte in jih preizkusite na svojem penisu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Dajte ga v svoja željna usta, kadar koli ga potrebujete! Courtney ima vedno odprt poljub in štrleči jezik, ki komaj čaka, da ga izropa vaš penis. Hkrati lahko uporabite tudi mini vibrator in uživate v tej realistični z vibracijami obogateni zabavi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Spinner Masturbator Brick

    Zavrtite ga s Tenga Spinner! Z vsakim gibom vam bo zagotovil neverjetno vznemirljive občutke in vaše samozadovoljevanje naredil edinstveno izkušnjo, polno presenetljivih občutkov. Poleg tega ima sodoben in impresiven dizajn, izdelan je iz zelo udobnega fleksibilnega materiala in je enostaven za čiščenje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite še bolj uživati v svoji solo izkušnji? Prinesite ta masturbator Rebel z 2 vznemirljivima funkcijama, lahko sesa in vibrira. Ponuja vam 3 načine sesanja in 6 načinov vibriranja za čutno raznolikost. Njegovo upravljanje je zelo preprosto, notranji del pa ni le prijetno mehak, ampak tudi posejan z masažnimi točkami in žlebovi. Ko končate, preprosto izvlecite in operite notranjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Ne verjamete, da obstaja erotična igrača, ki bo izpolnila vsako vašo željo? Zato verjemite, dandanes je vse mogoče! Na trg prihaja edinstven avtomatski Gonex, masturbator v obliki nožnice s futurističnim dizajnom in za uporabo preprosto nadzorno ploščo z LED lučkami. Ponudil vam bo opojno funkcijo vrtljajev in gibov navzgor in navzdol, ki spominjajo na sunke. In ker je treba stimulirati vse čute, vam bo zaradi funkcije stokanja prav prišel tudi sluh.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow A.I. Silicone Vagina Sleeve White

    Zamenljiv silikonski vložek za Autobllow AI z vhodom v obliki strastne nožnice.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite svojim trenutkom dati nov pomen zase? Pridobite ta masturbator in uživajte v izboljšavah! Ponuja vam 10-stopenjsko funkcijo udarca in vrtenja, in ker najboljše izkušnje prihajajo iz stimulacije vseh čutov, ima tudi glasovno funkcijo. Vstopite v nov svet užitkov.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Autoblow 2+ Sleeve B

    Nadomestni vložek za Autoblow 2+ velikost B.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Hot Chocolate Nicoles Kitty Chocolate

    Živjo, ime mi je Nicole in jaz sem tvoja nova najljubša muca. V notranjosti sem prožna, čutno mehka in živahna, topla in teksturirana. Hitro se bom ogrel na vašo telesno temperaturo in prijetno spodbudil vaš penis. Tako mehka sem na dotik, pridi me božat in se zabavaj z mano!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Ali sanjate o čudovitem Romi Rainu samo zase? Ta superzvezdnik je zdaj lahko samo vaš! Masturbatorka je okrašena z njeno fotografijo, dobite pa tudi 1500 kreditov za uporabo na njeni neaktivni vsebini na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovemu provokativnemu čutnemu šarmu in nežnim dotikom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Men Classic je eleganten masturbator za stimulacijo celotnega penisa. Odstranljiv material rokavov, podoben usnju, je na dotik videti zelo realističen, ta masturbator pa si zaradi diskretnega dizajna prisluži tudi dodatne točke.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Blue

    Ali hrepeniš po še bolj zadovoljivi izkušnji samozadovoljevanja? Ta modra silikonska vagina je tukaj, da osvetli vaše ročno delo in mu da ocene. V roko se prilega kot rokavica in je tako mehak in puhast, da že ob prvem dotiku znoriš. Ne prisilite je, da dolgo čaka, v vaše življenje bo prinesla luč prevladujoče strasti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Private Original Tube

    Kako polepšate svoje samoljubeče trenutke? Le povabite kvalitetnega masturatorja znamke Private. Njegova embalaža skriva realistično vagino za vaše maksimalno zadovoljstvo. Zahvaljujoč ergonomski obliki se udobno prilega roki, zahvaljujoč notranji teksturi in kakovostnemu materialu pa boste uživali v čudovitih občutkih. Spoznajte svojo moškost z očarljivo vagino v zasebnem masturbatorju in nikoli si ne bo želela drugega!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Zaupajte svoj užitek sodobni tehnologiji in uživajte v vznemirljivih potezah lastnega penisa! S tem inovativnim mastrubatorjem lahko izbirate med 7 načini in 3 hitrostmi teleskopske funkcije in vrtenja. Njegova okrogla odprtina bo pozdravila vaš naravni, popolnoma prijeten material, teksturirana notranjost pa vam bo dala popolno stimulacijo. Praktičen pokrov zagotavlja higienično shranjevanje in ne pritegne pozornosti radovednih pogledov.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Najboljše za vaš penis? Samo glavni mož Tenga! Ta najnovejši model vas bo zaradi notranjih kroglic in ostalih detajlov še bolj stimuliral, zaradi česar je neverjetno prijetna igrača. Hkrati pa boste zagotovo cenili kakovost in prijeten material ter sodoben videz. Zaupajte se masturbatorju Tenga!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Friend with Benefits Vanessa Davis Realistic masturbator

    Ali imate radi graciozne prsate lepote? V tem primeru boste vzljubili tudi Vanesso, ki bo vse vaše strastne želje uresničila. Je živa, čudovito mehka in popolnoma mehka. Njegova notranja tekstura vas bo med penetracijo prijetno stimulirala, TPR material pa se bo prilagajal vašemu ritmu. Imate raje njen anus ali vagino? Ljubite obe luknji enako!
    179 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 143 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.